-||-

I could have stayed up with you all night..

Onsdag 29/4

JAg vet inte riktigt vad det är med mig och min släkt. Det blir alltid så fruktansvärt långtråkigt när vi har middagar och sånt. Andra verkar ju ha hyfsat kul med sina oldies. Har kommit fram till att det kan bero på att jag är så ung jämfört med alla andra. Skulle sitta fint med några fler kusiner eller något ung och hipp moster. VADSOMHELST!

Jag kanske har nämnt detta för men min mentor Åsa verkar tro att jag har ätstörningar. Det började på mitt utvecklingsamtl när hon pekade på min hals och sa att jag börade se mager ut. Sen har hon börjat fråga med jämna mellanrum om jag har med mig mellis till skolan. OCh en gång när jag åt ett äpple brast hon ut i ett: ÅH VAD GLAD JAG BLIR NÄR JAG SER ATT DU ÄTER!
Det är så obefogade misstankar att det finns inte. Ligger på en stadig andraplats när det gäller att äta lunch efter Aasa bland tjejerna. Haha, jag tycker typ att det hela är lite småkul.

Var förresten och hämtade mitt körtkort idag. Haha helt kul att man ser så sjukt ängslig ut, kan ju bero på att man tar det just innan teoriprovet. Ingen bra ide. MAn borde ta det just efter man klarat uppkörningen så man får en lycklig bild. Röd i nyllet i mitt fall.

Snart tårta och promenad med perran!


Farmor hade köpt körkorts-glass åt mig. Snäll tant:D

HEjs

Tisdag 28/4

Inte den bästa av dagar. Har gått runt i min egen bubbla hela dagen och varit frånvarande av trötthet. När klockan ringde trodde jag helt ärligt inte att jag skulle klara av att stiga upp, men ännu sker mirakel. Pallrade mig iväg och skrev nationella, hade bokredovisning och sen orkade jag faktiskt inte vara var nå mer. Fpr hem och låg på soffan istället i hopp om att kunna träna senare. Tränade kanske en halvtimme, sen gav jag upp. BLÄ för att må illa alltså!

Så nu är jag den person jag borde vara, den som sitter med pluggböckerna framför sig. Något nyttigt ska jag väl kunna uträtta iaf:D

Snart borde Persson komma förbi och hämta hennes kamera och grejer..kan säkert övertala kvinnan t umgås med mig en stund. JAg har insett att jag hatar att vara ensam!

Hur många gånger orkar man bli överkörd, resa sig upp igen, se nästa bil komma och ändå stå kvar som nån idiot? Tror man att det ska bli annorlunda eller vad...

Måndag 27/4

I'm feeling like a monday but someday I'll be Saturday night. Så är det ungefär nu, trött och frysig av mig är jag. Så känns halsen lite konstig men det är säkert bara en inbillning från min sida. På tal om Saturday night så har jag inte berättat något om lördags kvällen hos Jokki. Riktigt jäkla roligt var det när min älsklingskvinna firade sin 18 års dag- En massa roliga människor, bra musik(det såg jag och Persson till), Elinas makalösa drink och cheeseballskrig. Alla var i alla fall på topp och det blev riktigt bra:D Vi förväntar oss samma sak nästa år!

Det finns vissa highlights med en grå dag som denna också:
MVG på fysikprovet..en bit över gränsen också så det kändes awesome
Har haft en stört skön eftermiddag i soffan
Tajmade in bussen perfekt på Smedjegatan

Vad ska man säga? Ibland är man lättroad och tur är väl det.

PS. JAg tycker jag har kommit på värsta grejen till mor när hon fyller år. har bokat afterwork åt henne och mig på Kafelino på fredag. Greksik buffe:P Lite kul att Ida i min klass verkade tro att jag skulle dra en krogrunda med mamma men så är ju inte riktigt fallet. Såvida int dansgolvet öppnar klockan 18.00

Snart ska jag rulla till Alvik och träna i detta pissväder!WOHOO

Herrå:D

Söndag 26/4

Vad är det där för onödigt påhopp?

