Fredag 29/5

Jag vet inte vad som hänt med min uppdatering på sistone..den har inte varit den bästa. Jag skyller på att jag skaffat ett liv, haha:D Nej bara allmänt mycket i skolan,fotboll, HELMER och annat:P

Helmer har helt klart tagit mitt hjärta med storm..varje morgon när jag vaknat blir han helt tossig av lycka och hoppar, pussas, gnäller och har sig. Grymt skönt uppvaknande måste jag säga. Nu har mor och far kidnappat honom ner till stugan till min stora sorg...

HAHA, fick alldeles precis ett grymt roligt sms av Perssonemma..ska inte prata högt om vad det stod. Inte för allmänhetens öron. Jag tror hon är den mest komiska  människan i världen

HErrå!

Måndag 25/5

Jag är hypad och glad. De senaste dagarna har varit helt gr8!

Idag har jag skaffat vuxenpoäng..har beställt grejer på CDON. Coola grejer..hoppas jag får dom snarast möjligt:D För att göra kusinen stolt blev det Guns. Och Nirvana..och en dubbel DVD. Dirty dancing 2 och step up 2. Ojoj vad jag kommer ha att göra i helgen alltså!

Fy vad jag inte har någonting att skriva, så nu säger jag godnatt!

Herå:D

Söndag 24/5

Med risk för att låta tjatig,dryg eller vad man nu kan komma på. CAN'T GET MY MIND OF HELMER! Det är en flatcoated retriver by the way Cissi:D JAg är typ kär i honom...mamma och pappa med. Hon ringde igårkväll från stugan bara för att säga att hon och pappa saknade Helmer och undrade om jag också gjorde det, haha:P OCh bara för att kansnke irritera folk ÄNNU mer med mitt...skryt?.. så ska ni få se en bild på skönheten+mammas ben:



Helgen har gått sjukligt fort..redan söndag och nu taggar jag för match mot Husum på Liko. Min inre klocka väckte mig tidigt så att jag skulle hinna käka två gånger innan. Har tagit tag i mitt pluggande också. Känns overkligt med prov när jag redan har fått den där sommarlovs känslan som Jokki talar om..

I don't believe that anybody feels the way I do, about you now

HAPP SUNDAY!

Lördag 23/5

Idag hände någor dramatiskt..vi har en ny familjemedlem! Jag menar inte att mamma och pappa har sakffat en liten sladdis, utan att vi har skaffat hund. EN HELMER! Han är så grymt söt och på onsdag flyttar han hem till oss...det är bra att ha saker att längta till!

Ork it skriva mer:d

HERRÅ!

Fredag 22/5

Det nya datumet blir ju efter 00.00, men jag tycker att den nya dagen börjar när man vaknar på morgonen. Men eftersom saker är som dom är tänkte jag passa på att säga grattis till min kära bror som fyller 23 idag:) Tiden går fort när man har roligt vilket vi haft genom åren*host*. Näe, men det finns ju något som kallas syskonkärlek och den brukar vara oundviklig. Eftersom jag är gode så säker på att han inte läser min blogg kan jag säga vad han ska få i present: Hade tänkt bjuda honom på "Änglar och Demoner"+biogodis..hoppas det uppskattas.

What a night! Kom nyss hem från Persson. Jag, Jokki, Persson(såklart), Johanna och Elina har haft chill med grill. En riktigt lyckad afton med mina bönor. Haha, ordet böna alltså...jag vet ingen som använder det förutom lagets räddande ängel Stickan.

Nepp nu ska jag ta igen den förlorade sömnen från igår när vi satt på akuten med en sargad Skorpan.´Slitit av ett ledband i foten stackarn:( det är väl sånt som bara händer dig antar jag:P

Nattinatti!


Tisdag 19/5

Okej jag tar tillbaka att min hand luktar anus..den luktar riktigt jäkla mycket oregano. Pizzakrydda alltså. Har nästan fått skämmas lite på skolan idag men förhoppningsvis viftade jag inte onödigt mycket med handen i nyllet på folk...det vore ju brutalt mot astmatiker iaf. Är lite tveksam mot effekten på smörjet för blodådern har inte mjuknat nå..men jag ska ge det 10 dagar.

