Snart snart

Inte länge kvar till kvällens äventyr nu:) Sitter hemma mked Jokki och Olivia så vi ska nog snart börja laga mat..sen kommer också Gurra hit och kanske kanske Persson..äntligen har vi en plan A,men vi får se vad som händer sedan:) ÅH vad ROLIG KVÄLL!

Herrå

Sliten dag

Det har varit en tröttsam dag på alla sätt och vis..nationella i engelska,vedervärdig lunch och samhällsprov. Är det inge bra mat blir hela min dag förstörd,så matberoende är jag. Sen så kommer jag hem också är det länge tills vi ska äta,usch..sen cykla till mitt andra hem tunavallen. Fyy..vad segt det kände idag

Ska passa på att berätta för alla som läser att min mamma fyller år idag,men jag säger inte hur många år för man ska inte tala om gamla kvinnors ålder:)  Men däremot kan jag säga att hon är 30 år äldre än mig, jag bjuder på en kuggis med andra ord...hur gammal är egentligen Elin?
Iaf så kommer snart ungdomarna hit(mormor,farmor osv) och då ska vi äta..sen efter jag har komit hem från träningen så blir det säkert lite fika sådär:O:)

Inatt drömde jag en helt störd dröm- Det var som att hela klassen var på en kollektiv klippning, eller kanske inte hela klassen men minst 80% av den iaf. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände med allas hår för jag hann somna en gång till innan jag skulle vakna på riktigt men det här är vad jag minns. Fredde och Tobbe klippte preciis likadan frisyr, och frisören sa typ: jag har klippt bort benan..öh? hur gör man det. Såg rätt normalt ut förutom att luggen sotd som rakt fram och var indelad i två delar. Sen det roligaste avr ändå Martins frilla. har var flint!!och hade skägg!!! haha,jag frågade:
-Hur många millimeter?
- 2,svarade han bestämt
Åh fy vad jag skrattade åt bilderna som formades i mitt huvud!! Det finns vissa saker man måste ha sett med egna ögon för att uppleva det roliga i drömmar..helt nöjd jag är för att jag kom ihåg den,jag glömmer alltid mina drömmar vanligtvis

Det är en låt jag har lyssnat rätt mycket på så är det en fras som fastnat i skallen som gårså här:
How do you know that you're right, If you're not nervous any more
jag vet inte vad jag ville ha sagt med den riktigt,men jag gilalr den:D

Nu så tar jag emot lite Skid Row av Mimmi...ATTANS vad jag saknar henne...det gör jag verkligen..

Herrå

I morgonstund

På tal om musik..det finns väl ingen som är mer sommar att lyssna på än Tomas Ledin? Stackars honom som är så förknippad med någonting,svårt att slå sig fri liksom. Okej, det finns väl säkert dom som lyssnar på "sommaren är kort" på julafton. Haha, kul det skulle vara:) Nä men anledningen till att jag kom att tänka på honom är för att Emma av någon underlig anledning hade satt i hans album på hennes mobil.

alltså nee,nu vill inte jag skriva något mer..min skrivar-libido försvann,HAHAHHHHAH:D Ska älta gårdagens match med padre..men älta kanske man bara gör om något dåligt,och matchen var ju bra? ajja

Herrå


TACK PAPPA

Pappa är ju helt enkelt alltför underbar!! HAr inte han fixat ett sommarjobb åt mig och räddat mig från kommunträsket? JO DET HAR HAN! Jag ska alltså läsa elmätare åt Luleå Energi här på björx..1700 st med 9 kr/ mätare..ja om du är duktig i matte borde du få det till 15300 kr? HELT SANSLÖST..bästa av allt: BARA FASADSKÅP!!!! jag kommer inte att behöva knacka dörr och böka mig in i folks garderober någe mer. En ytterlligare rolig sak är att jag kan börja jobba innan sommarlovet,och jag ahr ju såklart ambitionen att vara klar innan också men et kommer aldrig att funka,haha:)

Jag vaknade kanske lite vääl tidigt idag, jag är ju inte världens bästa på att sova men idag var det faktiskt ett smart drag av mig eftersom vi har match och då är det bra att hinna vakna ordentligt. det är en träningsmatch mot f 92 och jag ser ingen anledning till varför inte alla skulle få spela så jag hoppas ju på det såklar.

