Lördag 28/2

Jag skrev ett inlägg igår med det kom inte med av någon knasig anledning..hmm. Jag förstår mig inte på teknik

Jag har nog aldrig vart så sjukt spontan som jag var igår(förutom när jag och persson for på bio, haha). Jag, Sara, PErsson och Johanna skulle chilla lite hemma hos mig..och det gick vi verkligen in för. Köpte en familjepizza att dela på. Sara var lite klantarslig och bar den snett så att osten flyttades till ena halvan av pizzan. Mums sa Joahnna som fick den biten. Sen hade vi köpt riktigt maffig klass med godisar och kolasås..sen började det hända grejer:
- Vi blonderade Perssons hår och gjorde slingor på Sara
-Johanna får ett sms av sin klasskompis och vill att vi ska komma till Kafelino.

Så vi funderar lite och kommer fram till att vi far(spontant?:O). Men det är så sjukt lång kö där så några trevlia människor erbjuder sig att fixa in oss på Cleo. Sagt och gjort:D Det blev som ingn mysig hemmakväll iaf. Synd bara att inte Jokkan kunde följa, för jag visste att hon skulle mysa med sina antnäsare..och det är inte så lätt att ta sig in till stan därifrån den tiden på kvällen. Då ska man ha både nykra och EXTREMT snälla föräldrar.


Ibland är det som bra när man får se andra sidor på människor som man är osäker på, även om man inte gillar dom. Ju förr man ser dom desto bättre, för då slipper man "slösa" tid.

Nu väntar jag bara på att Mimmi ska anlända så får vi se vad vi hittar på idag. Middag hos Runte och Brunte är inplanerat traditionen till ära. Ska försöka dra med kvinnan på en promenad iaf, pallar inte att sitta inne när det är fint väder:)

Hejdåå


Torsdag 26/2

Om en dryg månad är det den 5:e april och då fyller jag år..förut har jag typ fasat för mig 18-årsdag men nu ser jag typ fram emot det. JAg kan inte förstå att jag hade sån panik förut, kanske för att jag kände att jag inte var redo att sluta vara töntig ännu. MEn jag har kommit på en sak, bara för att man blir äldre innebär inte det att man behöver vara vuxen 24/7. Man kan kanske variera..slå på det lite när man vill:)

Hur som helst..jag blir typ en annan människa när det är vår. JAg är då inte lika sjukt trött av mig iaf vilken är positivt..springer inte runt som en zombie på träningarna. Och eftersom det är så fint väder nu tänkte jag inte sitta inne och uggla! Ska ta en liten promm:d

Herrå!


-||-

Kom på att jag och Gunnar ska ut och köra imorgonbitti..hata morgontiderna!! JAg hade ju tänkt ta sovis ändå tills klockan06.30(haha). Det som är positivt är att vädret är bättre än förra gången då det var så snöigt och vitt att jag typ körde in på en cykelväg. Haha, ganska kul såhär i efterhand:D

Volleyboll är nog en gode så farlig sport ändå..våran idrottslärare Jossan var med i lärarlaget och för ett tag sen så fick jag ett sms från Amanda: ingen idrott imorgon, Jossan har brutit tummen. Stackars henne..jag har blivit så sjukt rädd för att bryta något, jag blir det varje gång någon i ens "närhet" råkar ut för något sånt. Idrottsfyssen är inte så snäll mot mig..vi läser om idrottsskador, YES!! Massor med smaskiga bilder på avslitna korsband, halvt trasiga ledband i fötter och annat äckligt. Får jag se en kapad hälsena kommer jag nog hoppa av kursen helt seriöst.

Mamma TACKADE mig för att hon fått bjuda mig på bio...snälla nån. Jag får typ dåligt samvete..är det verkligen så att hon känner att hon måste betala för mitt sällskap? Sen frågade hon om hon inte fick bjuda mig nästa vecka också för hon ville se The Reader..ska man tacka nej till det eller? Känns typ som om jag utnyttjar henne, men det kanske vore ännu taskigare att inte följa med? Difficulties with mama

Sammanfattingsvis vill jag bara säga att mitt hår är inte det trevligaste man kan få uppstoppat i näsan just nu. Korv-röken sitter i med en blandning av hårspray..hell yeah. Blir att göra något åt saken imorgon efter fotbollen, annars kommer jag bli hemskickad från skolan för att elever med astma inte kan andas.

