Röv

Vette tusan vad jag råkade göra, typ publicera ett inlägg med fel rubrik. Det ska vara röb och inte röv. Nu är jag lite arg..min höft är helt vajsing och åt skogen, det är typ okej när jag bara jobbar och så men  så fort jag skjutit ett skott är den förstörd för hela träningen..så jag klev av och har för första gången pratat med en sjukgymnast. Jag har inte vart där ännu men hoppas på att få komma dit så fort som möjligt så det blir bra så fort som möjligt. Det är helt stört för jag har ingen aning om vad jag kan ha gjort. Skit samma det blir bra. aoo och sen när jag skulle köra hem från träningen var jag helt och hållet ur gängorna..försökte att starta på trean, fick kärringstopp, försökte starta på tvån, körde mitt mellan två filer, blinkade fel..jag tror helt enkelt att det är sömnbristen som tar ut sin rätt..har inte blivit så mycket sov på sistone. MEn ikvväll susar jag iväg efter bolibompa redan. Näe, men typ efter idol iaf..såg det inte från början men nu är jag verkligen FAST

Okehj jag orkar inte skriva nå mer för världen är bara stjärtig och jag är hel fruktansvärt trött

Herråååååååå

Määtt

Okej jag är sjukt mätt..och jag har bara ätit två mackor på hela dagen sen jag vaknade typ halv tio. OCh det är INTE likt migg alls.
OCh jag vill inte skriva men jag kände mg typ tvingad att göra det av någon anledning

Nääe..kanske blir uppdatering senare i kväll, min skalle är som bara rörig just nu

Herrå

Latmaskn

jag har alltid varit en sån som tycker att många små saker här i livet är galet jobbiga, några exempel: Bädda sägen, sätta min tallrik i diskmaskinen, packa upp träningsväskan, göra mat när jag är på dåligt humör(okej knasigt exempel men jag kan verkligen aldrig bestämma vad jag ska göra fär något då. Slutar oftast med att jag smäller igen kylskåpsdörren och bestämmer mig för att inte äta, men sen smyger jag tillbaka med svansen mellan benen och äter något så simpelt som mackor), hänga in kläder i garderoben är typ som att springa ett maraton osv. MEn nu ska det bli ändring..fick en tankeställare när mimmi berättade en sjukt sorglig sak som verkligen fick mig att tänka om litegranna..alltså jag lever ju iaf om man tänker så.

Just nu är jag sjukt pepp för helgen. Efter skolan på fredag tar jag bussen till en mycket efterlängtad pojke:D, sen så på lördagen far jag hem, hämtar min cykel och cyklar till sara i laget där vi "junnisar" ska ha lite kul, sen beger vi oss till den riktiga lagfesten inte så långt borta, och sen så blir det bara en massa roligheter, men på söndag ska jag dock vara duktig och plugga. Jajjemen det ska jag..svenskan måste jag ta hem imorrn kom jag ppå..

Ska dra nu

Herrå

Othello

Är namnet på den underbara pjäs som jag, jokki, keso, nisse, amad och ida ska spela upp på svenskan. Aldrig har det typ blivit så mycket skratt på en svenskalektion tror jag. Det är obeskrivligt när Nisse basar på som othello så att motspelaren typ flyger in i väggen. Jag har då tagit mig an en väldigt diskret roll som berättare, men ask så viktig jag är alltså! På riktigt tror jag,haha. Kort kan man säga att det handlar om svartsjuka som spårar ur till en massa mord av olika anledningar. Och jag vet inte riktigt ,men han shakespeare eller hur det stavas har typ grym humor ibland;D OCh vi är dödligt allvarliga när vi garanterar att det kommer bli den bästa pjäsen NÅGONSIN! Fundar på att bjuda in stintan bara för gammal vänskaps skull, hon steg i mina ögon när hon bestämde mig för att ge mig det högre av de betyg hon vägde mellan.

Nu känner jag att den sk "vågen" med en massa skolarbete är på väg att rulla in. MEn jag är så stjärtigt dålig på att hålla reda på vilken vecka man hade prov i vilket ämne och sånt. hmm..engelska nästa iaf

Har inte känt något bloggigt sug på sistone, passar inte in i min "hektiska" vardag jämt..men jag ska samla krafter och återvända bättre än nånsin förr

See YA

HEråååå

Sjukligt trött!

Idag är jag inte att leka med, jag känner mig irriterad på ingeting och allmänt sliten.Dagen började med en försovning vilket annars aldrig hänt mig typ. Ställer klockan på 06.15 och när den ringer trycker jag på snooze(tror jag alltså). Istället ahr jag ju stängt av telefonen och sover vidare nån timme. mamma kommer och undrar om jag inte ska upp eftersom hon hörde alamret ringa, men då ljuger jag ihop nån historia om att jag har sovmorgon vilket jag ju inte alls har. Sen så vaknar jag till just före 8 och sneglar på klockan. Visst fasen, jag ska ju sitta på bussen nu!!! Det blev till att rusa upp och klä på sig, trycka en banan och vandra iväg till bussen som jag trodde gick 08.20..nehepp då har jag ju tittat fel busstid också och den går inte förrän 08.27. Låter kanske inte som en big deal för dig, men för mig innebär det att jag inte kunde åka till varvet och gå därifrån istället för från smedjan. Dagen rullade på som vanligt..så nu är jag då hemma och ska snart gå och ta en lååång powernap innan tränigen. Tusiken vad skönt det vore om vi hade vart helt lediga idag , men så tur har man ju inte...förhoppnnigsvis blir det väl lugnt iaf. HAr en hel del pluggnade att ta itu med också men jag känner mig för trött helt enkelt just nu.men försöka kan man ju alltid.

