Kritisk period

Nu har jag hamnat i en blogg-svacka igen:( En "oepisk" period kan man säga, nu funderar jag ju på att lägga ner på riktigt.

Jag, Persson och Jokki har stärkt våra själar med poweryoga efter skolan idag. Faktiskt ganska skön "sport", jag känner liksom att jag blir vigare hela tiden och är det något jag inte gillar med mig sjäkv så är det väl kanske min stelhet. Är snart värre än far och han kan inte ens spreta på lilltån. Haha, en gång satte jag ett papper mellan hans lilltå och tån bredvid och han kunde inte få bort det utan att vifta våldsamt med hela foten.

Jag hör att David Copperfield ropar på mig från min säng, jag har helt seriöst tillbringat för mycket tid med honom på senaste tiden. Cirkus 200 sidor kvar av "helvetes-boken", redovigning på tisdag. Hmm hmm, jag kommer att briljera som vanligt haha. JAg kan inte redovisa utan att börja stamma och få rödnylle...charmigt:D

Och ikväll har jag stenhårt planerat att se Seinfeld, såå länge sen sist. Jag har sagt det förrr och jag säger det igen men det slår till och med Scrubs. Ibland bruakr jag börja drömmaatt jag lever i en TV-serie men sen vaknar jag till och blir bara förbannad för att jag bor i ett gult, tråkigt radhus. Morr

MEn men..nu ska jag fluffa ner mig i min fantastiska säng! Hemligheten bakom dess mjukhet är att man ska ha ett ovanpå madrassen men ändå under lakanet om ni fattar? Känner mig som tanterna i typ Året Runt och sånt som mormor läser när de ska dela med sig av sina bästa tips. haha

Herrå

:O

Det här är antagligen första och sista gången jag bloggar innan skolan. Jag vet it vad som har hänt när jag faktiskt har tid över och slipper springa til bussen. Jag kanske var ovanligt kvick på sudokun(måste lösas varje morgon medans man äter frulle), eller så har jag helt enkelt glömt något. Att klä på mig kanske? HAHA. Ska på PSI ikv och så skulle jag kolla tiden, 17.30 vilket jag tycker är en stjärtig tid för man hinner knappt äta, och då var jag ju ändå inne på internet...känns som att jag måste ursäkta mig för detta tdiga inlägg.

Nuska jag vandra til bussen

Herrå

Coolt Elin

Innan jag berättar vad jag egentligen skulle måste jag bara berätta om mammas tabbe för ca en halv minut sen.
- Alltså elin, din rakhyvel...kan man använda den till benen också?
- Ehh,jaa det är som det den används till
Mamma drar upp byxbenet och visar mig sina illröda vader
- Jag lånade den, men gjorde jag nå fel? Ska den användas på något speciellt sätt?
- ja alltså du måste ju blöta den först
- Jaha...
- Eller ha blöta ben iaf
- Aha jasså..

HAHAHAHAH:D

Det jag menar med "Coolt Elin" är att jag just har köpt en julklapp(faktiskt 2 st) över internet. Efter en hel del krångel med kort och annat anus har jag och pappa lyckats med denna bedrift. JAg kan dock inte säga till vem eller vad det är för något, haha nyllet på alla:D

Nu ska jag försöka få ut allt vatten som for n i mina öron när jag duschade

HErråå

Gode så hungrig

JAg vill ha MAT! Mamma skulle göra någon nasty kycklinggryta men det lyckades jag vända med min oemotståndliga charm..jag ska få kycklingen ugnad ist. Mycket bättre för den där såsen hon gör är typ hemsk...bara en massa gröna saker och klägg, men det verkar bara vara jag som har den uppfattningen.

Igår så var jag hos emma och spelade lite GH(jag blir sakta men säkert bättre), såg filmoch åt goda saker. Sen så visade hon mig en av hennes egensydda kläningen och den var verkligen grym! Coolt var det iaf:D När jag ändå pratar om emma kom vi på att vi kommer att gå samma teorikurs på måndagar...helt nice, känns som att det kommer bli betydligt mcyekt roligare då.


