Tisdag 31/3

Jag börjar tro att jag lider av kronisk tröttma(Ända sen Verran sa att hon inte orkade springa för sin tröttma har jag liksom tagit till mig ordet). Det är nog mest fotbollen som drabbas av det..så ikväll ska det bli ändring. Satsar på att sluta mina blå redan klockan 22 om inte tidigare. Så min limit här vid datorn är till 20.30..måste nämligen hina duscha. Har inte gjort det sen träningen pinsamt nog.

Ja Jokkihäjn, du borde ladda hem lite Guns. Både jag och Mimmi tokflinar av stolthet:)

Och om jag ska forsätta i mitt stim så kommer här litegranna från The White Stripes--tada!

You don't know what love is
You do as your told
Just as a child at ten might act
But you're far too old

Det är stört sant det som sägs egentligen. Förbered er på sentimentalt snack..Jag tror inte att man alltid vet vad kärlek är, och då gör man bara precis som alla andra gör för att man tror att det ska vara så. Det som är rätt för andra kan vara så jäkla fel för en själv.

Mörtil E får en fin födelsedagspresent imorrn..SVENSKA NATIONELLA! Haha, sitta och ha skrivkramp i 5 timmar! Underbart:)

Tagga spinnig imorrn Persson! En elefant glömmer inte

HEjdåå!

-||-

Ett av mina sällsynta moments...jag dubblar

Talk to me softly
There's something in your eyes
Don't hang your head in sorrow
And please don't cry
I know how you feel inside I've
I've been there before
Something's changing inside you
And don't you know

Stört fin låt!

Tagga halkbana imörrn!:D

Hejs!

Söndag 29/3

Lagfest med herrlaget= Ett ovinnande koncept. Jag vill ju inte vara negativ men det var ganska hängigt...
Först träffades vi ladies hos Annepanne och var där en liten stund för att få gemensam styrka. Sen drog vi till Porsön, och dit kom vi efter en del missförstånd och en liten promenad. *hrm*. Väl där så satt alla mest och glodde på fotboll...Efter nån timme där drog vi in till staden..och Allstar kändes inte så lockande så jag och Sara gick och gjorde betydligt bättre saker. ÅT PÅ MAX! Fasiken vad gott det var alltså:D Helt klart det bästa med hela kvällen, förutom att jag glömde utnyttja min 10 kronors rabatt. Kvällen var i princip slut

Jag har typ alltid ansett att jag är ganska bra på att baka..men när jag skulle göra en god gärning och skicka med fika till farmor och farfar som inte mår så jättebra så blev det bara röv av alltihopa. Det som skulle bli vaniljhjärtan blev typ bara klet och smulor..lite deprimerande faktiskt

Nu är det en fet promenad som väntar och sen ska Aasa/Abba komma hit och vi ska ta tag i Ergo tillsammans! Hell yeah:D

Och imorgon fyller en mycket speciell kvinna år! Icke att förglömma!!


(jag lovar att du får lägga upp vilken bild på mig som helst! Fast helst inte den när jag äter muffins i sthlm, det vore brutalt)

Gjort är gjort liksom..

HEJDÅ!

Lördag 28/3

För alla som vill veta: De nya persiennerna var under förväntan. Det var nog därför jag vaknade halv nio helt färdigsoven. Ajja, då får jag ta tillvara på dagen ist...ska snart ut på en joggingrunda, sen fara till inpan och gymma, hem och käka lite och sen dra till Anne och träffa laget. Lagfest är ett vinnande koncept och varför ändrå på det?

Helgerna är som heliga för mig gällande fika..tänkte avnjuta en god kaka efter frukosten men har inte Jonas gått och ätit upp allihop bakom min rygg? Jajjemen..det är bara att  tacka och ta emot antar jag..fick äta en chokladruta ist så jag överlever kanske, hehe:)

Näe om jag skulle ta och dra ut nu så jag har löpnnigen i det förflutna..kommer säkert träffa andra pensionärer på vägen:)

Ha en bra lördag!