Domedagen närmar sig med stormsteg, dvs slutprovet i kemi. Imorgon 8.15 sitter jag och hundra andra ungdomar och skakar av rädsla i stadshuset(om jag hittar dit alltså). Jag vill bara få det avklarat..sen är det ju nästan sommarlov för tusan! Jag vet inte vad jag ska plugga på...13 kapitel är ju en hel del som sagt. Tror jag satsar på skönhetssömnen ist!

HEJDÅ!

Måndag 18/5

Det vette tusan vad som har hänt med min självdisiplin. förut kunde jag säga åt mig själv: Nu pluggar du..eller nu äter du inte godis på ett halvår och det funkade. Nuförtiden har jag börjat skämma bort mig själv. Skyller på min hektiska tillvaro*host*.

För alla intresserade så var min inbillade blodpropp bara en inflammation i några blodkärl i handen. Var hos herr doktorn idag och fick nån salva som luktar anus. Så om det osar konstigt från mig så vet ni vad det är iaf..MIN HAND! Ingenting annat.

Jäklarns vad röd och grann jag är idag! Helt makalöst:D

HEJDÅ!

Söndag 17/5

Vilken stekande dag! Svårt att tro att man ska tillbaks till skolan imorgon.
bara för att jag inte har något annat att skriva: såhär har dagen sett ut
-Vaknade och gick en prom med pappsen
-Satt ute och pluggade kemi
-Spelade match(2-2)
-Ätit middag

Nu har jag en massa kemi att plugga..det tynger verkligen ner min vardag. BLÄÄ. Men om man ska se saker från den ljusa sidan så slutar jag 11 imorrn+att vi bara går till onsdag. OCH PÅ ONSDAG ÄR DET FEST! WOHO:D Tror att jag och Jokki är lika taggade..gode taggade också.

jag har ett spotify tips: UNBOUNDED! sjukt bra:D

Undrar om Persson vill hitta på något ikv...

HERRÅ!


Lördag 16/5

Man måste sluta när man är på topp. Jag, Jokki, Elina, Persson, Viktor och filip drog ut igår. Först till Kafelino men det visade sig vara ett misstag, PRO hade nog varit mer livligt. Då drog vi till Cleo istället och i början var det tomt på folk. Riktigt tomt..men sen strömmade det in några fler. Vi ägde dansgolvet med våra inövade moves: motorsågen, gräsklipparen, sinus och cosinus, "spela pingis", isse dansen mm. tog tag i kareoken och sjöng Wonderwall. När vi började känns trötta och tråkiga vibbar så var det ju bäst och dra hem så man bara har bra minnen från kvällen:D Det var riktigt trevligt

Nu sitter jag med shuffle och mina löparbrallor redo för en runda runt sjön..lika bra att göra bort det nu på en gång.

Senare framåt kvällen blir det och fara till Cia i antnäss för lite lätt födelsedagsfirande:D Mycket trevligt!

Hold me down, all the world's asleep
I need you now, you knock me off my feet
I dream of you, and all the things you say
I wonder where you are now?

SLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDE AWAAAAAAAAAAY BABY!


Torsdag 14/5

Ibland är det förvirrande att leva. När jag har ett av mina confusing moments blir det oftast att jag sliter åt mig mobilen och ringer Perssonemma. Det är skönt att ha någon som asgarvar åt sina problem..då känns typ allting lättare. MAn tar dom inte lika seriöst själv iaf:D Alla behöver vi olika slags terapi, skrattmetoden heter min.

Det har varit en bra dag på alla sätt och vis(förutom min enorma godis-abstinens): Soligt, stekigt, roliga träningar, stötte på en gammal bekant haha, SOLIGT! Att vädret kan göra så mycket egentligen...