OCh jag har äntligen upptäckt glädjen i att springa...känns inte lika segt längre att dra på sig alla kläder och fara ut..Näe det är typ ganska skönt. OCh nu har dessutom Jokki fått mig att hitta tillbaka till inpuls igen...den slöa Elin är et minne blott. MEn styrke kommer alltid ha en stjärtig plats i mitt hjärta,usch.


Kom på att jag borde plugga lite...


Stjärt-tjaa


Propp

Jag är så sjukt mätt, dte är inte roligt ens. Åt för kanske två timamr sen och då var jag inte sp mätt för jag åt inte asmkt..men nu håller ju magen på att spricka. Inte en alltför nice känsla.

Kom för ett tag sen, eller några timmar sen hem från Jocke..kunde inte stanna nå längre pga en massa saker som är onödiga att veta:d HAha så jag är nu hemma och ska träffa johanna senare ikväll, vi skulle typ ta en promenad och chilla(som vaanligt)

Nääe alltså det är inge kul med blogg

Herråårrå

Poweryoga?

Jag är tveksam men ändå förväntansfull inför kvällens aktivitet som är yoga. Jag skulle typ vilja vara en vig,smidig och harmonisk guru men i själva verket är jag en stel, stressad och fotbollsspelande tjej. Jag tror inte att jag kan ändra på mig sådär helt radikalt men jag skulle verkligen inte ha något emot att vara mer smidig. Känner mig som en riktigt kluns ibland.

Idag hade vi löpnnig med fotbolls och det flöt som på riktigt bra. Grymt vackert väder, solen sken på isen och det började rycka krampaktigt i skridskofötterna och det var inte ett dugg jobbigt att springa! Måh om det skulle känna sådär jämt när man sprang. Nu har jag besätmt mig för att träna upp en jäkulsk kondition och bli kenyan. Känner mig elak mot mig själv när jag inte utnyttjar att jag har ganska lätt att träna kondition på någe vis...så nu blir det ändring! Om jag hade bott i USA hade jag velat hålla på med terrränglöpning, alltså det kan man ju gör ai sverige också men där borta har man ju skollag till allt möjligt. Det vore grymt

Nu ska jag glo på lite tv inann jag tar bussen in till stan igen

Herrå

Säng

Jag längtar något så enormt efter min säng...sova måste ju vara det skönaste som finns! På tal om att sova har jag konstaterat följande:
Somnar man sent är man pigg när man vaknar men blir trött något så jäkulskt när man kommer till skolan
Somnar man tidigt är det i princip omöjligt att vakna men sen efter några timmar är piggheten på topp.

När jag berätttade det här för malin idag på bussen tyckte hon att jag skulle börja planera mitt liv efte rdet. HAr jag prov första lektionen borde jag gå och lägga mig sent och sen jag kan däcka när provet är över om jag vill. KAnske borde ta till mig av kvinnans råd.

Så nu tänkte jag avsluta med lite dagens:
Kommentar: Tänk dig en laxformad kostym!
Tabbe: Persson som missar gymnasiebussen+spiller mjölk på killar i matsalen.GRATTIS
Bravad: Gjort min första powerpoint
Outfit:HAHAHAHAHAHAAH
Människa: Måste ge jokki cred för hennes tävlingsinstinkt i wordgame

Nu är det säng!

Herrå

Lugnet

Jag har verkligen varvat ner nu...måh vad skönt!

Mamma steker plättar, livet leker...ja hr ingenting att göra ikv(det är alltså et jag vill), ska läsa lite David, chillelichilla stenhårt.

Jaa..ne tror jag at maten är klar

Herrråråå

Bara sköööönt

Jag har ingenting jag måste göra...sitter och ska försöka slå hål på den här timmen innan maten är klar så att man kan börja leva igen. Jag är verkligen helt sjukt beroende av mat för att vara glad. Det här kanske låter lite stört men jag började se Törnrosa igår, eh, jaa jag hade som ingenting at göra och jag fick för mig at jag ville återuppliva gamla minnen..se det ska jag nog se på nu. Eller OTH!

fick skolkorten idag, jag kan ju faktiskt bara skratta åt dom! Jag ser ut som en riktig jäkla fjortis på gruppbilden för jag hade ett skrattanfall och tittar inte in i kamreran så det ser ut som att jag himlar med ögonen och ler. NICE! Den enskilda bilden..de vette tusan om jag inte såg lite vindögd ut och jag brukar typ inte vara det i vanliga fall tror jag. Också trycker jag fram en charmig liten dubbekhaka också tror jag. Bättre lycka näsa gång eläjn.