Hejs

Fredag 27/3

Sitter med mina trogna vapendragare Johanna och Persson och degar..planerar lite smått för kommande tider,,,

Kvällen har spenderats ett tag hos Ida J i klassen och et var riktigt trevligt  där tamejtusan. Sen är dom andra skulle börja dra sig ut så drog jag mig hemåt. Ingen utgång för mig sen den tragiska hisorian med leget och min mama...tagga för att fylla 18 alltså!

Ibland har man dagar då det känns som om man sväller 5 cm om dagen..det är en sån dag idag. Problemet åtgärdas med en riktigt grisigt träningspass! Då skiner solen igen:D Taggar för löpning och inpan imörrn..efter ett riktigt bra sov med mina nya persienner. förhoppningsvis stäger dom ute lite mer solljus än mina gamla..mycket intressant

Nu hopps jag bara på det bästa..det ill säga SATC

HEJS!

Torsdag 26/3

Ännu en sk. "helvetestorsdag". Fotboll+Idrott+Fotboll igen..men idag kändes det faktiskt riktigt roligt. Har inte avverkat det sista av dom 3 passen ännu men det ska nog gå fint:)

Har då ingenting vettigt att skriva, så det vore nog bättre för alla om jag gick och såg på simpsons och sov en stund istället.

Det är sant att livet rullar vidare ändå, men det är när man börja tänka efter som det känns lite tomt. Bäst att inte tänka efter då och låta livet rulla vidare lite till kanske:D

HEJDÅ!

Onsdag 25/3

Idag har jag haft riktigt roligt åt Persson måste jag säga. Såhär ligger det till:
Kvinnan tar sin mammas kontokort (utan att stackars anne vet om det) för att låna pengar av henne. Hon tänker lämna tillbaks dem så fort studiebidraget kommer. hon går till en bankomat och tänker fiffigt nog ta ett kontoutrag för att kolla om det finns några pengar att låna. Medans hon står och läser den lilla lappen låter hon kortet sitta kvar i automaten...rätt som det är så äter den bara upp kortet! Haha..hur ska man förklara för sin mamma att man lånat hennes kort utan lov och att bankomaten har käkat upp det liksom? Inga ursäkter duger i det läget:D

Sen undrade en vis man om jag skulle äta våfflor idag.. Just fasen. det är ju våffeldagen idag tänkte jag och drabbades av lite skuldkänslor för våfflornas skull. Så nu har jag dragit hit Persson och Sara för att trycka några stycken med mig. Bra initiativ enligt mig. Så nu ska jag leka husmor och koka blåbärssylt.

För övrigt så ska jag bara njuta av denna underbart träningslediga/plugglediga onsdag..ha det gott folk!

Hejdå!

Tisdag 24/3

Inte dag, lite olik alla andra faktiskt:)

Vi hade match mot Sunnanå helt random, klockan 16.00 idag i skellefteå vilket innebar att jag fick dra liite tidigare från skolan. Inte mig emot:) Det blev en svidande förlust med 2-0, men då skyller jag på att dom är ett allsvenskt lag, hehe. Vi gjorde en riktigt bra match ändå måste jag säga...alla sprang då som gaseller och gjorde vad dom kunde. Men det vette tusan vad som händer med mina ben ibland..jag  tycker ju som ändå att jag har bra kondition på träning om man får säga så, men på matcher känns det som att jag inte gör någonting och Jokkihanna får göra dubbelt jobb. Ännu ett mycterium att lösa. Då har jag två..för jag undrar hur i helsikke Taste kan misslyckas med spagetti och köttfärssås?

Tröttman just nu är ganska dominant. Fick syn på min säng och började nästan lipa för att den såg så skön ut. Fasen vad skönt det ska bli att sova sen!

Bra dag på G imorrn..mamma hyr mitt sällskap några timmar på stan efter skolan, sen så ska jag träffa Sara och dom andra en stund:D JAA

Allt för  idag skulle jag troo

Herrå!