Tappade helt skrivarlusten


Lördag 25/4

Igår kan ha varit den både coolaste och töntigaste kvällen någonsin.
Coolt: Jag hämtade upp mina vänner Persson, Emma och Johanna och tillsammans for vi till godishuset. Vi drog till och med smedjegatan, moahha. Det var ju inte det coolaste kanske eftersom klockan knappt var åtta och det inte var nå folk där men det är tanken som räknas. Sen fick jag 10 kr för mycket tillbaka när jag köpte godis och det händer sannerligen inte varje dag.

Töntigt: JAg somnade före klockan elva av ren utmattning. Det händer INTE varje dag.

Förövrigt har jag inte särskilt mycket på hjärtat. Match idag och jag tänkte passa på att lägga upp en bild på mitt fantastiska lag:D Alldeles nytaget, en solig och vacker dag på Liko arena. Även om dte kanske itne syns så HAR vi faktiskt målvakter. Haha




Avslutar med att citera våran sportchef som jag tror missat en och annan svenska lektion:

TREVLIG HÄLG!

Fredag 24/4

Kvinnan som gjorde min dag heter Ulrika Hult. TACK FÖR KÖRKORTET:D:D

Jag är helt hypad av gladhet och det här kommer bli en riktigt bra dag tror jag.  JAg ska köra själv till avlik för första gången, sen ryktas det att det blir chillträning, sen så är det godishuset med Persson, Johanna och Emma. ska tjata så att det blir lite SATC efter det också:D

Jag satt och funderade vilka godisar jag ska köpa och kom fram till att jag ahr typ glömt bort vilka mina favoritgodisar är! Så länge sen känns det som att det var jag åt godis sist. Nu ska jag ta tillfället i akt och hitta nya favoriter.  Choklad är väl det som ligger mig varmast om hjärtat men jag är helt övertygad och att jag får dålig hud av det. inte för att låta tjejig eller, så, fast jag är ju faktiskt tjej...

NU TAGGAR JAG TILL TUSEN FÖR HELG!

HEJS!

Torsdag 23/4

Ja Persson, det är roligt att jag kan glädja dig med mina tabbar. jag ser det som min uppgift här i livet att hamna i pinsamma situationer och sprida glädje. Varför ska man kämpa emot ödet liksom? JAG BJUDER PÅ DET!

Nu när jag har tid att känna efter lite känner jag att det börjar göra ont i käften. Visdomständerna trycker på, aj aj. det kommer och går i perioder..ibland växer dom ,ibland står det helt still. Jag fruktar att behöva dra ut dom.. både mor och far fick göra det så jag ligger inte bra till. Jag tror ärligt talat inte att det får platsnå mer tänder i min mun. har typ hur många som helst redan.

NU TAGGAR JAG FÖR HELG!

Det som ska hända, det händer väl också?

Nattinatti

Onsdag 22/4

Grymt bra dag på alla sätt och vis..kort dag, soligt, glass, fixat jobb till fotbollsresan:), ska på afro osv osv..

Måste bara säga att diskussionen på biologin spårade ut totalt. Vi pratade om vilka hinder det finns för olika slags djur att para sig med varandra. Det finns sk. mekanisk isolering. En liten kanin kan tyvärr inte para sig med en häst..tänk bara hur det skulle se ut, haha...det var ungefär där mina tankar satte fart. För att vara en så smart klass är alla ganska dumma ibland:P Ricnil kan inte ha det alltför lätt

Förutom afro så vet jag inte vad kvällen har att erbjuda..lite "backa runt hörn" med papi skulle jag tro. OCH KEMIPLUGG! det där jäkla provet har dragit ner levnadsglädjen hos mig på sistone..ska bli skönt att få lämna det bakom sig på fredag..om det går bra det vill säga.

