Gråttgråttgråttgrått

JAg behöver sol för att orka med dagarna..nu när det är såhär grått och mulet och regningt och dött är jag helt väck i skallen. Det enda jag orkar med är att sova,äta och träna..jag gör som ingeting jg inte måste bara för att det känns för jobbigt. Gå ut och gå,varför? Visserligen har jag valt att isolera mig i stugan snart en vecka och det ahr faktiskt varit ganska skönt måste jag säga. Sovit tidigt,sovit länge..inte gjort någonting..så utvilad är jag väl..men inte idag. TRÖTTTRÖTTTRÖTTTRÖTT..fy fasen vilken grå och äcklig dag. Dagens ljuspunkt är väl bio med Johanna,Persson ovh Josse ikv..sex and the city,haha:) OCh så snart ska jag duscha aslänge och låta mitt tråkiga humör rinna ut i avloppet. Nice

Undrars om jag behöver fara och handla också..känns så.jag måsta ha gurka på mina mackor, annars blir det inge bra. OCh sen så hade jag tänkt bjuda laget på fika imorrn(morotskaka) för att äntligen få stryka bort mitt namn från fikalistan. Då behöver en del sakr ocks handlas..fundar om johanna skulle vara sugen att hänga på..det är ju inge kul att fara själv. Sen ska jag tvätta en tvättmaskin..låter coolt att säga så, men vadå annars ahr jag ju inga rena kläder,mys. Älska att bo hemma själv. Det enda dåliga är att jag har skickat ner min Oasis CD och alla andra också för den delen till stugis= jag kan inte dunka dunka för att förstöra tystnaden.

funderar på att ta sommarlov från bloggandet, känner inte inspiration någonstans. OCh jag är typ ändå aldrig hemma så..men jag menar inte att jag inte tänker skriva alls, eller et kanske jag gör..vi får se vi får se.

hoppas att dom högre makterna äter upp alla moln,särskilt dom grå

HErrå

Nice feeling

Nu är det långa hårda slitet med mina elisar som jag förmodligen tjatat sönder er om avslutat. UNDERBART! Det enda som återstår är att räkna alla, fylla i papper och skicka dom med pappa så att jag kan få mina pengar sen. MOAHAHA:)

Negativt är dock vad vi ska äta till middag idag=blodpudding. Sån mat äts bara när inte mamma är hemma. hon skyller på att det är enkalt för pappa att laga, men jag tror helt enkelt att det beror på att hon tycker det är äckligt men inte vill erkänna det. En ganska rolig tanke när man tänker efter..hon vill aldrig erkänna att hon har fel och ska alltid ha sista ordet. Jag har ju kanske nämnt att vi inte kommit så bra överens på sistone, vilket stämmer ganska bra. Trots det har vi en sthlm resa inbokad 15-17 juli..då kommer våran relation verkligen att sättas på prov. Hamnar mina damp-anfall under 10 st så har jag gjort något suveränt. Fast iofs så brukar det ändå fungera bra när vi är ute och reser om jag minns rätt. Hon har då en enorm uthållighet när det gäller att gå på stan, vilket passar mig bra.

En sak som känns väldigt tung är att jag är läktad till matchen imorgon. ANUS. Mot piteå är den och hela Lira ska och titta, väldigt nice:(  Lite förvirrnade eftersom jag startat de 5 senaste matcherna så det kom lite från ingenstans at jag inte ens får vara med..visserligen har jag inte haft någon bra magkänsla den senaste tiden men den här matchen vile jag verkligen inte missa. På ett sätt är det bra för mig, att inte få spela får mig alltid att tagga till och det ordentligt. Det är bara så jag fungerarhelt enkelt Inte för att jag känt mig säker på min plats eller så, men jag blir som uttråkad på någe vis. Pinsamt att erkänna. Men nu fasen ska jag tagga till och vara en riktig "amazon" på träningarna. Brutal och totalt hänsynslös. Mina lagkamrater ska bli mina värsta fiender!! Okej,skoja.
Men som pappa säger: det gick för lätt från början eftersom många vara skadade och borta och jag fick spela mer än jag egentligen skulle ha fått.

MEn det finns värre saker som kan hända så man ska egentligen inte klaga..jag har ju haft en givande dag med elisarna!