Måndag 23/3

Tiden går och om en vecka fyller Jokkan år! Coolt rim

När jag har skrivit mitt tal till nationella började jag bara tänka tillbaka på hur jag var som liten. Jag har haft mina up and downs. På dagis var jag så bossig att det nästan är pinsamt att tänka tillbaka på det. Sa åt andra vilka kritor dom fick använda...var typ en gangleader. Men sen så vet jag inte om det var mina skuldkänslor som fick mig att dra mig tillbaka och bli typ...en tönt? Skygg och tillbakadragen var jag hela högstadiet iaf. Men nu verkar jag ha hittat en ganska jämn nivå tror jag. Eläjn har växt upp!

Intressant läsning:D

Dagens konstaternade: Skolans mat har fördärvat mina smaklökar helt! Kan i princip äta vad som helst, till och med kartong-torsk utan att ens tycka det är äckligt. Är det för sent att rädda dom nu eller?

Än en gång vill jag bara tacka mina stålkvinnor! Har jag er så överlever jag alltid, haha:P

Hejs!

Lördag 21/3

Hur kunde Persson tro att jag inte hade uppdaterat? Kvinnan är ett ,mysterium.

Fasiken vad trött jag var igår. Det blev Dirty-Dancing maraton på Johannas söt-tv och jag somnade efter en halvtimma av första filmen och sussade på nästan till slutet. Så jag missade inte det bästa iaf;D Ju mer av filmerna vi såg desto sämre självkänsla fick vi, eller i alla fall jag. Hur dålig är jag inte på att dansa jämfört med dom? Varför fins inte såna där dansande hunkar i verkligheten?
Om nu Johnny Castle och Javier Suarez skulle dyka upp har jag paxat den första och Persson den andra, hehe:) Johanna får ta springpojken Neil.

Det är ett faktum att jättemånga fyller år på våren, och det är verkligen någon varje dag nu får jag för mig. Om jag inte är jättelak och glömmer någon står Jokkihanna näst i tur.

Neej nu ska jag dra en omgång SH innan det bär iväg till Tuna för match. "Vi hade iallafall tur med vädret"

Hejs!

Fredag 20/3

JAg är rädd att jag gjort en liten tabbe. Råkade skriva onsdag två gånger. Först onsdag 18/3 och sen onsdag 19/3. Jaa..min enda förklaring är att jag trodde det var onsdag hela dagen igår.

Mitt humör är typ på topp..förutom att jag är hungrig som ett as!

MEn det har varit en grymt bra dag! Jag och min vän Habiben har njutit av vädret med lite glass och solning...deep talk av alla olika slag, haha.
Sen var Peter på after-work humör på kemin och jag briljerade med att göra klart alla uppgifter som jag ligger efter med.

Allting talar för att helgen kommer att bli great. Dirty-dancing maraton ikv med Persson och Johanna, match och tårta hos Ida imorrn:D:D JAg är pepp!

Herrå!

Onsdag 19/3

För att vara en idrottsklass har vi haft idrott väldigt sällan på sista tiden. Iofs så har det hänt lite tragiska saker med Jossan, bruten tumme och magsjuka, men jag tycker ändå det är konstigt. Så idag när vi samlades på hälsans kändes allt bara FEL.
MEn sen drog allt det roliga igång: Dans/aerobic. Haha, det var så grymt roligt:) Brännas rytm är inte att leka med alltså!

Så skönt med helg igen snart..veckorna har börjat rusa förbi läskigt fort, och det är bättre det än tvärtom:)

Känns lite fantisilöst när jag bara skriver vad jag gör/har gjort/ska göra hela tiden men det finns inte utrymme för några djupare tankar just nu...

Nu ska jag nöta lite SH innan det bär iväg till arcus..hopas liret blir lika lyckat som igår.