Ajja, nu ska jag göra Peter stolt och nöta lite liber

GONATT:D

Onsdag 13/5

Jag och min vän Persson sörjer. Vi upptäckte just att vi börjat på den sista säsongen av SATC, och det visade sig bara vara 4 avsnitt på varje skiva. det känns som att slutet är nära på något sätt..det finns två saker vi kan göra nu: Hitta en ny serie eller göra en repris. Jag föreslår Gilmore Girls?

Ska inte tråka ut nån med pluggprat men imorrn tar jag tag i mitt liv, OHJA! Ska börja lite smått på kemin...väldigt behövligt eftersom mitt hela betyg hänger på det där j*vla slutprovet! Jag ber till dom högre makterna...

Nu ska jag packa i ordning bagen för en helvetestorsdag! Näe det ryktas om dans eller liknande på idrotten så det kan nog bli riktigt kul..men jag måste ändå tycka att Brollas passningsövningar har körts mer än en gång för mcyekt. Vi hoppas på bättre tider med inlägg och en massa fotbollstennis!

godnatt;D


Tisdag 12/5

Det här kommer låta fult men det känns som att jag skriver "tisdag" som rubrik mycket oftare än alla andra veckodagar. Det msåte ju helt enkelt vara en inbillning eftersom till och med jag vet att det bara finns en tisdag per vecka. DE NI!

HAHA, Maria i vårat lag är allt bra gullig. hon åkte hem med mig från träningen idag och var grymt imponerad av min bilkörning. Körde på en spikrak E4 med farthållaren i..med andra ord skulle jag nästan kunna ta en liten tupplur för jag behöver ju ijte göra något direkt. Så utbrister hon på fullaste allvar:
- Fan vad du är duktig Elin! Du är ju kung!
Det var nästan så att jag ville börja skratta men eftersom hon var seriös så tackade jag henne vänligt.

Jag är så grymt avundsjuk på Johanna som far till Rhodos nästa helg. JAg undrar hur stora resväskor dom har...jag kanske ryms någonstans..hehe

PLUGG!

Måndag 11/5

Veckan är i full gång och snart är det helg igen. Det var väl positivt?

Jag hade riktigt roligt åt biologiboken idag. Eftersom vi har "prov" på onsdag så lät Ricnil oss plugga till det på lektionen. Just nu är det evolution och etologi...och då kan det stå såhär:
"Hanar har ofta en hög sexuell motivation och reagerar lättare än honor på sexuella signaler. Som nämnts kan en kalkonhane försöka para sig med en portfölj, vilket knappast är något man kan vänta sig av en hona"

Inget illa menat mot våra vänner kalkonerna men hur dum får man bli?

tänkte sätta mig ute i solen och jobba på "Brännan 2009", men så fort jag lägger mig tillrätta går ju solen i moln såklart. Bara därför är det ju ganska fantastiskt att jag lyckas bränna mig ändå! Men ingeting slår pappas rödhet i Thailand.
- Jag behöver inte smörja in mig på bröstet, jag har ändå så mycket hår där.



IQ= Fiskmås

Nu är det plugg och träning..sen fluffa ner mig i min nybäddade säng. OHJÄÄ!

Herrå!

Söndag 10/5

Ända sen jag antog pappas utmaning som gick ut på att klara 5 chins om en månad och misslyckades totalt har jag fått ta emot en del pikar från han och brorsan. Vi skulle till farmor och äta idag så då kom Jonas oh plockade upp mig här hemma, i bilen börjas det...
Jag: Jag tror jag ska börja med köra dips..jag ska klara en ordentlig
Jonas: MEn hur gick det egentligen när du skulle göra chins?
Jag: Men det är inte så lätt när man har tung underkropp..all min vikt sitter på låren och röven.
Jonas: Näee det är sant...Det underlättar ju om man är lite mer Y-formad
Jag: Precis!
Jonas: Och inte ser ut som Barbapappa...eller Barbamamma i ditt fall.


Det kanske finns vissa likheter ändå...hon är ju rätt gullig så jag bestämmer att det var en komplimang!