Jag och jokkan har varit och raggat jobb på storheden idag till vårat projektarbete och hade faktiskt en viss framgång...blir spännande att se vad som kommer att bli av det är.

Men nu ör det TV!!!

HErrrrrrrrrrrååååååååå


Ser ljuset

Det känns som att min långa insnöing snart är över..så fort det där hellsikkes fysikprovet är borta från världen kommer jag vara som en ny människa. Lugnare, mer harmonisk osv. Ska och fira det med att fika med Johanna och Emma efter skolan:D Tusans så nice...fast min ekonomi är sjukt dålig för tillfället! Det drog iväg lite när jag köpt både flyg- och konstertbiljett..hmm ja men jag räknar med att komma på fötter efter julafton.

Igår var jag med mamma på stan och hon var så snäll och köpa mi et par bralls. JA är verklien inte en sån som skriver upp dagens outfit och dagens inköp men jag måste bara berätta om vilken grym strecth dom där jeansen besitter. JAg känner mig hur smidig som helst och dom sitter som ena riktiga korvskinn, men jag räknar med att dom ska töja ut sig. FAst det är inte obehagligt när dom är så tajta, näe tvärtom, dom blir som ett extra skinn eller en del av min kropp! Kort sagt: Twister-byxor:D

JAg är helt peppad på att fara och träna idag;men nu blir det ruggigt ointresant för nu tänker jag högt. Om Jocke kommer hit så ska jag fara ut och springa innan han kommer och köra lite gymnastiska övningar hemma, om han inte kommer vilket dte lutar åt så ska jag fara med familjens muskliga män och träna på lule energi etfer maten. JAg är mer peppad på det andra alternativet för det är så grymmarns kallt ute att jag vill bara sitta inne hela dagen, vilket jag nästan också planerar att göra.

Haha, mor å far har städat tvättstugan idag och hittat mina gamla balettskor. Hur söta som helst:D:D Ett par vita och ett par rosa. mamma vägrade nästan att slänga om
"MEn tänk om någon granne vill ha dom?"
Det var typ skrattretande eftersom att alla våra grannars barn är rebelliska och vilda små pojkar.

Herrår

Nya byxor eller?

Satt i min ensamhet och fundade på vad ja skulle skriva...för jag visste att det var något speciellt. Sen som en blixt från klar himmel kom jag på det, en grej som morfar sa idag:

Jag: Morfar ahr du nya byxor?
(Han tittar förvånat men ändå lite stolt på mig och tittar ner på sina egna ben)
Morfar: Jooo,jaaa..dom är väl ett år gamla

Alltså sen när börjar ,man kalla ett år gamla byxor för nya?knasknas

Så vill jag officiellt be jokki om ursäkt för att jag tokade till de med body pumpen idag...DAMN

Herrå

Big NO

Jag tror jag har tappat mina muskler. Jag är inte en människa som väger mig särskilt ofta, dels för att jag inte gilalr att väga mig och dels för att våran våg är störd och missvisande. MEn idag var jag hos mormor och fikade litegranna och då när jag var på toa så såg jag deras våg i ett hörn. Tänkteatt det kunde vara intressant att veta. vägde 52 kilo...6 kilo mindre än i somras än jag vägde mig sist. Och jag ser likadan ut som då så alltså är det mina muskler som lämant mig i sticket..men jag gillade ju mina muskler på sätt och vis. alltså så ska det blir ändring nu aif. Styrkeprogrammet oftare! hmmm...äta mer proteiner också, bli en riktigt "fria-vikter-människa"..så ska jag börja låta uuuuuuuuuuuuuugggggh när jag tar i riktigt mycket och skaffa blodådror som bara dunkar i pannan när jag blir andfådd.

Nu har jag brödbak på G big time...såna här pinnar som är roliga och sitta och knastra på när man äter. Gick bananas och gjorde ett helt eget recept!