Sova straxi, HErrå!:D

Onsdag 25/2

JAg har nog tagit mentalt sportlov redan..Friluftsdagen idag gjorde verkligen att man fick riktig lov känsla.
Vädret kunde inte ha varit så mycket bättre förutom att det nästan stormade på isen, vilket iofs är väldigt skönt när man har medvind. Jag, MAlin, Jokki, Keso och Amanda möttes i hamnen och drog iväg. MEn det var lite seriösare än vad vi trott..man var tvugnen att fara runt till massa olika ställen och stämpla att man hade avrit där. Sen kom vi fram till Gråsjälören och grillade korv, och Nisse åt upp allas mat. Haha, nästan iaf:) Sen kändes det tungt att dra på sig skrillerna igen så vi gick tilbaks till Hälsans. Nu är det ås grymt skönt att bara vara hemma och göra INGENTING!

Ikväll ska mamma bjuda mig på bio..jag tror att hon försöker köpa mitt sällskap. Hmm stackars mor

HEjdåå:)

Måndag 23/2

Jag är på ett extremt bra humör. Det var så sjukt nära att Jokki fick med mig till Thailand i övermorgon. Vi skulle seriöst ha farit om det hade varit en vecka ist för två...fy tusan vad spontant, jag blir typ rädd för mig själv! MEn det hade ju varit helt underbart att bara smita iväg en vecka på sportlovet..ingen saknar en ju..Kega kanske, men såna smällar får man ta.


Kul att det hade byggts upp en mur av snö framför vårat hus och snöskyffeln var bakom muren. De högre makterna hade alltså tänkt att jag skulle hoppa..men den var ju över en meter bred också så det blev ett rejält plums istället. Man får väl försöka se det charmiga i det här vädret eller nå..hur tusan det ska gå


Nu är det avancerad matlagning på g..NUDLAR! Sen arcus. "Lätt rehab" vilket brukar betyda: Nu kör vi på som vanligt!!


Herå


Söndag 22/2

Vi verkade helt oslagbara men det visade sig vara fel. Vi åkte ut i semin mot åkullsjön i New Wave...men vad ska man säga? "Ibland stolpe ut". Alltså egentligen skulle jag kunna ta på mig hela förlusten själv, för jag var så sjukt klantig och dålig hela matchen...BLÄ! OCh det värsta jag kan få höra efter jag tycker jag spealt uselt och är på dåligt humör är: BRa Elin!
Fast den ilskan får jag lagra inom mig för sånt ska man inte ta ut på dom i laget som nån surkärring...

Så är jag helt förbannad av en annan anledning också som jag inte vil gå in på. Jag är inte så "öppen" riktigt ännu..Hujja vad jag skulle behöva något att slå på! FAst jag skulle nog mer behöva duscha kanske..har inte gjort det sen matchen ännu. MYS

OCh jag känner inte riktigt för att vara hemma ikv..undrars vad Persson har för sig en dag som denna...

HEjdå!

Lördag 21/2

Bra saker med en lunchbuffe:
Det är gott
MAn får äta hur mycket man vill

Dåliga saker med en lunchbuffe:
MAn får äta hur mycket man vill

Haha, jag tror aldrig att jag har varit såhär mätt nånsin. Eller okej, det säger jag varje gång jag har ätit riktigt mycket men det är nog för att man hinner glömma hur det känns..Nu håller min mage på att gå upp i sömmarna i alla fall. tvingade med Johanna på en liten eftermaten promenad för att jag inte skulle känna mig som en anka på matchen:)

JAg känner mig ändå helt taggad på match. Annars bruakr jag vara lite seg och tagga till när vi börjar värma upp och sådär, och just innan matchen är jag mentalt "färdig"..men nu...det ska bli riktigt kul. TAGGA TAGGA TAGGA!

JAg har fått känslan av att inte tiden räcker till igen..Sara har sportlov en vecka tidigare än oss andra och kom hem för nån dag sen men jag ahr som inte hunnit träffa henne. Idag har vi match hela kvällen, imorron är det match och annat, måndag träning, tisdag trännig...blä! När ska jag ha tid att träffa min kvinna liksom?

Ajja, nu är det arcus nästa!

HEjdå!:P

Fredag 20/2

Kom nyss hem från Malin..pizzan blev helt perrans precis som vanligt,höhö. Jokki har till och med sagt att vi inte är amatörer längre! Hur bra är inte det liksom? HAr mått lite konstigt under kvällen för den som vill veta..ont i huvvet och helt varm i kroppen och svårt att sitta still. Eftersom att vi har match imörrn ville jag ändå vara hemma rätt tidigt så jag fick Emelie att gå hem med mig:) På något vis lugnade mitt humör ner sig då..förutom att jag hade klätt på mig FÖR mycket kläder ocksp hade det ju blivit mycket varmare ute så jag höll på att löka sönder!