Men nu har jag och sötperran börjar våra hurtiga liv*host* så snart kanske vi är Y-formade båda två, haha:D

PS. Jag har sett ett avsnitt av House idag..KALLE JAG VILL HÖRA APPLÅDER!

NAttinatti

-||-

Jag tycker uttrycket att "spela med hjärta" är coolt på något sätt. Det kan man säga att vi alla gjorde idag -15 första minuterna av matchen. Vi vände 2-0 till 2-2 och tekniskt sett så borde vi ha vunnit etfersom ett mål blev bortdömt. Det sög och det gjorde domaren med. Sånt är livet men jag kommer inte riktigt kunna släppa det. Men som sagt, alla kämpar så man blir riktigt glad i magen, haha. Fick inte spela mer än 65minuter av någon anledning..tyckte typ att det funkade bra för mig ändå. Ajja, ingen idé att gräva ner sig i det.

Nu lagar mamma äcklig mat som jag ska trycka i mig inna ndet bär av till antnäs. Min goda vän Ollan har fyllt år så hon ska bjuda på fika:) Ska bli kul att träffa alla antnäsare, det blir inte så ofta som alla ses.

På återseende!

Lördag 9/5

Jag känner mig som en tjuv. Jokihannas miniräknare har varit borta i en vecka eller två..kvinna har haft lite panik med tanke på alla prov som väntar+att den faktiskt kostade rätt mycket. JAg har lidit med henne..sen när jag tar ner en väska från en krok känner jag att:  Fasen vad tung den var för att vara tom. Kolalr runt lite i fickorna..där ligger hennes miniräknare. SORRY MATE! Jag kunde väl helt enkelt inte nöja mig med en..

Nu sitter jag och laddar för maktkamp på liko arena..ojoj vad jag ska "stångas i ryggen". Det vore ju så grymt underbart att vinna..och det gör vi om vi spelar som jag vet att vi kan göra. vi får gå in i vårat inre och hämta spelet som vi hade i arcus. JAg har typ aldrig haft så roligt som när jag spelade då.

Annars så är jag besviken på min hud. JAg har typ inte behövt lida av några finnar eller liknande på sistone, men nu har jag fått ett fett kastmärke i pannan a la Persson. Haha:D Alla minns vi den finnen hon hade i sjuan eller när det nu var. Och jag kan ju ijte låta bli att klösa så nu får jag säkert värsta köttsåret också..LIVET LEKER!

Jag saknar min Persson..har inte sett henne på jättelänge nu känns det som:( Det suger ju...vi är ju tillsammans för fasen!

Hejdå!

Torsdag 7/5

Med tanke på att jag somnade 21.30 borde jag ha varit pigg som en mört idag..och det var jag också i några timmar. MEn nu tar förkyldning ut sin rätt och jag håller typ på att däcka här framför datorn! Trots tröttman ska jag och mamma cykla in till stan och äta middag. en sak som slagit mig är att det enda som finns att välja på till middag i luleå är kinamat eller pizza typ. Så vitt jag vet..

Har redan börjar tagga för helgen:D Pizzakväll, fika hos Ollan och match mt Notas...

Herrå1


Onsdag 6/5

¨Ännu en helvetesonsdag i mitt förflutna. Efter en lång och ansträngande(väldigt) skoldag kommer jag hem och möts av en glad överraskning och en lite sämre. Det roliga är att min ipod ahr kommit, det dåliga är att mamam är på ett fruktasvärt humör. Det blev den vanliga att hon nästan skrek sig hes över hur otrevlig, associal, vresig, deprimerad, arg, tystlåten jag är. OSv osv..Hon har aldrig hört uttrycket "What you give is what you get returned"...Inte roligt med såna påhopp när man just kommer hem från skolan..då är det väl klart så in i helsikke att hon får otrevliga svar tillbaka.

Blev inget skellefteå och svenska cupen för mig. Kega tyckte jag skulle vila min lårkaka som förövrigt mår riktigt bra nu..fast han vet ju inte att jag är gode förkyld också så det var lika bra att stanna hemma. Bättre att göra lite nytta med matematik 3000 än att stå och frysa på läktaren för att sedan komma hem mitt i natten. Nä tack..jag planerar sovarnas sovardag!