MEn nu har jag en massa annat att pyssla med, herrå:D

Tisdag 21/4

Nu är det dags att rycka upp sig här litegranna!

Har vart på födelsedagsfirande i antnäs hos Jenny som fyller 18 idag. GrattisGrattis:D Vi fikade lite grymt gott fika och pratade ett tag..sen tickade klockan och det blev dags för Jokki att skjutsa hem mig till björx. Kvinnan har ju både bil och hus för sig själv..VILKEN DRÖM! Skulle inte ha något emot att mina föräldrar drog iväg någon vecka till annan ort och lämnade allt hemma till mig. JAg gillar känslan av att klara sig själv.

Vet inte vad det är med mig men nu blev jag såhär apatisk igen. JAg vet Persson, jag har sagt att jag ska sluta med sånt men det är gode svårt. Jag hatar att inte veta vad folk tänker ibland..för vissa saker vill man ju helt enkelt inte fråga om, men hur ska man då få reda på saker? Allt detta tänkande och funderande kommer att ta knäcken på mig alltså! Det får sägas igen: jag ska rycka upp mig!

When i offer you survival
You say it's hard enough to live
.....
How do you now that you're right
If you're not nervous any more?

The Killers i mitt hjärta:D

Nu ska jag varva ner med lite spindeln innan jag sluter mina blå

Herrå:D

Söndag 19/4

Något som aldrig kommer sluta förvåna mig är hur fantastiskt seg Sara är på att svara på sms. Skickade en liten morgonhälsning till henne om en grej som hände igår vid 10.00...svaret fick jag nu, nästan 8 timmar senare. Vad ska man säga, bättre sent än aldrig?

Sitter och lugnar ner mig efter Internet Bay med lite musik..benen värker och skallen är helt slut. Ville nästan pussa Kegis när han sa att vi skulle ställa in träningen imorgon. Notera att jag skrev nästan!
Helgen blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss. Det makalösa spelet som vi hade inne i arcus vill inte riktigt infinna sig. Vi spelar ganska ojämnt och hjärtlöst ibland. Vi kom i alla fall 3:a. Det man kan säga om en här cupen är att det är skönt att den är slut.

Det suger att lovet är slut imörrn! Nu är det bara att ladda om för somamrlov med andra ord...

HErrå!

Lördag 18/4

Dagarna går allt närmare slutet av månaden=studiebidrag. En ständig nedräkning med andra ord..men för en gångs skull är jag inte jättefattig. Men alla pengar ska sparas till Mora-resan(den eventuella)..så att man kan leva livet där! Moahah:D Nej det är faktiskt mest tågresan som kostar.

I helgen är det Internet Bay cupen..ganska trevligt faktiskt. Väldig trevligt. Hittills har det gått helt okej för oss. Två vinster och en oavgjord..den oavgjorda svider litegranna för det var mot Notviken och vi kan så mycket bättre än vad vi visade den matchen. Lite synd att det blåser så kallt ute bara. Men Luleå är ju som det blev...lite dragigt ibland

Nu tänkte jag tagga för kemiplug med lite spindelharpan. Jag har fastnat i det igen pinsamt nog:/ Sen är det match senare ikv och efter det får vi se vad kvällen har att erbjuda. Persson, Johanna och Sara föreslog fest hos han som säger adios i varje sms(här nämns inga namn). Ett lockande erbjudande, haha haha. Vi får se hur det blir:D

HEJS!

Fredag 17/4

Vette tusan hur jag ska beskriva mitt tillstånd. Apatiskt kanske? Känner inte för att göra någonting alls..bara sitta och stirra i väggen typ. Förhoppnnigsvis kommer jag snart på bättre tankarna för den andra verkade inte vara något bra alternativ. Borde ta upp kemin men det är så förbannat tråkigt. Hur kan man lägga ett prov direkt efter ett lov? Det är ju brutalt..snart börajr jag gråta för att jag hatar skolan.