Ibland är det lite coolt när man lär känna folk på nytt. JAg, Malin och Emelie har ju som altid känt varandra genom konståkning, skola fotboll osv men det har som inte varit mer än så. Därför är det ju lite roligt när man efter typ 10 år bestämmer sig för att bli kompisar på riktigt, haha. På riktigt och på riktigt, men såna som umgås frivilligt iaf:D Det gör mig liksom lite glad på något vis...

Så imorrn är det New Wave men innan det så ska jag och Johanna ha lite julklappsutdelning(Vi ska äta fet-lunch med varann). Vi har som inte riktigt tagit oss tid att göra det förrän nu...mn bättre sent än aldrig.

Vad som är dåligt med fredagar är att det inte finns några bra serier att somna till:(



typ såhär nöjda var vi med maten:D

HEJdååååååååååååååååå

Torsdag 19/2

Peter, Peter; Peter...jag har nog aldrig haft en skönare lärare egentligen. Inte den mest pedagogiska men helt klart den med mest "humor". HAn blev nästan lite vulgär idag på labben. Jag gick runt med en stor tång som man skulle knipsa av små järnbitar och frågade Keso:
"Brukar du klippa tånaglarna med en sån här"
Peter som tydligen satt och lyssnade säger till Keso:
"Fram med snorren!!"

JAg tror faktiskt att jag dog...HAHA:D Det enda han sa efter var:
"Det kanske inte var så passande att dra såna skämt"

Det blev lite stressigt när jag skulle iväg och träna efter skolan så jag hann bara slänga i mig all mat som hastigast. Sen skulle vi ut på en liten joggingrunda innan vi gymmade så jag kände mig som en tjock anka när jag sprang...man ska inte springa nyäten om man vill vara smidig!

Livet är som roligare att leva när man har saker att se fram emot...nu är jag sjukt taggad för helgen. Imorrn ska jag och mina stålkvinnor Malin, Ida och Jokkan baka pizza hos Malin. Sen på lördag drar New Wave cupen igång och vi har matcher mot infjärden och notviken. Ska bli spännande attse hur det går för vi är ju i samma serie i år alla tre:)
OCh sen efter helgen är slut är det ju så gott som sportlov..eller nu kanske jag var lite väl positiv haha-

Duscha påG

Hejdå:D

Onsdag 18/2

Sitter med "myror i brallorna". JAg är helt sugen på att gå på en promenad trots att det är svinakallt ute..om jag bara pluggar i hörlurarna och går snabbt så borde jag ju överleva? JAg borde egentlgien gå nu innan jag hinner några mig, haha:) Sen måste jag nog lägga ner nån timme på nationella, men Carijna har ju som sagt att man helst ska göra något roligt dagen innan prov och inte sitta hemma och nöta ut ögonen. JAg gillar hennes stil!

Ähh, jag är inne  i ett dåligt bloggstim..orkar inte skriva nå mer:)

HEjdå!

Tisdag 17/2

Den här månaden är ju snart slut, och det jag ser framemot är att få mitt studiebidrag...JAg gillar känslan av att inte vara på gränsen till pank:) Det var någonting jag hade sagt till mig att jag skulle få köpa för att jag har varit så duktig den senaste tiden..det kan ha varit ett par skor..

Sportlovet känns inte alltför långt borta nu, och min skapare så skönt det ska bli att kunna slappna av..om man nu kan göra det vill säga. Då har man lagt nationella och talet bakom sig. ´Jag är helt övertaggad för lovet alltså! JAG SKA CHILLA SÅ HÅÅÅRT!!

Något annat som chillar just nu är mina ben, som döda små sälar är dom:) HAr som inte riktigt återhämtat mig sen matchen i helgen och sen tränat en del på det och de utökade intervallrna idag tog helt enkelt slut på dom. Men vilken känsla jag har i skallen nu allltså! Helt magiskt. Som inpulstanten säger. "Jag är hög på alla endorfiner"

Men nu ska jag bege mig och göra lite måste-saker. Pensionärsklubben går och lägger sig tidigt ikv för dom ska upp och köra bil med Gunnar riktigt okristligt tidigt(07.15) imorgon. BLÄÄÄ!

Är jag så dum i skallen att jag går på samma sak igen?

Hejdååå

Måndag 16/2

En lugn och skön dag:) Ricnil var på glatt humör så fick fick räkna majskorn på majskolvar för att kunna bestämma klyvningstalet eller vad det hette, fysiken gick ovanligt snabbt, körlektionen gick bara fint och på idrottsfysiologin gick vi bara igenom sånt vi egentligen inte behöver kunna. Alltså låter man det gå in genom ena örat och ut genom det andra. Så nu har jag kommit hem och redan i hallen möttes jag va en glad överraskning: Mamma har insett att den torkade blombuketten i hallen är hiskeligt ful och slängt den. Då slipper jag se den nå mer:) OCh snart ska jag äta pannbiff och makaroner.
Ibland är det härligt att leva helt enkelt...