Herråååååååå

Alltså ja...

Nu är jag hungrig. JAg ogillar skarpt dom här timmarna när man kommer hem efter skolan innan maten är klart. Det är meningslöst att äta något för då är man mätt när det väl gäller...och jag kan inte plugga på fastande mage, samma gäller att sova. Så det enda alternativet blir helt enkelt att se på tv eller sitta vid datorn- vilket jag då gör nu

Idag har hela luleå drabbats av MR-dagar och alla klasser utom våran verkar vara helt organiserade. Vi har som inte haft någonting speciellt på schemat idag förutom fotbollsteori och en föreläsning på en timme. Tack gudarna att den bara ´var en timme och inte två som jag trodde först. Det var en kvinna från anderna som kom och pratade om potatis och majs..samt hur europeerna kom och koloniserade hela indianvärlden. det var där dom mänsklia rättigheterna kom in i bilden. Så gör man helt enkelt inte. Okej nu kanske jag lät ironisk, men jag tycker verkligen att det är fel på riktigt. Hur som helst gav jag ite riktigt kvinnan den uppmärksamhet hon var värd för jag kan helt enkelt inte sitta still och lyssna när folk pratar. JAg får damp i fötterna, panik i benen och kaos i skallen.
OCh imorrn ser det ganska slappt ut...börjar kl 12 och har en lektion med Örb eller en annan fysiklärare. Ska nog fara dit trots att det är lite halvt frivilligt. Sen ska jag och mor äta mysmiddag och fira att pappa är på afterwork..sen se idol med johanna. SKÖNT!

MEn nu ska jag göra det jag alltid gör nuförtiden....plugga! MOAHAHAHAAH:D

HErrårårårråråå 

På vita moln

JAg tror att jag flyyyyyger....
Nu känns det som att en tyngd har släppt från mina värkande axlar(mami och papi turades om at massera mina axlar igår och det har resulterat i en gode kraftig träningsvärk idag..eller något sånt). Biologiprovet avklarat och det kändes ändå helt okej. Räknar med att skriva klart Morrie grejen ikväll...och den där fysiken...får helt enkelt vänta någon dag:D MEn jag vill ändå få bra på provet för jag tror att Örb är en sån som bara går på prov faktiskt. HAn skapar sig som ingen relation till eleverna...undrar om han skulle uppskatta såna här lappar i öronen som kossor har för att hålla reda på oss?'

MEn annars ser allting så mycket ljusare ut, ävven om det är mörkt ute,haha:D Mycket underhållande.

Nu har jocke varit dum. Jag är lite smått förtjust i Edward Scissorhands som de flesta kanske vet och skulle hänga upp en bild med hnom på min vägg. MEn denna jocke hatar edward..tycker att han ser grotesk ut. Ja i alla fall så är tavlan spårlöst försvunnen sen han var här sist. Han påstår att han packade ner den i sin väska och har slängt den...men jag känner att den finns här någonstans...frågan är då bara,vars gömmer sig edward?

You're mine, I'm riding high like an aero plane...du gör mig så jäkla glad

Nu ska jag skriva MORRIE..woho:D

Herrå

JAg har inget liv

Instängd i mina studier natt som dag har jag börjat fundera..är det här livet liksom? Att alltid vara stressad, måste göra en massa saker som man egentligen inte vill och bara...plugga liksom?
Inte vill jag om 50 år titta tillbaka på min ungdom och bara minnas en massa panikänslor över allt man inte hinner göra och saker som ska lämnas in i tid. JAg menar vem tar sig rätten att bestämma vad nån annan ska göra av sin tid egentligen? Eler okej man väljer ju om man vill gå i skola, men om man inte gör det är det ju svårare att få jobb och allt. KAn man inte bra bli anställd för at man är bra på något eller vill något?

Vad fasen, när jag är på dåligt humör börjar jag alltid ifrågasätta såna här saker. Som fängelser till exempel. JAg tycker att det är en bra grej..men när man tänker efter, vem fasen kan ta sig rätten att bura in en annan människa?

JAg är typ emot det här att andra ska styra ens liv....