Annars var det inge mer jag hade på hjärtat, matchen igår gick ju rakt åt röven och mer behövs inte sägas. JAg ska vara glad omn jag någonsin får spela en minut med flickor födda 99, så dålig var jag igår

Herrååååååå

Häng hos cool tjej

Jag sitter på ett helt nytt ställe på en helt ny dator och bloggar. Eller datorn är ju inte ny på det sättet utan bara för mig. Jag sitter hos en cool tjej,persson alltså..haha eller mer nördig,skooja. Skojade verkligen, för jag har slutat att vara otrevlig mt folk.
Lyssnar på Coldplay, violet hill..grymt skön låt alltså:)Har nu kommit på en del skivor jag vill ha..sam's town, stop the clocks, nåt med simon and garfunkel, mer oasis, californiacation...hmm ja det var väl ungeär allt skulle jag tro.

Idag har jag vart med kussen..vi har ite fått mycket uträttat men det r ändå så jäkulst skönt att  bara träffas och prata litegranna och öra om hennes liv och sånt. För våra liv är egentligen så sjukt olika trots att vi är ganska lika egentligen. eller njaa, samma srts humor kanske men jaa iaf. Sen s blev det det traditionella middagen hos mormor och morfar, trevlans travlans..men det blir så sjukt segt att sitta dr i flera timmar. Sen så tog jag bussen hem och pratade med joakim men han var ine riktigt på pratumör fast han r förlåten. eller visserligen sa han att han var på humör men jag fick inte dom vbbarnam ajja man kan ju inte vara social jämt antar jag. Se så rullade jag hem till persson och sitter nu och lyssnar på hennes stora planer om vad hon ska göra med sitt rum..det är allt från att måla taket svart till andra saker. kom inte på någ bra exempel.

Imorrn är det match mot danmark..alså inte landet danmark uan staden .Jag vet nu varför staden heter så, det är för att grundaren heter Dan Mark..allmänbildningspoäng till mig! :D:D Stora grejer på g,jag ska startis..visserlgen för tt kenning inte är spelbar men roligt ändå.

Nu ska jag bara avsluta med at säga att jag har fruktansvärd trningsvärk i min RÖV

Herrå

Idol på G

Nu ska jag se idol..typ det första avsnittet jag ser. Känns asballt. Jag är så grymt trött i benen pga av den sk "helvetesdagen"(Fotbolls+idrott+träning igen) OCh idag ahde vi till skillnad från förra veckan ganska ansträngande idrott..orientering. Grejen är ju att man får sluta när man gjort klart alla kartor och då springer man ju mot friheten och då går det lite fort iaf . Sen fick jag ära att köra hem från alvik trots att vi hade en passagerare, jessica, med i bilen. Gick som smort. pappa var på bushumör så vi beställde en kebabrulle från björx pizzeria att dela på, smakade ganska bra men dock lite under förväntan. Nu så är det alltså tv på G och lite chill och varva ner..sen måste jag nog läsa det dära i fysiken som man skulle ha gjort och skriva en labbrapport.  MEn varför får jag känslan av att det man gör inte spelar någon roll med såna virrpannor som ska bedöma det?

Sen så är det ju snart helg..imorrn komer chicas hit och vi ska baka pizza och UMGÅS! Det blir nog jokki, persson, emma, josse, och jag förhoppningsvis haha. KAnske ollan ocksp men det får vi ju se. Sen på lördag kommer kussen hit så då bllir det till att spendera dagen med henne. OCh så sen på kvällen kanske jocke skulle komma..men dte blir nog inte så för sen så ska jag ändå kanske och spela match i mot danmark i uppsala på söndag så då känns det så elakt att släpa hit killen. MEn helt tråk att inte se honom på typ två veckor, STJÄRT! Vill inte verka toffel men sakna litegrann alltså...

Kul att jag skriver allt jag ska göra, och sen när jag gjort det kommer jag skriva om det också..för jag meanr, vem fasen bryr sig om vad jag gör minut för minut? Förmodligen ingen förutan kvinnorna i släkten, dvs farmor, mormor oh mamma. Dom skulle förmodligen vara helt pepp på iden att montera en liten kamera  som följer mig var jag än går. Så jäkilskt nyfikna är dom. Är det mitt öde att bli som dom? Hoppas inte för då kommer ju mina barn att få genomgå ett helvete:D

Nääe nu har jag annat att pyssla med

Herrå:D

Blott en dag...

Jag är sjukt duktig på att laga mat ibland! Nu har jag gjort typ köttfärssås som jag ska frysa in u små burkar som jag kan äta när jag ska iväg och träna:D Fast det är inte med vanlig köttfärs, det är quorn! Yah, det är ju sjukt gott alltså. JAg vill typ bli vegetarian ibland, fast inte alltid. Ja alltså man behöver väl inte vara det på heltid heller? Det räcker väl med att skona Något enstaka djur, för egentligen så är det väl snällare att äta 1 gris istället för 3? Nog med djupa funderingar om det..hursomhelst så blir mamma lika less varje gång jag antyder att jag ska sluta med kött.
"jaha, men då får du laga maten själv då"(Ypperst snäsigt tonfall)
jarrå det kan jag väl göra om det ska vara något problem

Kunde just dra en suck av lättnad när jag hittae biologiboken i min väska, fasen om jag ahde tappat bort den alltså. 300 kr hade ju inte vart helt roligt att betala för något så trååkigt. Just nu vill jag inte betala några pengar alls någonstans, min ekonomi har väl haft sina bättre dagar kan man säga. Inte för att jag inte har pengar för det har jag faktiskt men jag brykar försöka hålla en viss gräns på mitt konto och den har överskridits nu...hujja det ska inte få hända egentlgien, jag gilllar känslan av att ha koll på mina slantar men just nu finns inte den känslan där.