Nu sitter jag och diggar lite Ziggy Stardust och ska snart bege mig till arcus. KEga hade ju utlovat en lätt rehabträning så jag hoppas att han håller det han lovar också. Annars kommer min högra vad bli arg på honom.

Alltså om jag började göra fysikuppgiften Urban gav oss idag slipper jag ju göra den en annan dag, eller? Min skapare vad duktig jag är nuförtiden. HAde jag inte vetat bättre hade jag kanske trott att jag gick riks-matte!

HErrå:D

Söndag 15/2

På vissa sätt är jag ganska duktig på att gå emot strömmen. När normalt folk är lite förkylda/småsjuka verkar de som att dom kan sova hur mycket som helst, Jag däremot vaknar klockan 04.00 och får verkligen tvinga mig själv att somna om. Funderade faktiskt på att gå upp där ett tag men jag lyckades med det omöjliga.

Kom nyss hem från arcus och har tryckt i mig lite mat. Alltså något sjukt: VI VANN ÖVER SUNNANÅ! Dom spelar liksom i allsvenskan..okej att det ijte direkt var deras A-lag men vi gör en så magiskt bra match..det var längesen jag ahde så roligt. JAg fick bara lust att samla ihop hela laget och ge dom en bamsekram..Alla är ju så bra!!


det här kan ju inte bli annat än en makalös dag trots att det är söndag! Nu ska jag fara tillbaks till arcus och se Umeå IK-Piteå. Ska bli riktigt kul


Och jag hoppas att mitt sjukt positiva humör har smittat av sig på alla! Jokkihanna bruakr iaf vara lättpåverkad av sånt..fast hon är säkert redan glad:D


HErrå


Lördag 14/2 <3<3

Ibland funderar jag på om Allahjärtansdag bara är en komersiell grej men det får mig alltid att känna mig så grymt tråkig. Det är ju inget fel att hitta på nya dagar för att vara extra snäll mot dom man tycker om. Så idag har jag tänkt vara extra kärleksfull mot dessa människor:

Jokkihanna och antnäsgänget...ska dit och fika idag och har till och med bakat en sockerkaka att ta med!:O(Olivia var så dominant när det gällde vad jag skulle baka så jag vågade inte göra nå annat) Vad som hände när jag bakade den vill jag helst glömma..kan iaf säga att det var smet över hela köksbänken och jag försökte fånga upp det som rann ner med en bunke och formen for i golvet haha:) MEn den blev faktiskt bra i alla fall, men skulle inte bli så förvånad om något hemskt händer med den på vägen dit.

Sen ska jag och brorsan ha en romantisk middag på tu man hand. JAg gillar som agt inte att äta själv och mama och papa ska bort på 50-års kalas. JAg behöver väl inte ens säga att det är jag som får slita i köket? 

Och sen ska jag mysa med min säng i princip hela kvällen, det känns att jag spelade fast jag inte var helt frisk igår. Jag har typ en konstant känsla av att vara bakis...jag tror det botas genom att man sover en hel del:D För det vore helt kul att kunna vara med att spela mot Sunnanå okristligt tidigt på söndag.

HA en bra dag:)



Herrå:D

Fredag 13/2

Fredag den trettonde..låter ganska skrämmande och respektingivande. MEn det har trots denna otursdah varit en helt makalös dag. JAg och min vän Habiben for och såg när Edin hade premiär med sin kondom-teater innan skolan och det var helt sjuukt vad jag garvade åt honom, och dom andra såkllart:D
Sen har hela klassen vart helt hypad och sprungit runt och jag vet inte..varit typ överallt. Så allas goda humör bara spred sig och när vi gick hem från skolan var vi så höga på livet att vi provåkte uttern i stadsparken. Haha:D

Nu har jag kommit på hemligheten bakom en framgångsrik blogg..lägg upp så fula bilder som möjligt. Vallmo/Gås-bilden på mig och Jokki har bara fått fina kommentarer...om jag bara kunde hitta bilden på Persson när hon har på sig nå glasögon så skulle min blogg bli populärare än blondinbellas

nääe, nu är det arcus kvällen lång:) Hoppas de högre makterna ser till att min hals inte rasar samman, haha

HErråråråå

-||-

När man försöker glömma är det inte så lätt när man hittar små meddelanden i skrivhäften som var skrivna som en liten "överraskning"...nu i efterhand blir det ju mest bara fel och dom får inte alls samma effekt som det var tänkt. Det blir ju som att rycka bort ett plåster flera gånger. Fast det är nog rätt normalt:)

Hoppas att inte Jokki slaktar mig om jg lägger upp den här bilden:



Tittade på lite gamla bilder och då dök denna upp..så grymt...ful? HAHAAH

Torsdag 12/2

JAg börjar känna mig lite smått positiv till helgen nu när jag vaknade i morse och upptäckte att mina köttbullar till halsmandlar har lugnat ner sig och ersatts av en rökarhals. MEn sånt kan man leva med. Jag hade som hoppats på spel imorgon men jag kanske får sikta in mig på torsdag istället. Äsch, jag ser ju hur jag känner imörrn.