Söt farfar jag har..han har glömt lägga på luren så det har tutat upptaget hela dagen när pappa försökt ringa. Äldre människor och teknik går inte ihop i våran släkt:D

HEjs

Onsdag 18/3

Ojoj vad jag och Persson har blåsor under fötterna..det svider inte nådit när jag går! Stampat för mycket jord och dödat lejon på afron helt enkelt..men så grymt roligt det var. På slutet skulle man släppa ut håret och man kände sig som en riktig vilde i kongos djungler:D

Bra dag på alla sätt och vis:)

OCh jag ahr då inget mer att skriva förutom att jag ska spela spindelharpan JÄTTELÄNGE! MOAHAH:D

HErrå

Tisdag 17/3

Kan bara instämma med Nisse att såna som ger läxor är demoner..

Tuff dag på alla sätt och vis: Trött i skallen ,trött i benen:) Och det blir så grymt mycket bättre när jag klagar!

Funderar på att släppa allt och tjilla imorgonkväll, för då har jag skickat in PM:et till svenskan och gjort biologiprovet. Så ska jag och Persson släppa loss på inpuls, AFRO! Så grymt roligt att göra något annat än att jaga boll eller springa varv efter varv på arcus..så lite gym och bestu på det:) Fy vad jag vill att det ska vara imorgon nu!

Inte för att det här är så sjukt intressant men jag hade en crazy hair-day idag. När jag vaknade var allt hår som en boll i nacken..så det fanns bara ett alternativ trots jag har sagt åt mig själv att sluta med det: PLATTÅNGEN! Annars hade nog någon undrat om det fanns några fåglar i boet jag hde på skallen.

If I only knew the answer, I wouldn't be bothering you..

Stjärt.tjaa

Ps. Undrar vilken melodifestivallåt Jokki sjunger imorrn:P

Måndag 16/3

Efter skolan rutin. Äta framför datorn med lite spindelharpan och sen fara till arcus:)

Det var något jag skulle skriva...har för mig att det var något dumt/kul Keso sa men jag kommer då inte ihåg det nu. Damn it! Det var en riktigt bra dag i skolan(ja så kan det bli ibland)..skrattade så mycket på lunchen att Åsa skulle ha sagt: "It´s beginning to sound like last year" om hon hört mig. En händelserik lunch...Jokki tjänade 10 kr på att äta en enorm purjolök. JAg hade kunnat kamma in pengarna men vägrade göra det för under 20 kr.

Näe nu ska jag sätta på lite bra musik och ladda för träning!

JAg har typ blivit dom korta inläggens drottning!

HEjs

Söndag 15/3

För det första vill jag bara hälsa Jokki välkommen till klubben "Vilda singlar" som jag och Persson startat, hehe:)

Jag har egentligen inget vettigt att säga. Kan bara säga att lagfesten blev riktigt rolig och matchen vanns med 1-0. En bra helg med andra ord..förutom att jag sovit så sjukt lite!

Nu är det dags att promma iväg med Johanna en stund...sen offrar jag mig för pluggandet resten av kvällen. Dåligt avslut på en bra helg

You blow my mind

HEjs!

Fredag 13/2

Fredagen den trettonde igen? Var inte det alldeles nyss?

Det märks att det börjar bli vår, eller att vintern lugnar ner sig i alla fall. När jag vaknade i morse 06.30 (onormalt eftersom jag somnade typ 2) så var det ljust som himmelriket i rummet. Helsikke..nu har jag tagit min sista sovmorgon innan det blir vinter nästa gång. Det var hopplöst att somna om så jag gick upp och åt..och nu är det dags för lite harpan innan jag ska ut och promma en sväng och sen fara till skolan. JAG ÄLSKAR FREDAGAR.

En massa bra saker på G i helgen: Jag och Perssonemma sa på hemligt uppdrag efter skolan(de du jokki!), sen SATC med mina kvinnor, match i skellefteå, LAGFEST. OCh en hel del plugg, men det kan inte räknas som en av dom roliga sakerna..

spindelharpan here i come!