Dagens skräll: Mimmi har börjat gilla fotboll

Ps. Nu börjar jordgubbarna bli helt okej:P

Herrå

Suuger

Den här nya blogg-grejen suger ashårt. Man kan inte sitta och klicka sig vidare via kontakter som förut. Hur i helskotta ska man kunna komma ihåg alla bloggar utantill? HELT STÖRT och apdåligt

något annat som är sämst är att vi bara förlorar hela tiden. LESS LESS LESS LESS LESS LESS. MEn vad ska man göra..spela bättre i fortsättnigen, men det fula är ju att vi har spelat helt bra, eller kanske inte de två senaste matcherna. LESS som sagt. på riktigt. Ajja, även om det bara blir nollpoängare så är det i alla fall kul att resa med laget och sådär. Kan s'ga så mycket som att det märks så tydligt vilka som är yngst. MEn nu har jag och ollan börjat dricka kaffe på Affes varje gång efter maten för att höja mognadhetsgraden litegrann, om det funkar är ganska oklart..tror inte det:) Sen köpte vi godis på ett värdelöst ställe, Okej allt såg asgott ut men så smakade allting helt knasigt. DÅLIGT.


Har fått en ersättare till Britt-Inger...namnlös än så länge, har ett fint rull,lätttrampad..helt okej sadel,inte lika fin färg, och lite mer framåtlutad. Helt klart godkänd cykel med Bittan är the one and only för mig..sakna B-I<3


Sitter och väntar på att klockis ska bli lite mer, ska på stan med emma och johanna:) Gillar stan, men varför är det stjärt väder? ingen vet,ingen vet..dåligtäre iaf.


Näee..orka skriv mer


Herrå


En Sel

Nu är fotbollsskolan slut,känns bra faktiskt väldigt bra:) Sov som en riktig fetstock inatt, så jääädra skönt det var alltså! Man kan andas ut på riktigt och känna lugnet,haha:)

Vad ska man skriva..kanske  något om dagen som varit alldeles vardaglig. Vaknade i stugis, tog bussen hem, läste elisar, träffade emma som blivit trampad på foten av en hest(okej,händer kanske inte varje dag), for hem, tränade(askul träning!:O), hittar en mystisk hälsning om att jag ska bjuda på fika nu från en viss oscarsson(han trodde han var smart), inviger sörbygrilen med the big kindstedt, kommer hem till björx..och det är här jag är nu. Väntar på att Johanna ska äta klart, serriperri, jag fattar inte riktigt vilka tider dom äter i den familjen..kanske är det bara vi som är stela och tråkiga..skulle tro det. Sen ska vi "hitta på något", det är egentligen ett annat uttryck för att tjilla järnet:P

Helt härligt att det blev soligt idag, hoppas på sånt väder imorgon också:)

Känns s kul, för snart är Sara "dalmasen" hemma igen från mora och ska stanna hela sommaren! ÅH FY VAD KUL:D Störd tjej att komma hem och sen fara iväg igen på en gång så man inte hann se henne.

jag är så nöjd med mitt sov inatt att det inte finns ord för det, har typ aldrig sovit så gott i hela mitt liv. Helt slutkörd sitter jag i stugan och huvudet faller bakåt hela tiden..vid 22.30 bestämmer jag att det är dags att sova. Går ut till friggan, läser lite bok, emma ringer, pratar med henne tills batteriet laddar ur vilket händer vid ca 23.30..då somnar jag och vaknar 9.15. Jag gillar att vakna tidigt så länge jag har fått sova länge. Imorgon ska jag tyyp slå sovrekord:d Har INGENTING jag måste göra,känns grymt. Ska se fotboll med mina blodsbröder(mor å far) nere i stugis..sova tidigt, upp och fara till kallax på söndag för bortamatch mot Västerås..DOM SKA AGAS RÖVMYCKET.

Seriöst, tänk vad coolt om man kunde se hur sitt liv skulle se ut i framtiden. Väldigt tufft. Skulle underlätta en del för mig, iaf avbelasta hjärnan litegranna. Den arbetar för mycket,hujja..

Nääe,ha en trevlig helg!