Det vore elakt att sprida mitt dåliga humör vidare ännu mer så jag slutar nu

-||-

Som svar på Jokkis fråga: Njee man kan nog säga att Persson gjorde den åt mig:)

Nu är det såhär att jag inte skriver av fri vilja, utan bara för att Emma Persson 17 år ska ha något att göra. Hon och hennes mamma har börjat ett "nytt liv"..dvs man ska äta nyttigt. JAg vet inte va deras metod kallas men något i den stör mig: Är man lite sötsugen ska man äta lite ost eller skinkbit. Vadå? Ska man knapra tuna skivor om man är sugen på godis? It doesn't make sense!
Det återstår alltså att se om detta kommer att fungera. Vem vem, hushållsost kanske blir det nya marabou.

Grejen med att tvångsskriva är att man inte har något att skriva..

Jo nu har jag läst ut Låt den rätte komma in och jag är INTE imponerad. Allt blev bara hetsigt i slutet så jag läste typ en rad på varje sida för jag orkade inte sätta mig in i något. Lättnaden över att den boken numer är i mitt förflutna är enorm!

Neej nu ska jag chilla mina nerver med lite spindelharpan(det var faktiskt ganska längesen)

HEjs!

PS. Klart man kan kalla looping för kullerbytta. Sak samma

Torsdag 16/4

Det är bra när man har saker att se fram emot. Nu taggar jag, Persson och Johanna för att fara och hälsa på Sara nere i Mora över valborg. får ju dåligt samvete när man inte vet hur en av sina närmsta vänner lever. Så igår satt vi och sökte på lite tågresor och det verkar faktiskt som att det är kan bli av. Enda problemet är att resan blir så nära inpå seriestarten..men vad fasen! Mina värderingar gällande fotboll har ändrats en del sen typ 2 år. Då var det landslaget och ELIT som gällde(inte för att det var så då haha:D). Nu vill jag så mycket annat och har insett att jag inte kan satsa helhjärtat på precis ALLT. Jag vill kunna berätta andra saker än taktiksnack och minne från planen för mina barnbarn. Okej, okej vi tränar inte jättemycket, men jag kanske får fram min poäng. Nää jag vill som hinna resa, umgås med kompisar och göra allt sånt som man ska när man är ung. Lägg till skolan som ett nödvändigt ont.

Ännu en skön dag: Sol, promenad med Persson och Johanna. Sen så ska jag hinna med en sovstund också..min inre klocka tyckte att jag skulle vakna 06.30 av någon jäkla anledning. Less jag blir

Nu ska jag tvätta mitt hår som sett sina bättre dagar!

Bra och dåligt på samma gång?

HEJS:D

Onsdag 15/4

Fy vad jag inte är sugen på att blogga egentligen. Nu kanske jag borde lägga ner den här iden på riktigt och skaffa facebook som alla ndra? Måste erkänna att tanken faktiskt har slagit mig.
För att fördriva tiden tills jag och persson ska ut och traska delar jag ut lite dagens

Dagens sämsta tajming: IDA AASA! Haha:D Behöver inte riktigt gå in på vad hon gjorde, men komiskt var det iaf.

Dagens tack: Spotify! Kan lyssna på alla olyssnade RHCP låtar

Dagens önskan: Snälla nån, ta bort russinburken så jag inte käkar upp den

Dagens bästa: VÄDRET!

Dagens sämsta: Måste plugga kemi...mer behöver inte sägas

Förresten så har jag klippt mig..ddet är väldigt kort enligt mig, men kanske långt enligt andra.

HEjdå!


Måndag 13/4

Trött i allt som går att vara trött i: Skallen, benen, ögonen osv osv. Tänker inte överge datorn riktigt ännu..ska få hjälp att fixa spotify förhoppningsvis. Vet att visa tänker: Va?! Kan du inte fixa det själv? Svar: nej för då hade jag gjort det själv, alla har inte begåvats med att vara tekniska. Eller hänga med i filmer. tyvärr, tyvärr men sånt är livet.