JAg så har jag kommit på att jag råkar säga elaka saker ibland till folk. Alltså om man håller på att käftas på skoj så kan det bara flyga vääärsta grodorna från min mun, och det är verkligen inte meningen. Så nu vill jag officiellt be om ursäkt till alla som känner sig sårade av mig,haha:) Jag menar i princip aldrig vad jag säger, på riktigt alltså. FÖRLÅT:D

Nääe, nu är det pluggen eller tv_n

HErråååååååå

Jäkla busschaffis!

Denna dag har minst sagt tagit på mina krafter..är okristligt trött när jag vaknar på morgonen och vill bara snooza föralltid, men nej upp och spela fotboll ska man. Gick helt okej, brolla har typ börjat få lite bättre fart på träningarna även om det blev fotbollstennis på slutet. Bara för att Jokki missade det förra gången eller något i den stilen. Lunch, sen bär det väg till hertsö-träsk med MILJÖBUSSEN. Samma buss som kom att förstöra jokkis mästerverk. Bussen parkerar på en grusplätt och alla ställer sina väckor på kanten mot skogen, doxk inte jag och jokki vi ställer dom en meter mer mot mitten. Vi vandrar iväg in i skogen och letar spindlar och ritar träd och annat som hör en exkursion till. När vi kommer tillbaka till parkeringen för att hämta lite saker i våra väskor ser vi något fasanfult. Däckspår på jokkis väska!! Och min är helt brun och dammig.
Jammenvisst så har bussen beslutat sig för att backa på våra väskor..och alla fina kanelbullar som jokki den grymt snälla och husliga kvinnan bakat dagen till ära för att bjuda HELA klassen är helt platta. vad tusan vill de högre makterna när de straffar en som gör en så snäll sak som att bjjuda på fika? Trots denna smärre katastrof så var bullarna hur goda som helst:) All cred till jokki!
Min väska hade inte råkat lika illa ut, en mosad yoghurt bara:)

Så denna dag har jag nog ändå lärt mig en del:
- Ställ inte din väska lite outside
-Lita aldrig på en busschaufför, även om han ser snäll ut
-Bråka inte med Niklas, fråga amad hur det slutar då

-Det blir tråkigt att vara i skogen i flera timmar


Nu har jag medvetet missat idol igen, blää. Jag vill ju som se det men jag orkar typ inte. Slö man är om man inte ens orkar se på tv! Heeeelt sinnes! Imorrn är det ingen tränng vilket är grymt skönt. Fundar dock på att fara på nå pass på inpuls vilket var aslängesen jag gjorde. Afro-power låter som en hyfsat kul grej..eller nå styrke, jag håller alla dörrar öppna! Jag lär ju bli helt rastlös om jag ska sitta hemma hela kvällen och inte göra någonting. Fy tusan


Näe nu är det dags att se tv och varva ner ett tag


Herrå


Gångarn

Jag är nog inte helt utan gener från min mor, vilket jag nästan hittills trott. Jag gillar att promenera..faktiskt. Kom nyss hem från att ha gått den ultimata rundan med min trogne walker johanna. Den är preciis lagom lång, tar typ 40 minuter att gå om man gör det i hyfsad fart. Inte alltför mycket tid går till spillo och den är inte så lång att man blir less heller. Så är det ju så jäkulskt skön luft nu på hösten..perrans med andra ord:D Haha, nu lät jag ju som väärldens friluftsmänniska vilket jag då definitivt inte är!

Snart börjar det vara dags att sova, vill inte vara så trött imörrn som jag var idag, helt sinnes på morgonen med det ordnade upp sig ett tag på förmiddagen. sen slocknade jag en halvtimme eller så hemma hos mormor innan träningen.

JAg bara sitter och tänker och kom på att jeeklar att jag saknar sara nu. Och det sk "gäng" som var med varann förr..lite tråkigt att saker blir som det blir, men så är det ju bara. JAg har ju ganska stor skuld i det hela eftersom jag tofflar med mina träningar och inte har så mycket tid som jag skulle vilja till annat. ÄH, livet suger ibland men för det mesta inte:)

Herråååååå

En händig kvinna

Snodde helt enkelt namnat på per gessles(usch) album och gjorde om det litegranna så att det skulle passa mig. HAr nyss skruvat isär mitt skrivbord och monterat en tv-bänk och satt in på mitt rum. Jonas gamla tv på plats och snart väntar CD-spelare också...och dvd:n från stugan. Fasen vad bortskämd jag lät..hujja, men jag ska inte klaga:)
Kommer mest troligt att lägga in en bild på min makeover. Wosh, håll i hatten



En annan händig kvinna(man):D

Herrååååååååååååå

vad händer?

Nu kan man ju börja fråga sig vad som hände egentligen, vi vinner liksom. Vi  har vunnit två matcher i rad och förbryllningen lyser i allas ögon. Självklart är ju det här en bra sak, men en som är mindre bra är att den teoretiska chansen att hänga kvar i ettan är som bortblåst. OC nu ställer jag frågan som jag ställt så många gånger förut: VARFÖR BÖRJADE VI INTE VINNA TIDIGARE?!