Sitter och fasar för att mamma ska ha en sk "syjunta" här ikväll. Dom sitter inte och stickar som vissa kanske tror, dom testar typ nya recept på varann och sitter och pratar onödigt högt. Ibland har dom kinesisk julafton också..sitter och spelar tärning om paket typ, ajja nog om det.Jag får sitta med hörselskydd på övervånnigen och vänta tills faran är över.
Såhär går det till: Alla pratar i normal ton, sedan hittar dom något väldigt intresant/roligt att prata om och alla börjar tjuta i munnen på varann(Näe här räcker vi inte upp handen) och sen är det alltid samma tant/kvinna som först brister ut i ett ASGARV. Ett sjukt högt, gällt och genomträngande skratt..sen hakar alla andra på som en flock hyenor.
Nu överdriver jag hur hemskt det egentligen är kanske...man får helt enkelt se det komiska i det hela.

Nu kom jag på lite saker som jag behöver fixa:)

herrå

-||-

Eller är det just det vanliga som är det märkvärdiga?

Onsdag 11/2

Ett bra sätt att se hur fort tiden går är att skriva dagens datum på rubriken...nu kände jag bara: Har halva februari gått redan? JAg har sagt det förr och jag kommer att säga det hur många gånger som helst igen: tiden går sjukt fort ibland.

Att det har varit en sk. Helvetesonsdag känns i både skallen och kroppen. JAg kom hem efter skolan och det skulle ta ca 10 min innan maten var klar men jag orkade helt enkelt inte vänta den lilla stunden för blodsockret var under golvet...micrade gröt ist:D Funkar väldigt bra. Jag är gode tacksam att vi inte har träning av något slag idag, varken på skolan eller med laget, för det hade jag helt enkelt inte orkat.

Känner mig fantasilös så jag tänkte bara berättade om kvällens planer. Ska plugga lite till idrottsprovet som vi har imorgon nu ett tag, sen ska jag lägga mig och se tv eller sova, sen ska jag ut och promma med Johanna, sen plugga det sista sen SOVA! Det är helt makalöst, fantastiskt skönt att sova nuförtiden...kan bero på att jag inte är ritkigt frisk men jag kan nästan sova lika mycket som Jokki, haha:)

Nääe nu ska jag ta och göra lite nytta ist:D

HErrrrrrrrrrrrrrrrrrrrå


Tisdag 10/2

Ibland förstår jag mig verkligen inte på folk, för alla tänker så annorlunda. Det som betyder något för nån är meningslöst för en annan..det som är rätt för någon är helt fel för en annan. Sitter och filosoferar och blev kanske lite väl djup men det är så sjukt frustrerande när man inte förstår hur en del tänker...eller inte tänker.
Min hjärna är ganska förvirrad och förbryllad för tillfället men det måste jag låta den vara lite då och då. Alltid brukar man lära sig något nytt av allt tänkande som annars inte verkar leda någonvart:)

Idag har vart en ganska stjärtig dag ändå...för första gången på länge har jag verkligen känt att jag vill träna och då vaknar jag med köttbullar till halsmandlar. Bläää! Så gick jag mest runt och hurvades och såg hög ut på skolan så då gick jag hem lite tidigare...eller jag gick till mormor och däckade på hennes kökssoffa en stund. Det finns typ inget ställe i hela världen jag somnar så lätt på(förutom min säng kanske). OCh jag menar, den är juinte ens särskilt mjuk eller så...också här man radio norrbotten lite lågmält i bakgrunden..också somnar man:D

Varför måste egentligen folk vara så sjuukt kryptiska på deras bloggar?!?! Slänger in en liten mening helt utan sammanhang som man ändå vill veta vad den innebär. Okej, alla kanske inte vil vara öppna med allt(som jag haha) men jag blir så galet nyfiken. JAg tror att delar av den genen måste ha gått i arv från den kvinnliga sidan av min släkt..tyvärr

OCh nu ska jag nog gå och sova...känns som att det kommer att få min hals att bli bra, också ska jag försöka bota mina mörka ringar under ögonen. JAg har verkligen fått för mig att jag har såna

HErrå:P


Måndag 9/1

JAg tycker det är lite fult att man har mest läsare på söndagar..eller det kanske bara är så för mig men jag ahr fått för mig att det är en allmän regel. Okej det är ju ltie logiskt att dom flesta inte gör något speciellt då och passar på att döda lite tid, men ändå:)