Nu har äntligen Kung Bore ställt sig på min sida. Det blev shortspremiär i Umeå idag! Match mot Umeå Södra, ett fd allsvenskt lag så förlusten var väntad, men vi gjorde ändå en bra match.

Okej, spotify på G nu, skriver en annan gång. Jag är helt enkelt för fin för det här, moahahah:D

Hejdå!


Söndag 12/4

Solen skiner INTE, det är kallt ute. Inte alls vad vädergudarna hade utlovat. Ändå var jag tapper och drog på mig löparskorna och sprang runt sjön. Men nu när jag kommit in så håller mina knän på att värka sönder. Kan vara reumatism, haha:)

Är inne i ett dåligt stim. Finns så mycket roligare saker än att nöta dator just nu:)

Ska snart till mormor och äta med släkten(den lilla jag har). Hoppas på ett påskägg eftersom jag inte fått något i år. Mamma kan inte ens säga glad påsk åt mig. Tacktack

Hejdå!

Fredag 10/4

Stört att det bara är fredag!

Tänkte att jag skulle berätta lite om gårdagen. Kvinnorna som jag inte orkar nämna vid namn kom hit vid 19.00. Persson som skulle komma lite tidigare kom sist av alla..men jag kan inte påstå att jag blev förvånad, haha. Jag sprang runt som en kenyan och sminkade mig, fixade med mat och försökte vara social med folk. Speedad är det minsta man kan säga om mig.
Sen slog vi oss ner till bords och åt en massa pajer som mormor och mamma fixat. Satans vad gott det var! sen så jaa..rullade resten av kvällen på med lite traditionella lekar och efterrätt och lite sista paniken fixande. Vi satsade på en tidig buss in till stan så vi skulle slippa köa så länge  utanför Grace. Vilket vi inte behövde
Sen var det väl konstant ful-dans till klockan 3.15 när jag och Persson, sist kvar på Grace, tog en taxi hem.

Sen måste jag ju bara tacka för dom fina presenterna jag fick!! Ett par sjukt snygga svarta skor som gör mig 165 cm lång och två ögonskuggor och ett nagellack:D Jag blev så sjukt glad!! Och idas kort som jag fick på onsdagen icke att förglömma. Tår i ögat som Jokki sa!

Idag ska jag bränna lite cheeseballs och fara ut ochspringa i snön. KAn nån förklara varför det smöar när det är 3 grader varmt? Näe tänkte väl det.
Förhoppnnigsvis kan jag sen sno lite roliga kort från kvällen och visa, hehe

Hejdå!

Onsdag 8/3

Dagarna rullar förbi läskigt fort nu..skönr är ju det för då blir det påsklov fortare.

Fick bara ett uppdateringsryck trots att jag inte har NÅTT att skriva om. Vill bara tillägga att jag är sjukt taggad för imorgon! Allt är bara helt roligt just nu:D:D

Så egentligen ska jag typ sova nu..arbetar på att få bort mina mörka ringar under ögonen, jo jag inbillar mig tp att jag har sånna.

HEJDÅÅÅÅ!


Måndag 6/4

Vars tog värmen vägen? "Kallen" som Elina säger letar sig in precis överallt..och jag som var på sjukt somrigt humör idag. de högre makterna går emot mig. Jag som kände mig så Summer of 69:(

Skulle nog vilja säga att den här dagen har varit relativt smärtfri och effektiv. Fysseprov som gick okej, lunch hos med halva mentorsgruppen hos Åsa. Så hade hon bakat sjukt god kladdkaka till efterrätt..just nu känns det som om jag aldrig mer kommer behöva äta. Fråga mig igen om en halvtimme så får ni ett annat svar. Idrottsfysse, Ninas en sväng och sen for jag hem. Ska snart läsa lite "Låt den rätta komma in" och tagga för träning.