Matchen var mot sundsvall i sundsvall på deras i mina ögon ascoola arena. JAg har aldrig suttit i ett sånt stort omklädningsrum förut och bara den känslan var ju tuff. Nä ärligt så var det inte våran bästa match och vi hade turen på vår sida kan man säga. Fick spela litegranna, iaf så länge så att jag fick en anledinng att duscha och då är jag då NÖÖJD:)

Nu blev det här inlägget lite pressat på någe vis för det är första gången jag skriver med publik. Jocke kom hit igårkväll och sitter nu och begrundar varje ord jag skriver, eller nej siter och petar på saker i jonas bokhylla. Snart borde typ mor och far komma hem och laga lite mat åt barn som svälter ihjäl. Helt fult för dom var och tittade på matchen isundsvall och passade på att hälsa på lite släktingar i samma sväng, men det var ine det som var fult. Utan det som var fult var att vi typ hade mer publik än vad sundsvall hade på matchen och det är ju skandal eftersom de har en assbra arena och dessutom hemmaplan. Galet att vi hade så många supporters, fick tom göra vågen efter matchen,haha:D

Näee, alltså det gick segt att skriva, kan hända att det blir en uppdatering framåt kvällskvisten

HERRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Nice känsla!

Just nu sitter jag bara och känner mig GLAD! JAg har ätit god mat, träningen gick suveränt, jag har sovis imorrn, mimmi kommer nästa helg, mobilen är laddad inför bussresan till sundsvall med en massa great musik, jag ahr ett kilo sand i håret och det stör mig inte....jag skulle i princip kunna rabbla upp saker för evigt

Alltså träningen, jag har typ svårt att släppa hur underbart roligt det var att träna idag. Den kunde inte ha börjat så mycket sämre med grå himmel och ont i volleybolltummarna, men sen vände det genom ett trollslag och alla spelade så suveränt bra! Benen var lätta och gick som trummpinnar över det mjuka fluffiga gräset på liko arena. JAg orkade i princip hur mycket som helst trots att jag redan hade två träningar i kroppen. Nice känsla som tusiken! Vanligtvis bruakr jag vilja att träningarna ska ta slut, okej det behöver ni ju inte skvallra till kega men idag blev jag seriöst ledsen när mattias blåste av den glädjedödaren!
OCh jag är sjukt pepp för att gymmaimorrn innan skolan, göra lite kondition för att bli av med energi och lite överkropp för att jag vill  se ut som the incredible hulk. Okej det kommer typ aldrig hända, jag är dömd att ha tanig överkropp även om det blivit avsevärt bättre på sistone. Mina armar är inte ett retobjekt för jonas längre, yess. Hemligheten är mycket mat:D

Jag bestämde just att gå på prom med johanna men de vette tusan hur vi tänkte eftersom det är idol från luleå nu..blir nog att se det ist, men måste ju visa lite hjärta för sin hemstad. Nu börjar dte, ska draa

Sjukt pepp för match på lördag! VINNAVINNA VINNA

HErrå

En lång dag

Om man känner efter från när jag vaknade imorse fram tills nu så har dagen varit sjukligt lång. Eller det känns då som att jag har hunnit med en massa saker vilket jag säkert inte har men ändå.
Vakna(tungt som vanligt), åker gb med persson, skola som vanligt slutar typ kl 14 efter min magiska övertalnnigsförmåga att vi skulle få sluta tidigare, vänyar på jokkan tills hon tränat klart vilket innebär att jag sitter och sover på kultan, tar bussen till antnäs och jag svär på att det kändes som det tog två timmar att åka! Äter pannkaka som hennes far så huslgt har lagat, far upp till planen och ser ifk-alvik. vi var så många från damlaget där att det pratades om att vi skulle hoppa in med våran egen uppställning i halvtid:d Nice det hade vart. Återvänder till jokkis placen väntar på bussen åker in till stan. går upp till Runte och Brunte(mormor å morfar) och äter lite flingor. Och en apelsin/mandarin..jag fattade typ inte ritkigt för det såg ut som en liten apelsin med smakade mandarin..hmm...skumt. Så var morbror också där och vi såg fotboll och jag försökte göra klart fysiken men det bara trilskades och då blev jag less. Sen så tog jag bussen hem och jag svär på att det kändes som att det tog en timme minst,haha:D Så nu kom jag hem till far och bror som sitter och tittar på fotboll, stoor överraskning. JAg är ruggigt trött och fundar på att avsluta dagen,alltså gå och sova men ja vet inte riktigt...kändes bara ltie drygt. Jag vill dessutom se sex and the city fast det börjar inte förrän 22.50..jaoo nog kan jag vara uppe tills dess. Klarar jag inte det är jag ju töntig på ritktigt.

Jag har en del saker jag måste komma ihåg till imorrn: Fotbollsgrejer*2, idrottskläder, mat att äta efter idrotten och innan fotbollen, boken jag inte haft minne att lämna ingen. Stjärt vad dålig jag är, hoppas bara inte att dte kommer hem en till varning så att mamma ser den...för hon tror nog att jag ahr lämnat igen den redan. Äsch, det är såna smälalr man får ta

Tråkigt inlägg, men har man aldrig tråkigt vet man inte heller när man har roligt ju:D

Herrrå

Pffffhhh

Jag sitter och bara småpyser av ilska..eller jag är mer irriterad kanske. JAg har vart hemma i ca 5 minuter men mor har redan hunnit med att fråga 345 frågor. Helt sjukt. Vad jag har ätit efter träningen, vad jag har ätit i skolan, om jag vill ha äppelpaj, var filmen sevärd, har jag sovmorgon, körde jag hem, åkte någon annan med, behöver jag ta ledigt på fredag osv osv. Okejokej att alla mammor frågar såna frågor, eller nästan iaf, men det hindrar inte mig från att störa mig på det något enormt. Alltså grejen är att när jag sätter mig vid datorn på kvällen är för att jag vill varva ner och vara för mig själv en stund ich då blir det inte bättre av att ha en kvinna i dörren som utsätter en för korsförhör. Lugn och ro är att föredra.