Torsdag 12/3

Någon anonym jäkel(;D) hade kommenterat att man kan bli beroende av spindelharpan. JAg kan säga att det har redan hänt...Istället för att räkna får innan jag ska somna tänker jag på massa olika kombinationer och hur jag klarar av svåra situationer. Skämmigt men sant. Är inte redo att överge spelet riktigt ännu, det kommer nog att följa med under den här "pluggvågen" så att jag kan vila skallen någon gång.

Det som verkade bli en kväll på tu man hand med Persson imorrn urartade till hela 4 pers, haha! Emma(ev), Johanna, PErsson och jag kör stenhårt på tjejkväll med SATC och typ kladdkaka. Längtar som tusan

JAg har blivit lite hypad av min långa powernap..hoppas energin håller i sig ändå till träningen! LÖPNING LÖPNING LÖPNING!

Herå

Onsdag 11/3

Persson var lite upprörd över att spindelharpan tagit över hennes plats som pojkvän...ska hon säga som nobbade mig för hennes plugg idag! JAg var taggad för SATC men det får bli en annan kväll:)

Var nyss ute och gick med mor och mina händer har inte riktigt tinat ännu..det går smärtsamt segt att skriva. Jag börjar fundera på om jag har dåliga vantar, för så kallt är det väl ändå inte ute?

Jag vill inte verka negativ men nu är det nog kört för luleå hockey...lite trist, men det finns definitivt dom som sörjer mer än jag. Jag tycker det är mer jobbigt när pappa och Jontebrother blir på dåligt humör..det brukar typ gå ut över mig. Ska inte prata med någon av dom förrän imorgon.

Nu ska jag, hör och häpna, nöta lite spindelharpan. Sen ska jag hitta något gott att tuggfa på, sen blir det traditionen till ära plugg och Seinfeld. Säsong 3 är i mina händer nu!


Adios muchachos!


Tisdag 10/2

Hur underbart vore det inte om man hade lite stabilare ekonomi? Förlåt att jag klagar men..jaa..jag gillar inte när kontot nästan är tomt. För bara typ 2 år sen var jag typ förmögen, men tiderna förändras och nu är jag som alla andra. Bra eller dåligt? Jag har ju ty roligare nu än vad jag hade då, haha:) Vi säger att det är bra

Känner att det här blir ett klagande inlägg. Hur deprimerande är det att inte ens hinna se lite på tv på kvällarna för att det är så jäkulskt mycket saker i skolan, körskolan och med allt? Får bara försöka härda till påsklovet..hoppas jag överlever:D

Nu är det dags för spindelharpan, min nya pojkvän:) Haha..vi kommer inte alltid överens men igår hae vi en riktigt bra kväll ,hoppas den kan återupprepas!

Too much love will kill you...stört fin låt

Hejs:P

Måndag 9/3

Back to normal. Konstant tröttma, prov, tröttma, tidiga träningar och i princip ingen fritid:(

Ska bara underhålla mig med lite spindelharpan innan jag far till arcus..det är farligt för mig att powernappa även om jag skulle vilja det. Det har motsatt effekt och jag blir bara trött i skallen och på dåligt humör för jag måste vakna.

Vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men kanske lite mer än så. Känns bara töntigt att fråga, men är du verkligen så omogen?

Heeeeeeeeeejs

Söndag 8/3

Känner av min tröttma ganska mycket. Kom hem från PErsson vid halv tre och sen hade jag jättesvårt att somna..men svårt att vakna hade jag då inte. Klockan nio var jag uppe och sprang och jag har typ uträttat underverk:
JAg har städat mitt rum!
Och jag har bäddat sängen!
Mamma höll nästan på att svimma när hon kom hem och såg det

Ska snart fara iväg och hälsa på farmor och farfar en sväng. Får typ dåligt samvete när jag nästan aldrig är där, särskilt när dom inte mår så jättebra heller:( Får bli dagens goda gärning..nä men nog ska det blir trevligt.
Alltså jag msåte bara berätta en kul grej om min farmor, jag vet inte om jag sagt det förr men hon är alltid helt skum när jag pratar med henne i telefon. Precis efter jag har sagt hejdå så börjar hon alltid skratta för sig själv som om jag sagt något jätteroligt, eller som om hon bara tycker jag ÄR rolig eller ahr sagt nått fult. JAg vet inte om jag ska ta åt mig riktigt för hon skrattar alltid åt sig själv efter varje mening. Det kan faktiskt bli lite tröttsamt.