Pappa är sjukt fascinerad över min shuffles litenhet..

Nä nu ska jag göra annat!

HEjds


Tisdag 5/5

Nu har Emma inspirerat mig till vilja flytta hemifrån. Eller det är ju något jag velat ett tag nu eftersom jag inte gillar den här grejen med att vara sp osjälvständig, men nu är det värre än nånsin när hon verkligen är på gång. Du ska veta att jag är så fruktansvärt avundsjuk på dig skorpy! Men hon har lovat att jag ska få sova hos henne ibland..gissa om jag kommer utnyttja det!? Skoja:D Men Persson, jag hoppas våran ide om att flytta ihop blir av. Det finns få människor jag skulle klara av att leva med men hon är nog en av dom. Har värsta bilderna i huvudet: Vi sköter vårat eget liv och skolan på dagen, men sen på kvällarna ser vi sex and the city och dricker te tsm. Klagar över att vi aldrig hittar våra sk dressmankillar och att vi äter för mycket godis. VILKEN DRÖM!

Idag har jag försökt lära mig facebook..jag gör sakta


-||-

Vet inte varför jag jämt och ständigt väljer att sätta mig vid "seg-datorn". Tangentbordet låter som en jäkla elefantflock och det går inte ens att ha bilder på den. Högtalarna är trasiga och texten på skärmen är så liten att man måste sitta en dec bort och kisa för att se något. Man får skylla sig själv om man är så slö att man inte orkar gå upp för trappan.

Idag har jag skaffat en hel del vuxenpoäng(Pong som man får när man gör saker som inte barn gör):
-Jag har beställt ett nytt VISa-kort..så jag kan betala allt via internet.
-Jag har diskuterat min framtid med SYV Lena berg. Hon sa att den ser mycket mörk ut.;D
-Jag har pressat i engelska C i trean bara för att jag ska få pluspoäng så jag kanske kanske kan bli läkare.
-Jag ställde en grymt smart fråga på fysiken
-Jag har cyklat både till och hem från skolan:O
-Jag har pratat i mobiltelefon medans jag kör bil(i 5 sekunder)

Förut var jag typ orolig och visste inte hur något skulle bli, nu är jag lugn men vet fortfarande inte något om hur det blir i "framtiden". En ganska skön känsla trots allt..det är bara så typiskt att man alltid vill ha det man inte kan få. SÅÅÅÅNT ÄR LIVET!

Nu ska jag SOOVA:D

hejdå!

Måndag 4/5

Jag har fallit för grupptrycket..är numer ägare av en facebook. Om det visar sig att det är trist tar jag bort den, hehe:)

Nepp, nu måste jag käka lite inann träningen!

HEdjå!

-||-

Jag fattar ingenting. På bara en dag har mina läsare fördubblats. Då menar jag inte att jag brukar ha 2 men hade 4 helt plötsligt. Får vi se hur många timmar denna positiva trend håller i sig..haha:)

Matchen mot Infjärden resulterade i en grov förlust(3-6) och en sjuhelvetes smäll på mitt lår. Jag har börjat samla blåmärken och skrubbsår inför examen..hittills har jag lyckats alldeles utomordentligt! Way to go. Ska undvika att rulla över på mitt högra lår i sömnen tror jag för att inte väcka mina söta smågrannar med ett smärtofyllt skrik. Okej jag överdriver..jag ahr en stark känsla av att allt kommer kännas bättre imorgon när jag vaknar. Jag är typ byggd på det sättet.

Nu har jag beställt min ipod shuffle..jag inbillar mig att den kommer peppa mig att ta mig ut och springa oftare. Precis som när jag köpte löparbyxor..men det funkade ju faktiskt typ två veckor. Så det enda jag behöver göra för att uppnå kenyan-status är att uppgradera min utrustning varannan vecka.
Jag ska lägga in en bild på skönheten:



Inom en vecka är den i mina händer och fötter!

ha en trevlig kväll!