Något jag och Jokki har reflkterat över är hur sjukligt många som fyller år på våren. Man får typ säga grattis till någon varje dag, fika heela tiden. Både jag,mamma,mormor och farmor fyller år i april så det blir ett ganska intensivt firande,haha:) Jag vet inte varför men jag´har alltid velat fylla år på hösten istället..okej det började när jag var lite och såhär var det: Jag var ju asliten men ändå äldst i klassen,så om jag fyllde år sent på året var det mer försvarligt att vara midre än alla andra..då skulle jag ju kunnde växa ikapp dom under året!:O haha

Veckorna går hur fort som helst just nu och nu är det helg igen..fredagen tillbringades i antnäs hos jenny(repris från förra veckan) som hade fyllt år(grattis på henne). Kvällen innehöll dessutom en åktur på den ökände "Vespis" och jag måste erkänna att Joki körde som en gud! trevligt avr te iaf,men sen när jag kom hem så var jag s¨tröttatt det bokstavligt talat gjorde ont i mina ögonlock så jag somnade som en..stock?
Imorrn blir det till att fira emma som fyller år:O Jag och Johanna har gjort upp en plan,haha..men det ska bli roligt i alla fall

Näe,nu ska jag käka lite frukost

Herrå

Underbart bra

Jag har kommit på att mitt humör verkligen går i vågor..och idag känns det verkligen som att allting stämmer. det har varit en underbar dag:) Jag har börjat använda ordet underbart,även om det i mina öron låter lite överseriöst. Man kan ju undra varför allt känns underbart och det ahar jag inget svar på..en massa små saker tillsammans kanske. Åh vad allt känns bra

Dagen började med sovmorgon, sen en extra mattelektion som faktiskt var ganska givande..sen var det idrottsfysiologi och vi såg en sjukt ful film( nu vet jag hur det ser ut om man klappar på en djur-lunga..SOM EN TVÄTTSVAMP!!), verdervärdig lunche men såna smällar får man ta ibland..sem så var det samhälls med en hel del skratt-attacker från min sida..tar bussen hem och för en gångs skull fick jag åka 2:an,älska den bussen alltså! Kommer hem och solen skiner vilket innebr att man kan sitta ute och äta en kexchoklad och lyssna på musik..sen så vilade jag en timma innan träningen. Cyklar till tuna och det var riktigt skönt alltså..träningen gick helt bra med löpning efter så allt känns helt bra efteråt..cyklar hem med MEDVIND:) Får höra att Lira leder med 2-0 över Baik och Emelie har nätat dubbelt i min gamla tröja:o Jag tror dock inte att det har något med den att göra eftersom att målskytte inte är min starka sida,haha..nu vänyar jag på min pizza ristorante,fasen vad gott med mat!!

Som ni kanske hör på min glada ton kan inte saker å ting bli bättre just nu..men fråga imorrn så kanske det låter annorlunda. Man får njuta medan det varar. JAG ÄLSKAR ALLT!

Herrå


Eftersom

Eftersom att jag ändå sitter här och inte gör någonting tänkte jag att jag kunde uppdatera lite. Har vaknat för ett tag sen..mycket tidigare än vad jag egentligen ville..men vad fasen alla kan ju inte vara bra på att sova. Visserligen skyller jag på mor å far som verkar tycka om att banka upp å ner för trappen, prata i telefon och köra igång tvättmaskinen före kl.9..åh vad less,jag ska flytta hemifrån helt serriperri...kanske borde ha en inkomst först, men är det verkligen så viktigt? hmm..:/