Nä nu har jag skrivit klart för mamma dammtorkar bakom min rygg. Säkert bara ett knep för att snoka...JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN!

Hejdåå

Lördag 7/3

Jag och mina vänner Persson och Johanna hade ännu ett spontant moment igår..måste vara något magiskt med dessa fredagskvällar. Vi satt hemma hos Persson och gjorde just ingenting när jag fick en "snilleblixt": VI FAR OCH BASTAR!
Kanske inte var världens vildaste idé, men i alla fall väldigt mysigt om inte annat. När vi satt där i bastun gjorde vi ett test..vi duschade inte innan för att kunna se vem som började svettas först. Ingen svettades och ändå var det stekigt i bastun. KUL.
Sen lirade vi lite 500 och jag tog hem segern(WOHO)...jag älskar att vinna:)
Tog bussen hem och avslutade med lite SATC hos perran i hennes sköna soffa

Match mot Piteå idag och jag känner mig helt taggad. Inbillar mig att jag ska kunna springa mycket idag, hehe.

Näe nu måste jag ta tag i kemin..jag har slut på ursäkter att slippa. Gilmore Girls funkar inte längre

HEjdå!

Fredag 6/3

Jag leker kakmonster! Kom på att det var nästan 2 år sedan jag bakade något och jag hade inget bättre för mig...
Det blev såna här stora kakor med chokladbitar i..chip någonting heter dom..chocolate chip cookies!! Damn vad goda dom blev. Kakor och mjölk<3<3
Behöver mycket energi om jag ska orka ut och springa snart..Kegasus sa åt oss att fara och jogga en sväng och det ska faktiskt bli riktigt skönt att få röra på sig lite. Vad som händer sen ikväll är ett mysterium..kan mycket väl bli chill med Persson och Johanna..eller nå annat

Jag har funderat litegranna..jag tror att ganska många har ett eget "spöke". Nån som man kan se lite i ögonvrån och dyker upp när man inte vill det..när man kommer för nära det så försvinner det. Nog med djupa tankar

COOKIES FOR LIFE

Torsdag 5/3

Vars tog sportlovet vägen? Det är ju typ redan slut:( Blää..jag kanske ska ta ett sabbatsår från skolan

Ibland när jag experimenterar i köket brukar dte mesta bli äckligt, om jag inte kör på recept alltså. Men idag hade jag bestämt mig för att inte bara äta mackor till lunch. Så jag gör VÄRSTA goda grejen med kyckling och ris och ananas. Min kockliga talang upptäcktes ganska sent i livet men nu ska jag untyttja den till max..inga mer nudlar för mig!

JAg och Gunnar gör typ framsteg..nu har jag bokat in omkörnningsövningen, riskutbildningen och halkbanan:) Känns grymt skönt måst jag säga! Sen är jag nästan klar med datafrågorna också..ska bara göra sluttestet och lite annat. MEn att jag har gjort dom betyder ju iofs inte att jag kan allting, damn it:(

Nepp, nu ska jag snart ringa och väcka Persson och dra med henne på björxrundan. Egentligen sa vi bara att vi skulle gå om det var fint väder...men det är ju inte snöstorm iaf:)

HEjs

Onsdag 4/2

Vilken dag alltså! Egentligen vill man ju bara vara ute hela tiden..får typ panik av att sitta still:D

Vaknade hyfsat tidigt imorse hos Jokkan mellan Ida och MAlin, hehe. Sov lite knasigt för alla pratade typ i sömnen hela natten och jag tror jag vaknade minst 20 ggr under hela natten. Tufft. Vi gick upp och tömde Jokkis skafferi och kylskåp, sen gick vi en liten prom runt den vackra byn antnäs, sen så for vi och gymmade på inpuls. Mycket välbehövligt

Nu kommer det chockerande: JAg for ut och åkte skidor! HAr funderat på det ett tag och jag kunde ju inte få så mycket bättre väder. Traskade iväg till spåren vi Sinksundet och tänkte åka upp till Ormberget..men nääe. MAmmas skidor var inte dom bästa(skyller på det)..dom gnäller när man åker och är bakhala eller vad et kallas. Så hann jag dessutom bli omkörd av Reidar, Göte och Ingemar och fler pensionärer. Så jag vände om och åkte på isen istället..grymt soligt och fint!

