Lördag 31/1

Jag kom bara på en sak som jag ville skriva, ett litet tack till mina vänner som är helt makalösa. det här är en typisk klyscha men ni får mig alltid på bättre humör..trycker i mig chokladpudding och laddar ner sjuka filmer. Just nu syftade jag på Stepbrothers:D Jag är förjäkligt tacksam för det<3 Också vill jag tacka Seinfeld som alltid får mig att somna(inte för att det är tråkigt eller så, bara för att bli lugn)

Nu känns det som att jag inte har rört på mig på hur länge som helst så jag ska följa med mami på en promenad och sen ska jag till arcus och fotbolla mig...känner mig helt seriöst som en säl! JAg är nog lite lätt träningsberoende, moahahah.

En fråga bara, om man har ett sår i näsan, vad gör man då?

It´s for the best


Herråååååååååå



Fredag 30/1

Jag är inte riktigt in the mood för att blogga just nu. KAn bara säga att Oasis och hela resan var nog mitt livs upplevelse eller nå...vill ni läsa om den så kolla jokkihanna.blogg.se :D

HErrå

Tisdag 27/1

Idag är det den 27:e vilket innebär att det är den 28:e imorrn! DÅ FAR VI!!!!!!!! Gah vad roligt vi ska ha. JAg ska inte skriva så mycket för jag måste egebtligen packa och ringa persson och sådär.

JAg är så sjukt taggad för det här! Dom hade visst inte fått så bra recensioner i då de uppträdde i Göteborg men det spelar ingen roll. Den som skrev det kan stoppa sin recension i arslet! MOAHAHAHA

Herråååå

Måndag 26/1

Det är helt galet vad jag har blivit såld på flingor med mjölk. Jag säger alltså flingor med mjölk och inte mjölk och flinogr för jag tar mycket mer flingor än vad jag tar mjölk. MYCKET VIKTIGT! Annars blir man aldrig mätt! HElt seriöst så skulle jag kunna äta det dygnet runt...vilken dröm det vore! Måh, fast jag är ganska kräsen när det gäller vilka flingor jag ska ha,,dom måste iaf vara nyckelhålsmärkta..och gärna inte smaka kartong:D HAHA. JAg läste nyss Jokkis blogg där hon skrev att det kändes som att hon skrev om allt mer IQ-befriade saker..jag kan ju inte göra annát än att hålla med.

Mamma och mormor bestämde sig för att gå på bio och se Australia idag..jag bara väntar på att hon ska komma hem och utbrista:
"Åååååååååååååååå, vilken bra film"
"Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad vi skrattade"(Dåligt exempel, jag tror inte man skrattar till den filmen)
Hon blir alltid så överentusiastisk över allt nytt hon gör. Tex första gången hon åt en kyckling/curry macka på dagobert fick man höra det i en månad efter....Det är faktiskt ganska charmigt.

Hursomhelst så ska jag inte skriva nå mer...jag har ju förut sagt att jag gillar att sätta tidsgränser på mig själv. Klockan 21 börjar jag plugga och jag vill hinna chilledilla en stund innan det. Sen ska jag se Seinfeld och sova. MUMS!

HErrå

-||-

På sistone har jag gått runt med en konstig känsla. Kanske har nämnt att jag varit lite down eller liknande utan att riktigt veta varför. Jag tror jag har fattat varför nu...kommer att låta sjukt kryptiskt det hära men iaf.
Jag är ingen tankeläsare,,,och jag gillar inte att bli behandlad som en sån. Ibland måste man få höra de mest "självklara" saker som man kanske inte vågar tro på om man inte får höra dom igen och igen och igen. Sånt som kanske borde vara uppenbart är inte alltid det. Det är den enda förklaring jag kan komma på till varför jag har vart så kosntig på sistone.

JAg skulle hata att läsa sånt här för jag blir så grymt nyfiken när jag inte fattar vad folk pratar om, men jag vill nog inte säga mer än så här:D

Nu är det snart sova på G

HErråå

Söndag 25/1

Nuförtiden är jag som en död säl på helgerna. JAg ryser typ vid tanken på att hitta på något som kräver att man rör på sig. Det är som en hel del+ alla träningar som helt enkelt tar död på mig! Så när det väl är fredag vill jag typ bara lägga mig och sova.

I alla fal så kom Johanna hit igårkväll och vi gjorde en helt suverän fruktsallad som vi tryckte till American Pie "The Wedding"..så jäkulskt rolig film. MEn som alltid så är den första av filmerna helt klart bäst.  Älskar när Jocke härmar Sherminator med sitt snack om att han ska "change the future for one lucky lady" eller vad han nu säger. Men så fort filmen var slut just efter 22 dog typ båda..jag på sängen och Johanna på golvet. Så låg vi och pratade nån timme och sen traskade hon hem till sig och jag somnade ganska tvärt efter att ha läst lite bok.

Idag ska vi äta pizza efter träningen med laget..mest troligt för att våran sportchef eller vad han är ska flyta till Märsta. Pågår lite interna skämt om att vi kommer få dela på en familjepizza. Men det framgick inte riktigt vars vi skulle äta någonstans..det stod bara "på en pizzeria på tuna". JAg menar: Finns det inte många såna där? HAha

OASIS SNART!!

HErråååååååååå

Lördag 24/1

Efter att ha vandrat nån timme på stan med mor, sett basket, åkt skriller med JokkiHanna i stan på isen och grillat och sett basket igen så satt jag på bussen hem. Sitter man själv brukar tankarna ofta vandra iväg väldigt långt och idag hamande de på giftermål.
 