Herrå:P

Nattugglan

Visst att 23.30 inte är helt busigt sent på sommarlovet, men det är lite sent när man ska upp vid sjutiden och göra tuppen sällskap. Men jag är inte sugen på att sova ännu. Först ska jag bara sitta här och varva ner en stund. Kom nyss hem, har sett lite film med Emma och Johanna..den handade om en sk. "stjärtpojke" men ädå var den helt bra, och LÄRORIK! har lärt mig de 5 positionerna för kvinnlig underkastelse..be mig att visa dom så gör jag det med glädje:D
Det var en asläskig gubbbe hos emma som putsade deras fönster. Han var typ i 50-60 års åldern och hade inga barn. MEn han var SJUKLIGT intreserad av ungdomar..
Emma- Vad är du utbildad till?
Gubbe-Man kan säga att jag är beteebdevetare för jag har läst alla psykologikurser som finns på universitetet(skryter gör han alltså)
Emma-Jasså
gubbe-så kag vet allt om hur ni ungdomar fungerar. du tänker väl att du är konstig,eller hur?
Emma-Eh,jaaa
Gubbe- Ja precis, du vet bara att du är konstig,men jag kan förklara varför du är konstig.

sen så sa undrade han om vi hade en lunarstorm..vi svarade nej..han ba: det har jag!


Sen förklarade han en störd grej om att man skulle se livet som en tårta.

gubbe- Alltså ni vet att det alltid står något skrivet med glasyr på tårtan? Men det får som inte stå pojkvän över hela..utan pojkvännen får som bara vara en tårtbit, det måste finnas kompisar,skola,gitarr och andra saker med också. Fattar ni?

Som tur är hade jag ryggen mot honom och satt i en högryggas fåtölj så jag knude skratta litegrann medans emma var tvungen att hålla másken. I NYLLET PÅ HENNE!

det var grymt trevligt att träffa dom igen..var ju faktiskt ett tag sen:)

En hemlighetsfull hälsning: Det finns saker som kan bli spännande...FUNDA PÅ DEN!

Ska sova snart nu

Herrå:P


mhmh

Jag sitter och kokar av ilska. Jag kommer inte överens med min mamma alls, jag orkar typ inte bo hemma längre. Känns så sjukt elakt att säga men jag stör mig liksom på henne hela tiden, och att hon bara tjatar och tjatar och tjatar och tjatar tills jag fräser ifrån och då blir hon arg på mig osv osv..JAg ÄR SÅ LESS. jag har hotat henne att jag ska flytta ihop med en 45-årig gubbe som kan försörja mig bara så att jag kan flytta och då blev hon helt arg..inte helt oväntat. Jag vet att det låter som att jag överdriver, men jag orkar inte bo i det här huset mer.  Och nu när Jonas flyttat hemifrån läggs liksom allt fokus på mig. Allt jag äter ska kontrolleras så att jag inte äter för lite.......NU TJATAR HON SÖNDER MIG OM MATSÄCKAR. jag pallar inte..snart kommer jag få ett damp-anfall

Herrå

Bästa ever

Den här skolavslutningsdagen(torsdagen) var så underbart rolig! Sjukt! Börjar dagen med att "göra rätt för mig" och läsa lite elisar. Sen kom jag hem och for till träningen, den gick röv, men det gör mig inte så fasligt mycket. Sen så far jag hem, tror att jag åt god mat men jag minns dock inte riktigt..NEJ JAG ÅT INTE GOD MAT..men mackan som jag åt efteråt var däremot delikat. Sen börjar min långa väntan på att Jokki,Olivia,JEnny, Gurra och Viktor ska komma..

Jokki ringer och säger att nästa buss till björx går om 44 minuter..Jasså ja..då var do mså klipska att dom hoppade på bussen mot klintbacken instället så att vägen till mig skulle bli kortare att gå. Sen när dom är vid lulsundet kommer jag och möter dem med min älskade Britt-Inger(må hon vila i frid). Vi traskar på till vi kommit till mig. Hos mig tar vi det lite lugnt och påbörjar kvällens roligheter. Sen ska vi vidare in mot staden och det gick lite vingligt för vissa på cyklarna. Möter 3 roliga studenter som tigger skjuts och inte inser att iv redan ahr 3 fullpackade cyklar. Sen träffar vi Cia och hennes kompis och några till inne i stan..
Vi hör rykten om att det är en massa folk vid hälsans hus så vi far dit.Sanna mina ord, hela fotbolls är ju typ där. Då himla kul att träffa alla:D Och Jokki passade på att ta sig ett svalkande dopp..så knasig tjej. Tiden flyger som iväg och vid kl 3 eller någonting går vi tillbaka till loet där vi parkerade cyklarna. MEN VAD TUSAN: BRITT-INGER ÄR STULEN!!
Ja det är sant, har inte sett röken av henne sen dess..har seriöst hjärtesorg. Jag trodde inte det var möjligt att älska en cykel så mycket