Åsa var godhjärtat och lät oss sluta lite tidgare från fysiologin så då tänkte jag att jag skulle komma hem tidigt. MEn då missade jag bussn med typ 10 sekunder..så då fick jag vänta en helt KVART!!! Det är faktiskt en gasnak lång tid egentligen. Särskilt om man väntar på något. Då är det en evighet...
Känner att jag är lite osammanhängande idag så jag ska inte skriva så mycket mer. Känns ändå som att jag bara klagar på mitt enformiga liv....skola-sova-träna-plugga-sova+äta mellan det också. KAn ju inte vara kul för någon att lyssna på..fast egentligen har jag den här bloggen mest för min egen skull så att folk i min omgivning slipper ta emot mina humörsvängningar.

Näe jag känner verkligen att jag ahr 1i94809583906835890287 saker jag egentligen borde göra just nu:)

HErrå

-||-

Det är inte ofta jag skriver två gånger på en och samma dag så nu är det bara att buga sig djupt och rita kors i taket:D

Ska snart plugga vidare, sen ska jag till Johanna någon timme och utbyta lite information om helgen, hehe. MEn först tänkte jag bara klistra in en liten rad från "Im outta time". Ofta nån ens orkar läsa det, för det gö aldrig jag när nån har skrivit delar av låtar. Eller om det är korta delar så okej men om det är en hel låt! Nääe...då är det bara att rulla vidare ner på sidan..

You know it's getting hard to fly

If I'm to fall
Would you be there to applaud
Or would you hide behind the law
Because If I am to go
In my heart you grow
And that's where you belong

JAg ÄLSKAR fina texter!! Det gör mig typ lycklig...haha. Sen nu i eftehand när man hör den så tänker man tillbaka till Globen när Noel sjöng med sina sjuka röst. JAg och Persson har fått abstinens...vi vill tillbaka! Bara käka muffins och leva livet

Näenu är det nog:D

HErråååååå

Söndag 8/2

Jaoo vad har jag att säga om idag. KAn inte lura mig själv eller någon annan med att säga att jag är sugen på intervaller ute idag. BLÄÄ...men jag sitter och hoppas att MarreLarre ska inse att det är hur kallt som helst ute+snöstorm och låta oss hoppa över löpningen eller åtminstone springa på löpband istället. Hoppas hoppas.

Haha att kalla det vi hade igår för lagfest var kanske att ta i..vi var typ sju personer och bara 3 av oss drog vidare ut sen. Vi junnisar fick stå för partyt:) Innan dess fick jag stå för lite skönsång till Rock Band. Överraskade alla med min suveräna tolkning av Hotel California..jag ahr typ den där musiken i blodet litegranna. Efter snart 18 års bilresor med pappa sätter sig vissa låtar i skallen.

Ähh vad segt det gick att skriva idag...ska sätta mig och jobba lite matte ist, sen fara till inpan och sen plugga igen. Vilket liv!!

3:e bilden rån Sthlm.....



Jokki när hon är som lyckligast!

Ps. Måste bara säga att jag inte kan ta åt mig äran för alla fina kort...som vanligt har jag inte med någon kamera och snikar bara på dom andras:D Hehe

Herrååååååå

Lördag 7/2

Det är något mystiskt med Afropower Dance...allt slängande med huvudet och viftande med armar. *Hugga ner lejon*, *spela trummor*, *stampa jord*, *kasta kolbitar*, *stänka vatten*....övningar som inte rekommenderas om man inte vill ha träningsvärk i en vecka efter. På vissa sätt är jag nog gode otränad ändå:)
Bara därför ska jag fara in till inpan med Persson om ett tag och träna litegranna...jag får panik om jag inte rör på mig!

Sen ikväll så är det lagfest med schlagertema hemma hos Sandra. Det är inte så mycket planerat med lekar och grejer som vi brukar ha men jag tror ändå det kommer bli helt roligt...även om jag HATAR melodifestivalen. Eller jag har inget emot själva grejen men det är ju så dåliga låtar med. USCH USCH USCH

JAg kände mig så sjukt teknisk idag..fick igång vårat knarrande internet helt själv! Tryckte in kablar hårdare, felsökte och reparerade en massa gånger. JAg har nog funnit mitt yrke:D

Nääe nu hade jag tänkt plugga några minuter innan det bär iväg in till staden! HA en nicig kväll:O

2:a sthlm bilden.....



Kärlek då den är som störst!

HErråååååååååå

Fredag 6/2

Kvällen har varit helt perrans, man ack så trött jag är fast klockan inte ens är elva. JAg ska alldeles strax dra och FET-SOVA men först måste jag varva ner en stund.