Alldeles snart ska jag dra på mig joggingskorna och springa en sväng.NEJ det är inte frivilligt. När Kegis sa att alla som inte skulle spela skulle springa en sväng fattade jag typ ett år efter att det gäller ju mig också. Antagligen trodde jag att det fortfarande var miljöträning jag var på,haha:) MEn så tur ahde jag alltså inte


Fick vetaatt Lira hade förlorat med Assi med 3-2..det var inte så dåligt enligt mig. Det var för tidigt för att jag skulle fara och titta, men enligt säkra källor så hade flickorna gjort en riktigt bra match:)


dagen kommer inte att bli alltför dramatisk..springa,äta lunch,vara med emma,plugga..SE ERIK OCH MACKAN-HELA OCH RENA!!! Det är så jäääkla fult det programmet alltså, man behövas en söndag..sunday bloody sunday...det är en låt alltså

Nepp,nu ska jag byta om..och vars är mitt svarta hårband? RÖV! jag vill hitta det

Herrå:P


Knas

Halva helgen är gången och det känns verkligen som att man behöver vila litegranna. Jag menar alltså att man måste vila från skolan, och inte att jagahr gjort något så vilt igår att jag måste vila lite haha:) Nej hittils har jag bara tagit det lugnt och det tänker jag fortsätta med också, känner mig lite krassly och funderar faktiskt på att sova tidigt ikväll:o Jag vet,lite trist sådär men jag känner verkligen tröttheten som ett moln över mig hela tiden. Beviset var igårkväll när jag i stort sett somnade sittandes hemma hos Jenny där vi var några stycken och spelade spel. Kvicknade dock till lite under cykelturen ner till Jokkis place och då kunde jag nästan inte sova sen.

Morgonen efter tog vi en liten walk i solskenet och sen så blev det 12.12 bussen till stan där jag träffade Josse..vi gick runt ganska planlöst,jag tvivlar på att någon av oss egentligen var på stanhumör. Höjdpunkten var nog årets första mjukglass..tror att jag lämnade ett spår av dajmkulor hela vägen till "Nya Diva" som Josse kallar det.

Imorgon spelar alvik i Gideonsberg,men jag ska inte följa. jag har ju en ursäkt att jag inte får spela ännu eftersom jag skrev på för bara 2 dagar sen..men i ärlighetens namn så hade jag nog inte fått följa med även om jag fick..man vad fasen,det är bra att vara sämst i ett lag..då måste man verkligen ta i hela hela tiden för att ens hänga med på träningarna..:D

Allt för idag

Herrå

Typ sommar:)

Okej, jag blir alltid helt dampig eller vad man ska säga av sol. Den skepnad som vandrar runt och ser ut som jag på vintern är egentligen inte jag..för jag finns egentligen bara när det är soligt och varmt ute bara så ni vet det:) det har ju varit så stjärtigt bra väder idag..så alla var på bra humör hela dagen,nice..inte för att folk brukar vara surskallar annars eller så men ändå,haha.
Beep/bip-test stod ju på schemat och det gick ändå helt okej..en förbättring iaf...men när vi skulle göra sit-ups på tid så insåg jag verkligen hur stjärtigt svag jag egentligen är..jag skulle ju bli biff!!
Sen efter skolan gick några stycken från klassis och fikade..kände mig som värsta anorektikern när jag inte fikade något men jag hade goda skäl till att inte göra det!

1. Jag hade glömt plånkan hemma i stressen att hinna till bussen
2. Jag var inte fika-sugen

Sen så blev det en liten sväng på stan med Emma som skulle inhandla en fördelsedagspresent och det gick faktiskt ganska fort.
- Elin,var den här fin?
- Ja,köp den!
- Okej

Där slösade vi ingen tid på onödiga ord kan man säga

Ikväll r det tunavallen som gäller, Lira BK vs. Morön och det ska bli snajsigt att se..hoppas det inte blir röv-kallt att stå still på sidan..eller så finns det såna där fiffiga värmejackor att låna..hmm:) Jag vill inte verka negativ men chansen att vi vinner är mindre än min lilltånagel..nej fy vad elakt..men det är bara att se sanningen i vitögat. ett div 3 lag möter ett div 1 lag..och div 3 laget har dessutom en del skador på sk "nykelspelare"

Måste bara tillägga..helt skoj om det blr att sommarjobba i alvik..det blir nästan "The summer of Jokkis place"

Nepp,nu ska jag sova eller plugga...helt valfritt:)

Herrå

....