>HEjdå


Söndag 3/4

Lördag 2/4-WHAT A NIGHT! Jag minns ärligt talat inte när jag skrattade så förbannat mycket(kanske när jag fick höra att en viss person rappade:P). kvällen var som bara helt rolig. Om jag nu ska rada upp allt kul som hände i den ordningen det hände också.
-Marit och Tomas BEVAKAR mig när jag hämtar Emma..sjukt glada såg dom ut. Så glada att jag började skratta:) Söta

-Istället för EN familjepizza. 50% Hawaii och 50% Turkisk pizza..får vi en 100% Turkisk+ en ´Hawaii..Killen som gjort misstaget ursäktade sig med: "Ni får ju mer mat, hehe"

-Vi tar sk "passfoton" i soffan. Emma lyckas ta ett kort genom Perssons uttöjning i örat. Sjukt coolt

-Emma skriker som nån håller på att dö när hon ser en groda på vägen så jag håller på köra i diket. Nästan

-Alla skriker när vi ser en mus på vägen. Jag tvärnitar jag skriker: JAG HAR DÖDAT EN MUS, JAG HAR DÖDAT EN MUS! Den överlevde mot alla odds

-Vi drog Porsö Centrum med Nordman på högsta volym

-Johannas katt blev utsatt för sexuella övergrepp..haha

Sen var väl kvällen så gott som över efter jag sett till att ala kom hem välbehållna. Det här gör vi om:D

HEjdå!

Lördag 2/5

Oh, life is bigger
It's bigger than you
And you are not me

Jag är inne i en REM-period för tillfället..bra datormusik. Inget man blir stressad av precis

Idag har jag Johanna och Persson the great varit på stan och fixat present till en ung dam som fyllde år häromdagen. säger inte vem, haha:D Svårt att räkna ut..
Mötte även ett annat födelsedagsbarn utanför kulturens hus där Viktor och några andra dansade. GRATTIS ELINA!


Jokki pratade på sin blogg om att hon ska börja sitt nyttiga liv. Jag har bestämt mig för att haka på så gott det går. Rivstartar ikv med pizza och chill i min stuga, hehe. Ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt, äta god mat hehe, se robinson och umgås med mina homies. Det känns som att det var ett tag sedan.

Jag och Persson har blivit förälskade i samma skor.


Liten bild, men ändå. Vem hade anat att jag skulle bli en modebloggerska?

HErrå


Fredag 1/5

GRATTIS EMMA! Min älsklingsskorpa fyller 18 år idag:D

Årets valborg var riktigt bra, om inte riktigt en hit.
Började med middag hos family fresh(frisk) med mamma och pappa. Sen drog jag och Johanna åt olika håll. JAg mötte upp persson hemma hos mig och vi gjorde så gott vi kunde för att se respektabla ut innan vi tog bussen in till stan. Vi träffaade Keso i nåns lägenhet, men ärligt så kändes det mer som en fjortisfest så vi drog vidare till Smedjegatan(Vi var oerhört populära den kvällen, alla ville vara med oss! HAHA). Där chillade vi bokstavligt talat med några bekanta. Persson hade ingenting emot att se pojkröv(med basturänder) så det var positivt att vi gick dit. Tillsammans drog vi sen till Grace där det var fullt med roliga typer från skolan osv. Höjdpunkter och lågpunkter, sen tog vi en taxi hem med Johanna och Amanda.

Somanr 05.00, väckarn ringer 06.00. YES! Upp och jobba..far till Storheden och håller på att köra av vägen va trötthet. Sen sitter jag utanför Jysk och väntar men ingen jävel kommer! Så förbannad jag blev! Fick vackert åka hem och somna om igen

Förövrigt....mitt nylle är rött av all sol idag. Inge bra att somna i solen när man är ovan

Ikväll ska jag leka pensiönär och ta igen mina förlorade timmar!

HErrå

RSS 2.0