Eftersom att mor å far skulle på afterwork på Kafelino så ville jag inte äta själv...då bjöd jag över min nya partner Persson på middag. Vi fixade lite kycklingtacos(suveränt gott:P), åt glass+oboypulver+kolasås+chokladrån+russin(inte till glassen, bara som tilltugg) och hade det trevligt. Sen så kom vi på lite helt spontant och coolt att vi far på bio! Helt sjukt nöjda var vi med den idén. Det blev "I taket lyser stjärnorna" och den var jäkligt bra alltså. HAr man läst boken bruakr filmen göra en besviken, men den här gången var det typ ite så. Det sprutade typ tårar på slutet....jag har väldigt lätt för att gråta till filmer, särskilt när folket på filmen gråter. Sen tog vi bussen hem och då berättade hon att en i hennes klass tycker jag ser ut som Eva i "Eva och Adam". Knas...den enda likheten jag kan se är att vi är blonda och har ett ganska stort smile.

Det känns typ som jag ahr gått tillbaka till att vara en bebis igen. Det enda jag gör är att äta och sova..energin räcker liksom inte till något annat. jAg orkar inte ens se på tv för jag bara somnar hela tiden. Jag vet inte om jag gillar det...man kan nog säga at livet blir mer okomplicerat så iaf:P

 På tal om ingenting så måste jag bara säga att mamma hostar som om hon har Kol eller vad det heter. HEla familjen är en bakteriehärd så det är väl ett under om jag skulle klara mig undan det här...får be till dom högre makterna:)




Här kommer den första av alla Stockholmsbilder jag planerat att lägga upp. Mina stålkvinnor<3

Nääe nu är det sängen för oss pensionärer!!!

HErrååååååååå


Torsdag 5/2

Helt seriöst, skolmaten tar död på mig. Eller idag gjorde den det. Bara för att våran kommun väljer att lägga ner så sjukt lite pengar på det vi äter så måste dom fylla ut viltskaven med 90% svamp och 8% klet och 2% kött....näöääe då blir alternativet attt käka pulvermos ist. Då hinner man få i sig mer än om man ska sitta och rensa såsen innan man kan äta den. JAg har gått på reservenergi hela eftermiddagen och det var helt makalöst gott att äta middag när jag kom hem. Fiskpinnar<3

JAg är sjukt peppad för helgen..antingen så blir det lagfest med schlagertema, eller så fest med persson,cissi å johanna. Händer inte särskilt ofta att man har två saker att välja mellan, haha:D För sen drar fotbollen igång med cuper och träningsmatcher så man får passa på att roa sig nu medan man kan!

Nääe nu ska jag sova en stund och sen ta itu med alla kemiuppgifter som Peter konstigt nog trodde att man skulle hinna göra till imorrn. BLÄÄ! Inte alls vad jag är sugen på! OCkså måste jag upp och jobba på jysk 07,00...blir nog själv denna gång men det ska nog gå bra. Blir bara lite less på alla som tror att resan kan bli av utan jobb. PEngarna komme rinte att flyga till kontot av sig själv...ajja det löser sig. Hjälper inte att oroa sig för det nu.

Uppdatering om min sömnpoblem: DET BLIR INTE BÄTTRE! JAg vet inte hur många gånger jag vaknade inatt och var tvungen att slå igång mobilen, kolla så jag ställt alarmet osv. Crazy

Herrå!

Onsdag 4/2

För alla er som är intresserade av hur det här mellan mig och Gunnar utvecklas kan jag säga att han var sjuk idag(onsdag) och inte på torsdag som jag hade fattat det. Min mamma hade vrängt till allting...lätt att skylla på henne:D

IMorgon är den första sena träningen vi har med laget sen jag vet inte när...sen aldrig kanske? 20.30 på arcus verkar som rena himmelriket för mig, eller jag brukade  ialafall tycka om den sortens träning. MEn nu kanske jag har blivit alviks-skadad och tycker att det är rent utav plågsamt att träna då. Det återstår att se imorgon.

Ska utse lite dagens händelser..Dagens:

Roligaste: Afro på inpuls med Perran...vi släppte lös som vildar typ. Just i det ögonblicket kändes det som att jag härstammade från nån uråldrig gammal stam i regnskogen.

Tråkigaste: Lite fantasilöst men det måste nog bli att jag nästan har slut pengar på mobilen...jag känner mig så hjälplös då!