Jaa..andra bloggen på g och jag vet som inte vad jag ska skriva om riktigt:)

Eller jo förresten, idag kom som det första sommarkänslan,helt härligt:) Från klassrummet på kungsfågeln kunde man se solen skina ute och alla ville bara UT! Både jag och Olivia blev sjukligt sugna på lakritspuck efter att ha sett affischer på den över hela våran stad. Så vi tänkte traska in till stan i solskenet på lunchen och njuuta av vädret men när vi slår upp portarna ser vi att solen har gått i moln:O Nooo, det blåste till och med ganska kyligt,men har man bestämt sig för glass så är det ju enbart töntigt att dra sig ur. Snart hade vi våran glass men jag måste erkänna att den avr lite under förvänta..jag menar skalet av lakrits var ju hur gott som helst, men glassen inuti var ganska smaklös och...luftig,ja jag kunde inte förklara det bättre....Pepé är nog bättre iaf;D

Det blev en ganska rolig sista-gången-träning..eller vad fasen sista gången kanske det inte är..men sista på ett tag iaf. Lira i mitt hjärta alltså...sorgligt men sant

Nee alltså nu ska jag äta litegranna och plugga till idrottsfysiologin....förhoppningsvis sova tidigt så man är pepp på beep/bip-testet imorgon. För er som är lyckliga nog att inte veta vad det är för ett test så kan jag säga att det är som att springa i ett hamsterhjul,typ:P fast det tycker ju hamstrar är kul..knas

Herrå

PS. Såg den ökände/omtalade "Linden" idag..helt coolt eftersom vi endast ca 12 timmar senare hade konstaterat att vi aldrig skulle råka få syn på varann igen..men jag kan erkänna att det var smurfens hår som fångade min uppmärksamhet först:) HEHE

Från mig till dig

Från mig till Jokki alltså,efter ett års tjatande tog hon saken i egna händer och gjorde en blogg åt mig:)
Man kan se saken som att hon har enormt mycket att göra på sin fritid när hon så desperat vill läsa om mitt liv..men visst visst jag ska inte göra henne besviken.

Eftersom jag tröttnar ganska fort på saker å ting kan bloggandet bli ett väldans kort kapitel i mitt liv, men man ska som sagt testa nya saker...och på tal om det så lämnar jag med största sannolikhet mitt älskade Lira BK för Alvik till veckan:S
Känns knas efter alla år, men jag tror att man ibland måste ta chansen när man får den för annars kanske den aldrig kommer igen. Så nu har jag funderat oavbrutet i en månad känns det som..och har alltså bestämt mig. Ja alltså nu är det lite fult för Lira vet inte det här ännu, men sannolikheten att Sten läser min blogg är ju inte så stor..eller att någon annan gör det för den delen,haha:) Jag ska ringa dom ikv....hjälp

Om jag ska sammanfatta dagen har den varit okej..underbara fystester! Annars så kan jag bara säga att jag önskade att jag gick i en klass där ingen läste sporten,funda på den du!

Nepp men nu ska jag se på tv och sova tills det är mat(PALT!!:O),och jaa..sen ska jag fråga brorsan om han vill biffa på pappas jobb med mig,usch

Herrå

wiho

theerh

En liten present

Detta är en liten present till Eläjn från JohannaM. Jag hade helst velat att hennes blogg skulle hete Eläjn men då gick itne det eftersom man inte får ha med bokstäverna åäö, typiskt. Elajn fanns det redan ngn som hette tydligen så det fick bli Elajnk :)

Nu ska jag bara fixa designen litegranna och sedan ska jag ge den till henne haha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0