Sen ikväll kanske jag, perran och nån mer ska och åka skriller!

JAg ahr sagt det förr och säger det igen: VILKEN DAG!

-||-

Med risk för att låta som Persson: JAg är så satans less på det här vädret! Ville bara gråta imorse när jag vaknade och hörde hur det blåste ute..BLÄÄ!

HAr iaf uträttat underverk på Ninas idag, satt och nötte några timmar och sen for jag hem och gjorde mat till mig själv. men jag tror jag avslutade med lite för många russin så jag fick ont i magen. Damn it, men det är lugnt, bara det hinner gå över innan träningen.

Ibland säger Jokki att hon vill leva i en musikal(passar henne bra), men jag skulle hellre vilja leva i en talkshow. Bjuda in sina idoler och prata med dom, och typ laga mat och baka med dom och allt vad dom gör i såna program. "Jadu Bon Jovi, nu ska vi baka kladdkaka!". Vilken dröm skulle inte det vara! Särskilt om man fick äta den från hans mage..SKOJA!

"Are you lying sleepless too
Please say you do"

Nu ska jag slå på tv:n och hoppas att det är nån riktigt sliskig serie som man kan fastna i en stund!

Hej

Måndag 2/3

Tekniskt sett så är det ju faktiskt måndag för klockan är ju över tolv...

Jag och Mimmi hade vårat livs dejt ikväll...okej det kanske lät fel men riktigt trevligt var det. Åt middag på Walle-Dorre, sen gick vi och köpte lite föda på Kiosk-bananen(aa, hon trodde faktiskt att det hette så), sen ås började filmen. Riktigt spännande, men som sagt: MAn visste ju redan hur den skulle sluta på ett ungefär, men dte gjorde faktiskt inte saken sämre:) Enda minuset är att jag helt och håller tappade blodcirkulationen i min stjärt för att det var så kyligt inne i salongen. Kanske var det bristen på biotittare som bidrog till det...jag tror vi var 5 st sammanlagt i salongen, haha:D

MEn imörrn ska jag ta tag i körkortsteorin.  MEn först ska jag vakna i frid utan mor eller far tassandes hemma, UNDERBART! Sen blir det en promenad in till stan och sitta och nöta dator på ninas, sen hem utfodra mig och sen träna..bra dag:D

Eller varför skriver jag imorrn..det är ju idag


Hejdåå


Söndag 1/3

Det går enormt långsamt för mig att skriva. VAr ute och gick och vinden blåste rätt genom mina vantar, så jag ahr lite nedsatt rörlighet i mina fingrar:D

Känns som en fullsmockad dag. Ska hinna träffa Sara innan 15.00 då träningen börjar, hem och duscha ,sen ska jag på dejt med en kvinna, sen så kanske jag ska förbi Sara igen om hon inte ska sova tidigt. Hon far hem till Mora imörrn:(

På tal om dejt med en kvinna, det är inte så att jag "bytt lag", utan jag och Kusse ska och fira lite födelsedagar samt sena julklappar. JAg bjuder henne på middag i fördelsedagspresent, sen bjuder hon mig på bio i juklapp. Ska bli riktigt niice...vi ska se Valkyria, både hon och jag är lite fast på Hitler. Inte på det sättet, jag tycker bara att hela grejen med andra världskriget är ganska intresant.

Näee nu ska jag kolla upp när jag och Gunnar ska träffas nästa gång och sen laga lite maat.

HErrå!

RSS 2.0