Näe nu är jag grymt nära ett sammanbrott

RÖV-heeeeej

Nice-ig dag

Det är så skönt att sluta tidigt! Måh! Hade kemilabb som var hur chillig som helst och ändå helt rolig...det är kul när man har den där rocken och känner sig helt farlig, som om man kunde spränga upp hela stället:D Sen en välbehövlig fysiklektion och tro det eller ej men nu hr jag nästan börjat fatta vad Örb säger! Han är bättre än vad han ger skenet av att vara. Inställd mentors vilket besparade mig från en massa prat som jag bara får damp i fötterna av och kan inte sitta still.
Tog bussen hem och skulle laga mig själv en delikat måltid meståande av kycklingsallad. Så skulle jag ta en macka till och upptäckte på tredje tuggan att den hade mögel på sig.HUJJA! Fasen så jag fick kväljningar...men den var ju inte äcklig eller så..det fascinerar mig litegranna. Men ändå så ville jag bara rusa och spy vid tanken på vad som låg i min mage. Icke dödligt hoppas jag

Nu taggar jag för pluggarnas pluggardag, som vanligt. JAg gör ju verkligen inget annat nuförtiden. En no-lifer

mami är och klipper sig vilket påminner mig om att jag ocksp vill klippa mig snart men jag ahr yp inte råd att göra det förräns efter jul då man är stadig i kassan...

Nu är semestern slut!1

Herrå

Schnabbus

Hinner bara skriva lite snabbt medans jag väntar på att mina flitiga grupparbetare Boström och Aasa ska skicka rapporten till mig för "granskning". Det har typ vart en hyfsat hektisk dag..men I like it, bättre att göra mycket än ingenting alls:D

MEn jag kom typ på att jag inte riktigt har tid me det här egentlgien. Jag gör jämt så, skriver halva inlägg och hittar på något intressantare att göra sen,,

So long suckers

Herrå


()"/()"¤&?"/`?")!)#

Nu är det såhär att jokki har utmanat mig att jag ska skriva 5 saker här på bloggen om mig sjäkv, både alldagliga och knäppa.
1. JAg törs inte ha fötterna utanför täcket på sidan som inte är mot väggen för jag tror typ att Hia Hia i bamse bor under min säng fortfarande.
2. JAg är väldigt svag för äpplen
3. Det tar alltid en halvtimma för mig att äta frukost på vardagar
4. JAg gillar gamla och slitna bussar, något som ingen annan verkar göra
5. Jag har en "vintrig" löpstil

Allt för nu....kanske skriver mer ikv när jag ahr mer tid:D

HErråå

Konsten att sova

Jag är en av de få människor som förbannats med att somna sent men ändå vakna jättetidigt på helger, vilket jag tycke rätt ganska jobbigt eftersom att jockeboy kan sova hur länge som helst och jag överdrier inte, Jag hinner typ leva ett helt liv innan han vaknar: Plugga, blogga, duscha, äta och jag så vill...funderade tom på att fara och träna idag lite i smyg sådär.
Så nu har jag börjat undra: HUr gör man egentligen för att sova länge? Det svar jag har fått är typ "blunda och håll tyst"...men alltså det går ju it

MEn idag är det tyyp fullt upp. Fara in till stan och hämta ut flygbiljetter, ta bussen till antnäs, träffa laget hos jokki, sen fara till bygdegården på avslutningsfest....och sen får man ju se vars kvällen slutar:D MEn rolig dag iaf på G

Nu tänkte jag tvätta mitt hår, det ser verklien konstit ut pga av all smuts. HAHA