väl hemma hos mg äter vi jordgubbar och mackor och somanr in vid halv fem eller något i den stilen. Sen vaknar vi, käkar frukost och ser på Rasmus på luffen. Ja,jag är kär i Rasmus på luffen...han är så sjukt söt att jag avlider. Hojja:D

Träning igen, och det går röv tåerigen. Känner mg helt lätt och pigg i benen med ingenting funkar defensivt:( Tråkigt med två stjärtiga träning på rad.. men vad ska man göra åt det.INGENTING!
Jag får den stora äran att köra ner till stugan efter träningen. Mamma har lagat god mat och farmor och farfar är där..trevvvlans. sms:ar av uttråkning så mycket att mobilen laddar ut.

Tänkte sova tidigt men kunde inte sova, så därför ligger jag i någon sorts dvala till jag vet inte hur länge..mobilen hade ju som sagt laddat ur.

Enda negativa just nu är som en sak som..jag vet inte riktigt..gnager i skallen på mig. Jag tänker inte säga vad, för så öppen och ärlig är jag faktiskt inte mot någon annan än mig själv..jag har so mtagit ett beslut men jag vet inte om jag gjorde rätt. Det var antingen ja eller nej, ingt mellanläge..jag sa nej och nu vet jag inte om jag ångrar mig. Jag tror kanske att jag gör det. MEn hade jag sagt ja hade säkert en massa saker återupprepat sig och det vore inge kul. JÄKLA RÖV  att allt ska vara så svårt. varför skulle jag dra igång allt för igen? dåligt av mig alltså! 
 Får passa på att njuta av det soliga vädret i alla fall och tänka att saker faktiskt kunde vara betydligt värre:)

Ha en trevlig lördag, det tänker jag ha

Herrå

Ovisst

Vad som händer ikväll vet ingen, inte ens jag. Alla planer går åt skogen men jag ahr iaf en reservplan även om den inte är alltför lockande:) Jag gillar när jag vet vad som ska hända, annars blir jag typ orolig för jag är som den enda i min "umgängeskrets" som bor där jag bor, och därför måste jag planera transporter och så vidare och så vidare. Låter u som en tant men sånt är livet. Det är inget fel med att vara tantig.

Snart ska jag i alla fall och träna,det ska bli nice. kul att se alla som var på balen igår, vilken form dom är i alltså,höhö höhö..jag är inte skadeglad. Och fyyyyyyyyyy vad fina alla var alltså! Jag stod bara och såg glad ut som en tönt men det gör ingeting. Också så åt jag asgoda muffins,så klart var det jag och Johanna som låg bakom baket(haha,låter kul). en lyckad kväll kan man säga. sen så rullade jag hen till persson efter midnatt för att hälsa henne välkommen hem. Vi gick en liten sväng och vädrade hjärnorna..sen så for jag hem och sova, vaknade,jobbade och nu sitter jag här.


Alltså seriöst, om inte jag ahr något att göra ikv alls så isolerar jag mig i min friggebod och låtsas som att dagen inte finns. Eller jo jag ahr något att göra men..känns segt..ajja


Nu ska jag börja dressa om och rulla vidare


Herrå


Jajjemen

Först ville jag bara säga att ja Persson,jag är helt seriös. Det är min mormors brorsas barnbarn,så passa dig för att tala illa om lilla Sebbe!!

Nu så är det sommarlov på riktigt, jag är underbart glad...bara en massa roliga saker att se fram emot och inga måsten. bara att träna, men det gör jag så gärna ändå:D

har serriperri inget mer att säga, ska snart rulla iväg till alvik och träna..sen ska jag och fader och se baik matchen som jokkisnokki spelar. Kanske kan övertala mannen att jag ska få köra litegrana också. HEHEH

Ha en fantastisk dag:O

Herrå

I've benn looking back to find....