Det finns galet mycket bra musik. Nu är jag inne i en "lugna favoriter" period. Jag pratar inte radiokanalen utan mina egan favoriter. Så nu spelas "Too much love will kill you" med Brian May. Äckligt bra. Som vanligt, ett citat:


How would it be if you were standing in my shoes
Cant you see that it's impossible to choose
No there's no making sense of it
Every way I go Im bound to lose

Too much love will kill you
Just as sure as none at all
It'll drain the power that's in you
Make you plead and scream and crawl
And the pain will make you crazy
Youre the victim of your crime
Too much love will kill you
Every time

Mamma har ramat in en bild jag gjorde i nian..den passar mitt humör idag:D



Arcus på G

HEjdå!

-||-

Jaa alltså det kan nog bli en del uppdatering idag. Bruakr bli så när jag bestämt mig för att plugga, haha:D

Fick ett paket med posten som jag inte fick öppna förräns idag. Så 00.30 sliter jag upp kuvertet( jag tror alltså att det är från min kusin) och hittar en massa skivor. 4 säsonger av House..men det var inte från kusse, utan från "anonym". Kan bara säga att det gjorde min dag. TACK TACK TACK

Dags att promma till inpan!

Hejdå:D

Söndag 5/4

18 år har satt sina spår eller vad man säger:) Känns grymt! trots att jag bara fyllt år i 6 minuter så har 150 pers hunnit sjunga för mig(och verran). Vår kära lagmamma styrde upp lite allsång på 75-års jubileumet, haha. Satt mest och var röd i nyllet. Så firandet har börjat redan:D:D

JAg känner mig så naken,okontaktbar och bortglömd utan min telefon. Hoppas det väntar en massa trevliga sms när jag FÖRHOPPNINGSVIS hittar den i skåpet på måndag.

Nu ska jag snart somna in för kvällen..måste samla kraft inför fikat med tjocka släkten imorrn. Har ingen Jonas som avlastning..han prioriterar andra saker, som att få skallen söndersparkad istället för mig. Eller njaa men han ska och tävla i shoot-fighting vad det nu är:/ + Gym och en massa pluggande till fysseprovet på måndag.

PS, mina kvinnor: Köp inte förköp till Grace på torsdag ännu, för jag vet inte om vi har trännig då:) Hör av mig på måndag! Annars blir det nå på fredag ist så ni vet.

Haha, man får ju bara skratta åt det här inlägget...så meningslöst ändå. Borde egentligen gå och sova eftersom min biologiska klocka väckte mig så tidigt imorse

HEjs!!

Lördag 4/4

Riktigt dåligt sov inatt. Vaknade vi halv sju att ett obarmhärtigt sendrag i vaden..sen kunde jag inte somna om. YES!

Läste nyss Jokkihannas blogg och det fick mig så fruktansvärt arg. Arish förklarade sent igårkväll att han inte kunde döma matcher imorrn för han var för full ,när hon kämpat hela veckan md att få ihop folk. JAg blir så förbannad för det är så in i helsikke respektlöst att göra sådär. JAg är gode säker på att Arish inte läser det här..men jag måste typ få släppa ut ilskan lite. OCh det är inte bara han som är ohjälpsam..hade varit så mycket roligare med det här projektarbetet om ALLA ställt upp. Visst, de flesta gör vad dom kan så alla ska inte ta åt sig. MEn nu är det ju såhär att vi sa bara att vi skulle fixa jobben, och sen skulle ALLA hjälpas åt att jobba. MEn nu verkar vi få göra både och. Ja, jag är grymt arg och på väg att bli en hatbloggerska.

Nåe nu måste jag snart gå ut och promma en sväng så att jag samlar tankarna lite inför matchen..hoppas på spel såklart:)

Hejdå


PS. HAr börjat läsa "Låt den rätte komma in"..sjukt obehaglig..