Fulaste: "Vilken rektangel tycker du är vackrast?" ..Ja det skulle vi utse på matten

Kommentar: Känns som att mycket roligt har blivit sagt idag, men jag kommer ju inte ihåg någonting. Haha jo när Jokki svängde ihop en cool mening på engelskan. "Peter is very ambitious, he will stop at library to achieve his aims". Alltså jag orkar inte förklara vad det var som var kul...Peter skulle hursomhelst inte stanna på biblioteket, haha-

Inkomst: Keso gav mig 15 spänn eftersom han hyr en hylla i mitt skåp. Annars har mobboffret skåp på femman, hehe.

Nu hittar jag inte på några fler kategorier så jag säger godnatt nu..har inget mer på hjärtat just nu. Hoppas jag sover bättre inatt. JAg har fått värsta tendensen att vakna varannan timme och tro att jag har försovit mig. Så kan jag inte somna om förran jag har slagit igång mobilen och försäkrat mig om att klockan inte har ringt. JAg litar nämligen inte på min väckarklocka. Den har farit i golvet alldeles för många gånger för att må bra

HErråå:D

Tisdag 3/1

JAg vet inte riktigt vad jag behöver just nu..iaf inte ett "rebound" som Cissi verkar tro, haha. Neej, egentligen vill jag bara ha en kväll då jag verkligen får göra vad jag själv vill. Visst jag väljer att träna fotboll, men det är som att välja ett slags paketerbjudande. MAn får hur mycket träningar och saker som helst..man väljer ju som inte bara att gå när det passar en. Då är det självklart att humöret inte alltid är på topp tycker jag..särskilt på sistone ahr jag haft lite svårt att koncentrera mig på saker. Bara tokspringa går bra, för då slipper man tänka på något annat än hur trött man är, men så fort jag måste göra något som kräver det minsta lilla hjärna kör det ihop sig för mig. JAg är som en död säl.
Så egentligen vill jag typ bara sitta hemma en kväll, se på alla skitserier som ändå är helt beroendeframkallande och bara hinna ikapp mig själv. JAg skjuter typ bara undan alla tankar för att spara dom till ett senare tillfälle..men dom kommer att hinna ikapp mig tillslut, det vet jag. Ajja, den dagen, den sorgen:D Det är bara bita ihop och dra på smilbanden!

Något annat lite knasigt är att att min körskolelärare !!GUNNAR!!! har hört av sig och sagt att han skulle vara sjuk på min körlektion på torsdag så den har dom avbokat. Det konstiga är att dom inte avbokade den imorgon också, och nämnde inte något om det på telefonen. Bestämde han sig bara för att vara sjuk på tordag men inte imorgon? HAn kanske har ett sjätte sinne av något slag..hmm..Vore lite typiskt om jag for dit 07.15 imörrn så visar han sig vara sjuk då också..blää! MEn jag får väl göra det, annars åker jag ju på att betala BIG MONEY!

Så snart ska jag börja plugga(överraskning!) inför nationella som visade sig vara mer snart än jag trodde och ringa Emma och prata med henne en sväng...så fort pappsen vill pallra sig ur duschen, det  vore ju nice att inte behöva sitta här och fastna i min inte osvettiga träningskläder.NICE

HErrå

Måndag 2/2

Vågen med plugg är alldeles runt hörnet och jag har typ panik. JAg hatar känslan av att veta att man kommer behöva vara insnöad en lång tid framöver....BLÄ! + Att jag hade tänkt ta körkort så fort jag kan efter jag fyllt år....stressy stressy

Hade egentligen tänkt ladda upp lite mysiga bilder från sthlm men det gick så segt så det får vänta. Nu ska jag käka litegranna och sen fara å träna! Kanske skriver mer framåt kvällen:D

"Nothing lasts forever, and we both know hearts can change"


HErrrå


Söndag 1/2

Solen har sina bra och dåliga sidor. Det positiva är att man blir glad av den, snön ser inte lika tråkig ut, MAN BLIR BRUN AV DEN, osv osv. MEn allting har ju en baksida upptäckte jag 09.30 imorse när mitt rum var ljust som himmelriket. Helt seriöst så blir mitt rum beyond bara ljust.  Sol på morgonen+Typ genomskinliga persienner+Vita väggar+Vit säng= HEAVEN. Särskilt idag hade det varit skönt att  få sova ut litegranna. Somnade inte förrän nästan kl 05.00, eller kanske lite tidigare. Jag är nog sämst i hela världen på att sova:(

IDag kommer att bli en lugn dag. Ska snart plugga litegranna för jafg missade en del när jag, jokki och persson var och levde livet i sthlm, hehe. Sen är det träning och sen hade jag velat gymma...frågan är hur peppad Persson är på den idén idag:D

Helt fult att det tog en halvtimme för mig att skriva det här lilla. JAg distraheras ganska lätt och flyger iväg i mina egna tankar..det känns bara så jäkla tomt just nu

Herrå

RSS 2.0