Herrå

Tabbarnas tabbe

Veckans pucko eller något i den stilen. Eller så var jag bara grymt otursdrabbad. Igår var jag flitigaste eleven någinsin. Skrev en väl utarbetad rapport i exkursionen till hertsö träsk. Lade till lite schyssta bilder. La verkligen ner min själ i hela arbetet. Somnar nöjd med min insats.
Och idag när jag sätter mig vid el ordenador för att skicka dokumentet till malin så hon kan skriva diskussion om det så är det spårlöst försvunnet. Helt sinnes. JAg letar som en tok över hela datorn men inte finns det någon rapport. Anus. HAr det otänkbara hänt? Men jajjemen det är klart att det har, hela världen går med andra ord emot mig.
I paniken ringer jag malin som blir minst lika upprörd som jag. Det mystiska med hela grejen är att jag vet helt säkert att jag sparade 2 ggr medan jag skrev bara för att det här inte skulle inträffa. Sen börjar jag faktiskt gråta av ilska och uppgivenhet. Var verklgien inte på humör för att skriva om allt en tredje gång(för texten har ju försvunnit en gång förut)....men sen så tog jag mig i kragen och tvingade mig själv att sätta igång, och när jag väl skrev så gick det gnaska fort....så nu är allt frid och fröjd igen men jag gick igenom en ypperst kritisk period kring 18:00.

Nu tröstar jag mig med lite Don't look back in anger och tanken på att Joakim kommer till mig imörrn. Sen kommer mor hem från umeå och då tänkte jag höra om vi ska gå ut och gå en sväng. Tanken var egentlgien att jag skulle och gymma men när den lilla incidenten med datorn inträffade var dte ju bara att glömma den tanken. Men jag ahr ett behov av att röra på mig litegranna varje dag så något får jag ta och hitta på.

Jag är glad att jag gör dig glad med mitt bloggande Jokki...min kritiska period när jag tänkte lägga ner hela grejen är över..för tillfället

Herråå


Saken är biff

Saken är biff är ett galet fult uttryck. Den som kom på det måste ha varit en sån där levnadsglad typ som tar livet med en "klackspark"- Nu är iaf våra Oasis biljetter biffade, vilket känns helt underbaaaart! JAg har inte vågot ta ut glädjen i förskott om det nu skulle vara så att hela sverige bestämde sig för att fara till globen den 28e januari. Det blir jag, Jokki och allas vår egen Persson som packar våra väskor. Det ska bli grymt jäkla kul är jag helt säker på. Bo på hotell, flyga och annat trevlans...gah!
Så det är enda som finns i min spellista för tillfället är oasis. Måste taggataggatagga

Jag har saknat att skratta så mycket som jag gjorde förra året, men idag har varit en underbat rolig dag! Efter matteprovet när man just hade pustat ut och satt sig på biologin blir Nyman the notorious på ett helt knasigt humör. Och han är ju int okonstig i vanliga fall så min mage fick sig en genomkörare. Sen på biblioteket sitter jag med gustaf och hallin och ska plugga lite. MEn vi har upptäckt att det är gansak kul att säga "ouäääh" och räcka ut tungan samtidigt. "Ouääh" kan även bytas ut mot "blläääh" och "gouäägh"(Gustaf). Alltså om man nu testar att göra det så upptäcker man snart det magiska i det hela och är fast föralltid.

Dagens tabbe: Glömde att bifoga det vi skrivit om skogen till alla i gruppen så det blev ett tomt mejl ist. OCh dokumentet är spårlöst försvunnet. Det här innebär då att jag ska tillbringa kvällen med att skriva om hela allting, men dte är typ lugnt..ska nästan bara överföra det till min ordenador från handskrivet. Men ändå en tabbe

Är galet, skönt trött i benen efter spinning. Det finns ingen motionsform som gör mig mer förbannad. Man trampar och trampar och benen bara skriker av all mjölksyra. Minuterna går oändligt långsamt. När man tror att man ska klappa ihop gapar instruktören att man ska dra på mer motstånd och utmana sig själv. Vreden bara väller upp i skallen på mig och jag vill nästan be den oskyldiga instruktören att ta sig i röven, men biter ihop och tvingar fötterna att jobba vidare. Ser på klockan och inte ens en femtedel av passer har gått. Stjärt stjärt stjärt.....men sen känslan när man lättar på motståndet och bara låter benen gå av sig själv och varva ner...är ju typ obeskrivlig. Ingenting slår känslan av att ha tagit ut sig totalt. NÖJD:D

Kommer hem och det finns mat att bara värma på, lyckan är fullbordad. Duschar. Drar på mig ett par lustiga shorts som jag hittade i jonas gamla rum. Misstänker att det är sovkalsonger som han fått av farmor, men efterson att de var oanvända så tyckte jag att läget var lugnt. Vita med blåa stilrena ränder...GYLF för tusan, haha. Saken är biff att det är filifjonker iaf.