-||-

Jag kanske verkar okontaktbar men jag har glömt min mobil i skåpet..så nu vet ni. Vad tusan ska jag göra? Känner mig helt hjälplös!
Hoppas den är där iaf

Fredag 3/4

Nu ska ni få höra något magiskt, fantastiskt, underbart..ja you name it. Gissa vad jag ska göra ikväll?

INGENTING!

Jag är så slut i skallen och överallt så jag vill nästan bara gråta över att jag bara ska vara hemma ikväll. Av lycka alltså:D Ska se på tv, halvsova i soffan hela kvällen och bli en hel människa igen! För imorrn är det bara att ta nya tag:match mot infjärden och sen på kvällen så firar alvik 75 år. trerätters<3 Sen på söndag lämnar jag barndomen bakom mig och träder in i vuxenvärlden. Jag fyller 18 med andra ord, haha. Kärvs mycket energi för att orka med farmor och co.

Förresten så har min första, och förhoppningsvis inte enda, present anlänt idag i ett brev. Farmors syster Gudrun hade virkat/knypplat 2 dukar åt mig. Sjukt bra gjorda visserligen..men kanske en lite tråkig grej att få när man är ung och vild. sparas till jag går i pension med andra ord:D

Näe ha en bra kväll, för det ska jag:D SOVA KLOCKAN 21.00! hell yeah!

Herråå:D



Torsdag 2/4

Jag brukar prata om mina helvetestorsdagar men idag ska jag prata om en helvettisk bussersa. Jag och min vän Habiben har dömt våra sista matcher för dagen på arcus och ska ta bussen hem. Bussresan från Karlsvik börjar lugnt ända tills en kvinna/tjej ska hoppa på vid storheden. JAg vet inte riktigt vad bråket mellan henne och busschaffisen handlade om men hon verkade ha betalat för lite. Sen vägrar bussjäkeln köra en meter till förrän en bussvakt kommer. Vi sitter och väntar och väntar..sen får alla gå ur bussen och stå och vänta ute. Nu har det gått ca 45 minuter. Slutligen kommer en ny buss och jag är inne i staden alldeles för sent enligt mig. Galet, jobbigt men ändå intressant. JAg och Amat får uppleva mycket!

För er som vill veta: Min insats som domare var inte katastrofal men inte lysande heller..fick inga klagomål eller ruttna bananer på mig. MEn å andra sidan var det ingen som hyllade mig heller, haha. Kort sagt: Jag överlevde.

Träning står på schemat, hoppas på inte en alltför brutal löpning efteråt..helst ingen alls faktiskt

På återhörande!

HejsD:

Onsdag 1/5

Jag gjorde nyss ett konstaterande..jag har jättesvårt att läsa sidor med svart bakgrund! På dator alltså..och med neon-aktiga färger på det så blir att ett enda klet. Jag kanske inte är ensam..

Blev klar förvånansvärt tidigt med Svenska nationella..skrivkrampen varade bara 3/5 timmar. Tror inte att det gick så bra, men jag gjorde ju et bästa som jag kunde just då iaf. Sen blev det en promenad hem från porsön i solskenet samtidigt som jag tuggade på min matsäck.

Nu sitter jag och funderar på vad dagen har att erbjuda..kanske lite välbehövligt sov, plugg och spinning sen ikväll. JAg förstår egentligen inte vad jag ska dit å göra..jag tycker det är tråkigt och jobbigt på alla sätt. Men jag lyckas typ glömma hur mycket jag hatar det så nu är jag typ..peppad?

Får jag bara fråga, hur i helsikke tänker Peter U när han sätter mig att döma en semifinal och en final i arcus på torsdag? Han kunde ju inte ha gjort ett sämre val, funderar på att anmäla mig sjuk eller nå för annars kommer jag bryta ihop och gråta innan matchen. Barnen kommer dra alla elaka domar-ramsor dom kan..jag kommer att fly in på toaletterna och aldrig komma ut. Ångesten är gigantisk!

 Såhär mycket ska jag svettas på spinningen! Hell yeah:D

RSS 2.0