 JAg har egentligen lite plugg att hinna med men jag tänkte så att jag får chilla till 20.45..plugga till ca halv tio(engelska) sen så till kl tio gör jag biologi..eller något i den stilen ändringar i planeringen kan förekomma.

Jag har ont i ryggen sen amad the duckhater slog till mig när vi hade slaggis idag. Jäkla stjärt, känns typ som träningsvärk. Det är jobbigt att hålla upp nacken också, tack för den liksom.

Nu kanske det låter som att jag klagar helt mycket, men det gör jag ju iofs också..måste lugna mina nerver med "the masterplan" och "violet hill".

Will dance if they want to dance
Please brother take a chance
You know they're gonna go
Which way they wanna go
All we know is that we don't know
What is gonna be
Please brother let it be
Life on the other hand won't let you understand
Why we're all part of the masterplan

Finns typ ingen refräng som funkar bättre på mina omtåliga nerver..its fucking nice mate! MOahahaXD

Idag kan jag ju ha lärt mig den mest användbara ord jag någonsin kommer kunna på engelska: COLOSTOMY BAG! En sån påse man har på magen efter en tarmoperation när inte tarmarna funkar. Jag behöver ju inte gå in i ddetalj på vad som finns i en sån för då äcklar jag mig själv litegranna. MEn helt seriöst: när kommer jag någonsin ha användning för et sånt slags ord? I vilket sammanhang liksom? Och falsk ledtråd= red herring. Det låter typ som en slags fisk eller nå,haha

Nääe nu ör det dags att plugga på rikt.

HErråå:D

Fristad

Så fort det är att plugga matte på g finns det så otrooligt mycket intressantare att göra här hemma. Städa skrivbordet är typ party, plugga engelska är typ helt chill..men att sitta med de där jäkla polynomen och fjärdegradarna och faktosirsera när man inte hängt med på lektionerna och inte riktigt fattar allt är typ inte kul. Så nu ahr jag officiellt tagit en liten paus..har typ jobbat av hälften och det är jag ändå nöjd med. Helt skönt det ska bli nästa lektion att vara där alla andra är och jaa..dröm:)
Jag säger åt mig själv hela tiden att jag ska bli mer diciplinerad men det funkar ju inte alls, snarare tvärtom. JAg blir bara mr och mer slö och jag vet inte riktigt om ag gillar den här nya personen jag börjar bli. Den skrämmer mig litegranna nästan. Hon är då inte riktigt lika ordningsam som den gamla elin..men hon kanske var lite överdriven eller vad vet jag? Men jag och bränna the brave jobbade iaf asbra på fysiken idag..något att hänga i julgranen nästan:O

Glada nyheter om min mobil. Den har vart störd när jag ska skriva sms och varje gång jag ska skriva "ett" så har det blivit "fut" istället...men nu har jag skrivit ett så många gånger att det har snott förstaplatsen från fut. Inte en dag för tidigt, för jag menar vad är ens "fut" för ett slags ord? JAg ahr då ingen aning om när någon någonsin skulle säga det liksom. The world has gone bananas, men nu är den då back to normal. En sak som är lite stjärtigare är att jag skrev "hmm" så mycket under en viss tid att det kom före ett så simpelt ord som "hon". Äsch nog om den saken

Imorgon blir det premiär på gymnasiebussen, wohoo. JAg har vart inne på info och fixat busskortet så nu ska det gå smidigt som bara den. JAg har typ ändå vart hyfsat duktig på att cykla tycker jag..jodå det ahr jag faktiskt varit juh

Ville bara sätta in en bild på mitt UNDERBARA lag såhär innan jag drar och fortsätter plugga matte



+Några randoms, - några frånvarande:)
Säga vad man vill hur det går för oss fotbollsmässigt(men det går faktiskt bra!), men fika och ha roligt kan vi då iaf

Nu går jag saaakta mot min avrättning

HErrååå

NÖTARN

okeej, nu har jag typ bloggat tre ggr idag, men dom första två räknas egentligen som en eftersom jag bara tog en paus på tio minuter för att lugna ner mig lite.
Om dagen började dåligt så har den då iaf slutat förjääkla bra alltså:D Eller den är ju inte slut men ingenting kan förstöra den gladhet jag känner nu. Alltså håll i er så ni inte ramlar baklänges: VI VANN IDAG!!!
Alltså vad hände liksom? Vill ni ha en matchrapport så kolla jokkihanna.blogg.se för jag orkar som inte skriva om den. MEn när ollan gjorde målet så var jag så sjukligt glad och det höll  ju hela matchen. I NYLLET på er som trodde att vi inte skulle vinna en enda match. Så även om vi går ner i tvåan vilket är ganska troligt så har vi då vunnit iaf..yeah babe!
Glad glad glad jag är jättejätteglad. OCh inte för att skryta men mitt fika efter matchen var som pricken över i:et, men jag tror till och med att jag skulle ha tyckt om korv i det ögonblicket. JAg får det att låta som att vi har vunnit CL men så känns det typ in min mage

Nu ska jag draa..ska bränna en skiva som jag kan dunka på mitt rum:D

HErrrårrårååå

Okej okej

Nu har jag typ ändå lugnat ner mig litegranna, men jag är fortfarande sur på kvinnan och köper inte rikigt att hon försöker vara trevlig mot mig helt plötsligt. Så dum är jag inte