MEn nu ska jag skriva om skogen i hertsöträsk:O

Herråå

De ökända och fruktade

Idag var det dags för olika slags tester som är skapade för att plåga unga människor på fotbollen. Bip och brutalbänk. Jag kan bara säga så mycket som att min kondition har försämrats sen förra gången, känns lite rövigt...:(  JAg skyller på att konditionen är på topp på vårterminen då man tränar intervaller och  sånt med laget..och att den inte är lika bra nu helt enkelt.

Nu har jag planering på g, big time alltså. Oasis släpper biljetterna imorgon, vi vet inte vem som ska med ännu, har dock fått brorsan att köpa dom åt oss..muy bien. tjaa och sen efter det måste vi ju boka flyg och fixa någonstans att bo. För en gångs skull känns det som att det är jag som fixar saker, känns bra att avlasta jokkihanna lite på den punkten så hon får lite semester.


Känns som bara att jag intehar tid med det här nu...


Röv-heej


Att gå i ide

Idag på biologin pratade vi en hel del om hur djur gör för att överleva vintern. Gnagare lever i hålrummet mellan snön och marken, renar har ihåliga hårstrån som isolerar helt bra, björnar går i ide osv...De kommande tre veckorna kommer jag följa björnens exempel, ska låsa in mig med allt äckligt plugg som väntar. Prov varendda vecka, inlämning av rapport, läsa ut en svenska bok, skriva en bokrecension på engelska. Så om jag är okontaktbar eller så så vet ni ju varför ia alla fall. Ett annat stort steg i mitt liv är att jag ska begrava stridsyxan mellan mig och mamma. Måste svälja min stolthet och inse att man kanske inte vinner på att bråka om allting jämt. Vi har faktiskt kommit bra överens den senaste veckan, kan bero på att jag knappt ha varit hemma men ändå! Och idag ringde jag henne och erbjöd mig att laga mat för att vi ska fara och titta på nå brallsingar efter maten. Sen ska jag åter bli närsynt av allt pluggande. Jag vet inte vad jag ska säga,bara att det är väldigt mycket just nu..fast det är det ju gentligen för alla men man tror ju alltid att man har det värst själv. Då är man ute och cyklar. Och det blir ju egentligen inte bättre av att klaga. Men som jag och mina goda vänner kommit fram till: Allting löser sig, det gör ju faktiskt alltid det. Ganska lugnande men just nu går min puls som bara den oah jag kan typ aldirg slappna av..det är rent av äckligt. Jag är helt pepp på vinter nu(okej att jag kommer ångra att jag sa det men..). DEt är ju helt mys när det blir mörkt så tidigt, man sover mycket bättre, får ha köttbullsliknande kläder på sig... So long suckers,hahaha:D HErrå

...

Rubriker är som någon vis person en gång uttryckte det: Överflödiga.

Sitter och väntar på att Jokki ska vakna och då ska vi äta och fara in till stan och träna litegranna. Jag är hungrig som ett as!

Ser lite halvt på en intervju med Stefan och Johnny holm vilket förde minnena tillbaka till igårkvällen då vi körde toapappersleken och en kille fick Johnny Holm som person i pannan. Annars var det helt kul igår..först var vi hos Linda och Stefan, johannas kusin och pojkväns kusin ett tag..sen for vi hem till johanna och satt och pratade ett tag med henne,sara,persson och joel.


Nu ser jag på flamenco istället..jag kommer ihåg när jag var liten, då hade jag en kompis som kunde sånt. MEn det såg helt enkelt inte lika graciöst ut när jag skulle försöka mig ppå det som när hon dansande.


JAG KANSKE SA SE OASIS! Dom kommer till sverige i vinter och biljetterna släpps helt snart och då ska jag,jokki,johanna,persson och sara försöka få tag i några! På riktigt alltså..jag är så sjukt glad att det för en gångs skull finns ett band jag vill se! Har typ aldrig hänt


Nääe...nu ska jag kolla upp det dära lite mer


Herrrååå


RSS 2.0