För det första Persson så ville jag bara säga att äckelkillen med rosa skjorta är min släkting,okej det visste du säkert redan,men du ska inte tala skit om honom!!HAHA:D skojis

Nä allvarligt talat,pojkar och flickor: SISTA SKOLDAGEN IMORRN!! woho..sen har jag bara roliga saker för mig hela veckan..onsdag blir det sova länge,läsa mätisar,gå på stan med jokkan kolla på balen eftersom några i laget går, grilla med klassen på kvällen:) så jäädra härligt!! På torsdag blir det till att läsa mätisar, träna tidigt, sen träffa några klassisar eller vanliga kompisar på kvällen. Fredag så är det träning tidigt, sen träffa Emma och det var sjukligt längesen sist om man borträknar att jag satt bredvid henne på bussen imorse. Lördag hörde jag rykte om att Cia skulle a lite grillgrill, men det kanske blir en annan dag, men et vore iaf askul! På söndag är det ju seriematch mot Gävle,f y tusan jag ska rent ut sagt AGA dom! Måndag blrjar fotbollsskolan;D

Okej här är en historia att berätta för barnbarnen som hände mig i söndags. Vi hade spelat borta mot Bollstanäs(Vi talar inte om resultatet) och befann oss på Arlanda. KAstar i oss mat på Alfredos för att hinna med planet som skulle gå 19.40. jag och Maria, en söligaste i laget blevlämnade kvar sist så det blev ett äventyr att hitta till gaten. MEn när vi kommer dit så står det att planet är försenat till 20.20. Jaha,okej bara att vänta. Vi vänar men inget plan kommer.say what?haha:D Efter ett enda långt trassel ändras avgångstiden till 22.25:O..ganska försenat med andra ord.
Vi sitter som bäst och känner oss uppgivna när Kennig kommer rusandes mot oss och ser alldeles sprickfärdig ut av iver:
-Linderot!!
-va?vadå?
- Han är här på Arlanda

Sveriges herrar ahde ju haft match under dagen så förmodligen skulle alla hem till sig så vi såg praktiskt taget alla icke-fula män på flygplatsen..Henke,Zlatan,Ljungberg,Rosenberg,"Sidleds-Danne", Allbäck, Mikael Nilsson..Så jäfra riktigt coolt det var. Helt adrenalin pumpade alla var,det är helt sjukt. Alla var helt högljudda och glada..så fick vi matkuponger värda 75 kr/styck..KNYTKALAS PÅ DONKEN!! Där satt vi och så berättade Kega om alla damfotbollsspelare som var lesbiska( ca 80% i allsvkenskan) och lite annat smått och gott. Så värt det att planet blev försenat, går inte att beskriva. Och hälften av laget hade ju redan farit hem med SAS,hehe..stackarna..TACKA NORWEIGAN eller vad de hette för deras usla sätt attt sköta förseningar. Skulle kunna pussa chefen på magen,så glad är jag!!
Ett litet minus var att Zlatan såg ganska less och nochalant ut, vilet iofs bara besannade mina funderingar om honom. Desutam var han flaggstång, på riktigt..medan Ljungberg var mer som jag,dvs inte längre än nödvändigt. JAg verkar ju vara helt kändisfixerad nu men det är så coolt att se alla man ser på tv i verkligheten,för de ser ju precis likadana ut!

Idag hade vi ett riktigt givande samtal innan träningen,eller det kändes då så ia alla fall. En timme satt vi och analyserade våran situation och hr vi skulle göra för att gå framår osv. Sen avr det chilig träning med en massa skott och avslut, men jag sög apnäsa.

Sovis imorrn och sen brännboll,himla röv. Jag vill inte vara med. Det finns typ ingenting jag är så grymt dålig på som brännboll..ajja,den dagen den sorgen som jag alltför ofta säger. Betyder det att jag skjuter upp alla mina problem till morgondagen? Det hoppas vi inte

Nu ska jag fika litegranna och se tv<3

Okej, årets skräll: JAG ÅT INTE FRUKOST IMORSE...kan ha varit första gången någonsn som jag inte gjort det,helt seröst. MEn min mage ville inte äta ju,så vad skulle jag göra? ÄT NU UPP MACKAN FÖR FASEN TARM!
HAHAHAH;FYY VAD KUL..får bilder i skallen. ta bort!

Sov gott

Herrå

RSS 2.0