Nääe nu för att skriva om vad jag ahr gjort i helgen. Fredagen startade med en träning som gick åt anus och sen skjutsade mor mig till jocke. Vi fick stå och vänta utanför på gården ett tag för hans brors kompisar stod nakna i hallen typ, och det ville han inte utsäta mig för haha:D Sen såg vi nån rysare och den var äcklig för att en arm blev uppäten, usch. Sen var sov vi, vakande, åt, for och såg fotboll i 15 min haha, sen så skulle jag hem:( hade tackat ja till inbjudan att äta på baan thai med antnäsarna för att fira linnea som fyllt år..sen så skulle vi och se när viktor dansade men jag for innan dess pga av störd trötthet och hann bara se några kvinnor 35+ dansa magdans. en upplevelse, men om den var bra eller dålig vet jag inte. men dock en väldigt trevlig kväll för jag ahde typ inte träffat dom flesta på ett tag. När jag kom hem kom johanna förbi och hon var också ganska sliten så vi spelade några omgångar yatzy och såg på film.

Okejn jag fick nå låtar av joakim som jag i början tyckte var asdåliga men nu när jag lyssnat någon gång är dom typ helt okej. Fast det skulle jag aldrig erkänna:D Inte min musiksmak alls men det funkar typ ändå..lite chillychill

Snart ska jag fara väg till alvik för vi har match och senare ikväll har jag lite underbara andragradsekvationer att lösa! Ligger helt efter och det är jobbigt att vara efter hela tiden för då hinnner man aldrig jobba ikapp på lektionerna..och sen så måste jag göra lite engelska också, annars får jag ju pisk av MAA07(åsa). OCh sen så bestämde jag och johanna att vi skulle ut och gå en sväng på kvällen, passar typ bra för att rensa hjärnan litegranna.

Aaa, men nu ska jag gå och titta på min blåbräskaka. Jag har bakat för att jag var på det förlorande laget på en träning då det stod fika på spel. MEn det är luugnt, kul att baka ändå när man har något att baka till.

HErrå

förbannad

Just nu är jag så jäkulskt grymt förbannad, irriterad, sur, less och vad nnat man kan tänka sig. Varför är jag det? Jo mamma har retat upp mig såklart..inte helt ovanligt. Okej nu måste jag bara få avreagera mih på kvinnan för jag orka rinte bo hemma längre,det är sant vi kommer helt enkelt inte överens. Hon anklagar ju mig för att vara sur och arg jämt men vem fan har då lärt mig det? Jo hon såklart för det finns ju ingen argare männniska på hela jorden. Och ni som träffat henne och tycker hon är trevlig,,ja då har ni inte sett hennnes andra sida helt enkelt, och det är den hon oftast visar mot mig. Jag kan ju fan inte rå för att jag är glömsk och då ska inte hon bli arg för det och komma och säga att jag är nonchanlant och inte bryr mig. Bara för att jag inte har kommit ihåg att lämna igen den där boken jag har fått krav på, och jag fick lappen för någon dag sen bara..JAG BLIR SÅ SATANS ARG!!!!
OCh nu när jag stod och bakade glömde jag att sätta ströbröd när jag bröade formen och satte bara smör. Tyckte mer att det var komiskt, men det tyckte inte en viss mor.
- JAg glömde att sätta ströbröd
- JA, hur ska du då få loss kakan utan att den går sönder?
- Måste du vara så negativ mot mig?
- Sluta fräs åt mig!!!!!!
- Men det är ju du som fräser åt mig
- Så fort man kommmer hem är du på dåligt humör, man kan intr säga någonting till dig utan att få ett snäsigt svar. Du är jämt arg, osv osv.

Sen så blev hon arg när jag hade slösat på hennes ingredienser, och då erbjöd jag henne att betala för dom. MEn då var det inte det som var problemet tydligen, men det var ju just det det var., MEn visst jag kan dra ut i skogen och plocka nya blåbär åt henne om det ka vara på det viset. Alltså seriöst, jag vill inte bo här nå mer.  JAg vet att jag kan vara ganska otrevlig mot hene ibland, men det är fasen inte normalt att fråga så mycket som hon gör ju

Och nu kännner jag mig elak för att jag ahr skrivit det här,

mätt

Nu har jag nyss tryckt en sportis och flingor så min mage är MÄTT. Skön känsla, oj just ja det är idol på tv..kan vara bra att ha på i bakgrunden, vill inte vara helt borta när alla börjar prata om det juh!
Känner att jag nte riktigt vet vad jag ska skriva, läste nyss jokis blogg och hon fick mig att känna mig lite underlägsen som babblar om vad jag har gjort under dagen, medans hennes funderingar kretsar kring resor till framtiden och baktiden. De var inte dåligt djupa saker hon skrev om måste jag säga.

Alltså dagens händelse på både gott och ont måste ha varit när ogge eller vad han kallas som brkar stå i mål när vi tränar med fotbolls råkade skjuta en svidande vrist i brollas skalle. HAn såg helt rädd och chockad ut, och tog sig för tinningen. Sen så vände han sig om och gick iväg några meter bort från oss och jag svär på att jag trodde han skulle börja gråta!
- Hur gick det? Frågar "ogge" lite oroligt, fylld av skuldkänslor för att ha orsakat mannen smärta liksom
- Sådär, säger brolla lite bittert. Medeldåligt!

HAn blev ju typ som en stor bebis och ville inte erkänna att han faktiskt inte skulle avlida, nej här låter vi den stackars pojken som låg bakom olyckan lida av sina skuldkänslor. Det är humor i min stil, men måste ju se det roliga i alla situationer:D

Nu lyssnar jag på "The masterplan" med oasis(i mitt hjärta för tillfället), och den är så grymt bra! Jag ÄLSKAR den..och wonderwall..och live forever..och some might say..och don't look back in anger- Det är den överlägset bästa musiken att köra bil till, sjunga med litegrann och köra någon kilometer för fort bara för att vara busig. Låtsas att man inte har en ful, grön, äcklig skylt bakom bilen. Bara tanken på den får ner mig på jorden igen. 

"I don't believe that anybody feels the way I do, about you now"

Från wonderwall, men jag tyckte att den passade in bra i ett visst sammanhang, haha:D Känn på den du

Nääe, nu ska jag sätta på mig myskläder och se på film med mamma, sovmorgon imorrn motherfuckers,moahahah!

Herråå

men...rubrik!

JAg hatar att man måste komma på rubriker, det är ju det absolut sämsta med blogg.
Något som är bra är att jag ahr gjort bort den dära kemin som har vilat på mina axlar i några dagar..inte för att den avr jobbig eller så, haha:)

En grunderegel när man skriver är att man måste ha skön musik i bakgrunden, för min del är det oasis just nu..det kan ju omöjligt finnas någon med sån röst. Ohh, gåsis ibland som jokki skulle ha sagt. SÅ sitter man och diggar lite med skallen och låtar tankarna komma smygandes..hmm..hmm..men nu händer ju typ ingenting, kan bero på att låten slutae..stjärt

Okej min dag, den har varit helt KUL. och ja, jag var i skolan:) Verkar iaf som att en del har saknat mig och det är väl positivt. Dock så blev det grymt långtråkigt ett tag när vi hade hål i tre timamr och bara satt och satt och satt på skolan. Spelade en omgång chicago men efter fler än 5 omgångar sp hade jag fortfarande noll poäng, lysande, jag gav mina kort till joel och vinner inte han spelet då? Jajjemen, min stolthet fick sig en ordentlig smäll. MEn det är såna smälalr man får ta, hahaha:D Neejh det var typ inte roligt, men jag gilalr att skratta åt mina egan skämt, särsklilt om ingen annan gör det. Sen så blev dt tråkigt ett tag..sen så kommr karre och bawer och lyser upp den grå tillvaron ett tag. Sen blev det tråkigt igen. Sen var det LPL med brolla, och mannen ska ha all cred för att han kan byta papper på overheaden i en så jäkulsk hastighet. den sortens lektioner gillar jag: snabba, intensiva och korta. OCh så att han är ut ur klasrummet halva tiden också. JAg hade typ lust att applådera när han var klar med sitt maraton med OH.n men jag vet inte riktigt, kändes inte som att det var rätt tillfälle kanske:)

När jag blir stor vill jag bli som jokki, eller iaf ha hennes sov-vanor och bak-kunskaper( inte om rövar alltså, nää att baka menar jag). Hon kan somna tidigt och vakna sent, och dessutom baka kakor för gudar, dvs mig! Och en sak jag har tänkt på, att en person som heter jokki kan ju aldrig vara arg eller dryg? man hör ju det: jokki är nästan som fågelkvitter,haha:D Stämmer bra iaf.

OCh jag tycker seriöst att amad är lite knasig, sriöst hur kan en människa se ut som en anka? för tydligen gör jag ju det. Daisy Duck är numera mitt andra namn eller bara ett enkelt "anka"

 VAdå, jag eller?

OCh joakim, inte snällt att luras att man lumpen-klippt sig!

Nu ska jag avrunda:D

HErrårååååååååååå

livet leker

Aaa, eller nästan så gör det de. För att tråka ut alla ännu mer om min sjukdom så kan jag säga att jag mår BRA idag, eller jag har ont i vänstra sidan av halsen något så djävulskt misstänker typ att jag har halsfluss för halsen ser som lite knasig ut på nå vis, inte som den brukar. El feber är som bortblåst tror jag, sen klockan åtta i morse då jag vaknade med ca 38 har det blivit dramatiskt mycket bättre:) Fast jag känner inget sug alls att äta! Jag sparar mig till middagen..och seriöst så måste jag göra någonting ikväll för annars kommer jag få vuxen-damp. Ska typ övertala mor att hon behöver fara och handla eller nå, haha lät ju kul men det är bättre än att bara sitta hemma juh.

Och imorgon blir det skola på riktigt, det är helt säkert nu. MEn alltså om det skulle vara halfluss kommer jag ju inte få träna på ett tag, himla stjärt!

Det är tråkigt, fundar på att baka men kul att baka om man inte vill äta nå..nej det ör ju bara meningslöst. JAg skulle kunna...nä alltså det finns ju ingeting att göra! NICE. Fast från 15.10 har jag spikat schema, då ska jag se Christine, sen så var det typ vänner, och sen one tree hill, och sen så efter det är det troligtvis middag

Okej nu får jag ett sånt här ryck att jag tycker en låt är grymt bra, och nu är det bed of roses. KAn ju ha den grymmaste text som finns!
The hotel bar hangover whiskey's gone dry
The barkeeper's wig's crooked
and she's giving me the eye
Well I might have said yeah
but I laughed so hard I think I died

Alltid när jag hör den låten börjar jag tänka på min kusin av någon anledning, för som vi nötte den låten förut alltså! Så viskas det att hon kommer hit i helgen, men det är ingeting jag kan ta för givet eftersom jag hörde det från mormor. OCh rykten sprids som attans i våran släkt. Det kan börja med att mimmi säger till sin far
- Jag funderar på att kanske komma nästa helg
Han tolkar det som:
- Jag kommer mest troligt nästa helg
HAn säger till mormor:
-Mimmi kommer nog nästa helg
Mormor tolkar det som ett definitivt ja och säger till mig:
-Mimmi kommer nästa helg!!
Jag ringer kvinnan för att få saken bekräftad
-JAg hörde att du kommer nästa helg
-Va? Näääe, det var ju bara kanske

Så nu ska jag alltså kolla upp saken ordentligt så man kan planera helgen..lär ju då inte bli någon match för mig på söndag:( För det känns ine som att jag komemr kunna träna nå i veckan..eller det får tiden utvisa som man säger

Nu får det nog vara bra för idag:D

Herrrereåråeråe

IGEN

Helt sinnes, jag sitter här igen..så nötigt ack så nötigt! OCh inte har mycket hänt sen sist.
Nu mår jag hyfsat bra, gick igenom en kritisk period mellan kl 14-18 då jag toppade temperaturen 38.8, men sen så tog jag tag i saken och åt en panodil och att det blev bättre! Har faktiskt gjort en del saker: Läst två sidor i min nya fina fysikbok, klippt jonas hår(ja det är faktiskt sant!) med en sån sax som tunnar ut. Klart att mamma skulle vara negativ oh försöka knäcka mig
-Men ska du verkligen låta elin göra det där? Är det inte bättre att du ringer emma
Men han tog mig i sitt försvar och sa att han hade fullt förtroende för mig, awesome:D
Sen så skulle vi visa upp vårat mästerverk så han samlade ihop allt hår som jag klippt bort i händerna och gick runt och frågade alla(mor å far) om de ville klappa hans hamster. Mamma fick svälja stoltheten och erkänna att det faktiskt inte såg direkt dåligt ut, jag tar det som en komplimang!

Sen efter min anorexi-aktiga middag såg jag Wild hogs, jag ger den 4 ostbågar av 5. Väldigt underhållande!
OCh jag har faktiskt varit ute på en ypperst kort promenad, men jag fick ju paniken när jag insåg att jag inte varit ute på hela dagen.
 
Och sen så har jag ätit ganska hyfsat också, men om man jämför med hur jag brukar äta så är det jag ätit under dagen ungefär så mycket som jag bruar äta till frukost annars. MEn det är ganska skönt som omväxling att inte vara hungrig jämt. dock ovant

Kanske var lite väl optimistisk när jag sa attt jag skulle till skolis imorrn, är dock 100 % säker att jag inte ska vara med på fotbollen på morgonen, men sen kanske jag kan vara med resten av dagen. Elller så är jag hemma och myser litegranna. Det sista lät mycket mer lockande

Så ska jag avsluta med att publicera veckans kommentar:
"Alltså, din rumpa är ju inte jätte-enorm"

Nääe alltså undrars om jag ska sova snart..eller det börjar då vara dags för en panodil så att jag kan sova obehindrat, nattinatti

HErråååååååååååååååååååååååå

It sucks mate!

Idag är en sjukt unik dag, som inträffar ca vart tredje år: Jag är sjukskriven. Helt sinnes.
Mådde lite knas änså sen i lördags då jag var stört trött och inte orkade gå upp från soffan på hela dagen, detta fick en uppföljare senare på kvällen när jag "feberyrade"(eller nja jag hade feber och var på grymt dåligt humör vilket resulterade i ett jocke fick ta en hel del skit från mig, haha), sen sov jag helt sinnes dåligt, vaknade varannan timme och trodde att det var morgon..men icke klockan var bara halv fem. Var helt varm så jag satte mig ute på bron och tittade på soluppgången och kylde av mig litegranna..efter lite knark så kan jag somna om ända till kl 8. Äter, far till kallax..hade bestämt mig för att jag kunde följa med och spela ändå. Ska inte ta upp hur matchen gick så då kanske man kan räkna ut det. Hade vi vunnit hade jag ju knappast suttit här och beklagat mig..nä då hade det vart glada rubriker och citat från kuriren,haha:D Nä men under dagen så blir mitt sjuka tillstånd bara bättre och bättre och jag somnar som ett barn när jag kommer hem. Vaknar kl 6 och är helt varm och konstig, damn! Då bestämde jag att jag stannar hemma idag och chillar..missar ju ändå bara två lektioner

MEn nu är jag typ less på att vara hemma..vill ut på äventyr, nej men det vore trevligt om mormor och morfar kom och hälsade på..dom har som alltd något intressant att säga, även om det kan vara nedsättande kommentarer om min röv.

Okej ett tips till alla: taco dip från max! Godare har man aldrig smakat. Fast nu är jag inte så fruktansvärt sugen på mat för det gör ont när jag sväljer+ att jag inte är hungrig

Nu funderar ag på att ringa min vän jokki för att höra vad jag missat under dagen. Det vore i nyllet på mig om det var god mat på skolan den enda dag jag är borta. JAg har bestämt mig för att det bara blir en dag, imorrn är jag tillbaka med nya krafter, moahahaahah

Jag ser typ ingen anledning att sluta skriva egentligen för jag ahr som inget annat att göra. ÄR för pigg för at sova, inte på film-humör också orkar jag inte göra något som kräver rörelse. JAg ska läsa tidningen, yes det ska jag. Mamma säger att jag borde börja göra det för att jag ör så grymt oallmänbildad, och det stämmer ju tyyp

HErrrrrrååååååååårårårrååååå

RSS 2.0