I filmer(jag vet inte om det är så i verkligheten också) pratas det alltid om att alla tjejer har drömt om sitt bröllop sen de var små. Det är som vara deras "livs händelse". JAg har nog alddrig tänkt på det nånsin....det känns alltför avlägeset just nu. JAg vet inte ens om jag vill gifta mig eller så...gör den där ringen att man blir så mycket lyckligare eller kan man inte bara leva tillsammans ändå?
Nu lät det kanske som om jag var helt anti, och det var inte så jag  menade...jag ifrågasätter bara om det inte är lite överdrivet alltihopa? För det vet jag faktiskt inte. Det där lät så sjukt oromantiskt, haha:D JAg bara låter tankarna funda lite

Sjukt mysig stund idag med JokkiHanna på isen. Det är så skönt med skriller, och sen så lyckades vi faktiskt få igång en bra eld att grilla på. JAg tror vi båda var ganska förvånade över det. Så hade vi med varm choklad och mackor,muuuuuuuuuums. Enda minuset var att jag råkade äta upp mina pepparkakor innan ja ens hade farit iväg.

JAg har satt köp-förbud på mig själv inför sthlm resan med lyckades iaf köpa 2 skor på rean idag. Fast mamma var så snäll oich bjöd mig på dom så jag tänkte att det inte räknades som ett köp:D

Nääe..nu ska jag duscha så jag inte osar grill-korv-rök någe mera och sen ska jag träffa mi amiga Johanna. Väldigt nice!

HErrå


Fredag 23/1

Min magkänsla säger mig att det här har varit/kommer att forsätta vara en bra dag. Eller jo den har varit bra, trots att fysiken gick sisådär och jag var tvungen att stiga upp okristligt tidigt, redan 05.30 för att vi skulle jobba på Jysk. Det kommer att bli rutin varannan vecka..tungt.

Men nu har jag nyss avrt ute på en lååång promenad med mamma, men var nära att vända om när korsförhöret började innan vi knappt hade kommit ut ur dörren. Hon frågade så sjukt många orelevanta frågor att jag var nära att springa hem. MEn hon lugnade ner sig efter ett tag, jag satte i mina lurar och dunkade musik...på så sätt överlevde jag. Haha jag vet att jag låter så sjukt överdriven när jag berättar om min mamma för jag vet att alla föräldrar är ungefär så. MEn det är ju trots allt såhär jag upplever det i min skalle.

Så snart ska vi äta "mysmiddag" och sen ska jag pallra mig upp till Emma:)

Nu ska jag läsa bok! Jaa Joachim det finns faktiskt människor som läser trots att dom inte måste. Okej jag vill inte verka tofflig men det här är typ första helgen sen vi träffades som vi inte kommer träffas..blä! Kommer sakna min man, men det passade helt enkelt inte så bra i helgis.Får passa på att "go wild and crazy" med mina vänner istället, haha. Kommer att krama sönder honom nästa gång vi träffas. MEn det är lugnt, för nu har även jag träffat Mini-Anne och kan göra HLR om det skulle behövas:D

HErrå

Herrå


Torsdag 22/1

Nördig jag kände mig när jag slog upp fysikboken för kanske 22:a gången den här veckan. Pluggandet tar som aldrig slut...eller provet är ju imorgon men sen efter det lastas det ju bara på  nya grejer hela tiden. Den enda utvägen jag ser är sommarlov:D

Ska alldeles strxi gå och sova eller så ska jag börja läsa den första av Twilight böckerna som Emma tryckte ner i min redan så tunga väska på bussen idag. Mycket snällt av henne..jag gillar att läsa innan jag somnar, det förstärker liksom känslan av trötthet. Jag längtar till imorrn...vi har bestämt oss för att baka något extremt gott och sen trycka i oss det till "Så som i himmelen"..om kvinnan i fråga kommer ihåg att fixa den dvs:)

Jag har funderat på att nästan alla har en kändiscrush..tror jag. Det behöver inte vara på ett hmm.."kärleksfullt" sätt eller så men ni fattar väl vad jag menar. Personer med talang får som extra stark dragningskraft tycker jag. Så nu när jag har tittat lite på konståknings VM har mina känslor för Brian Joubert återupplivats. HAN ÄR GRYM!!!!

En bild dagen till ära



Nääe, nu ska jag nog dra mig mot min sjukt sköna säng..och somna med blött hår och be till de högre makterna att jag inte ser ut som en pudel när jag vaknar imorgon.

HErrå

Onsdag 21/1

Det vette tusan vad som hände imorse..jag försov mig BIG TIME! Den roliga grejen är att dagen innan sa jag till Person:
- Men då ses vi på bussen..om du inte försover dig alltså
- Haha, ja om inte DU gör det
- JAg har aldrig försovit mig

OCh vad gör jag? Vaknar och tänker: Jäklar vad pigg jag är idag, och klockan har inte ens ringt ännu! Så sneglar jag lite till vänster. 08.45. HAHA
MEn jag är inte ledsen för det...det var otroligt skönt att vakna utvilad för en gångs skull. Pappa hade tom hört mig stänga av alarmet men han väcker mig aldrig längre. Det var för att han alltid väckte mig förut när jag hade sovmorgon och trodde att jag hade försovoit mig..till slut blev jag less och sa åt honom att aldrig nånsin väcka mig igen typ. Han gör som han är tillsagd iaf:)

Andra bra saker..jag ahr gymmat och biffar brutalt mycket med mina biceps..NOOT:D HAr ätligen fått svaret på ett stört fysiktal efter 48 timmar. Det visade sig vara ganska enkelt ändå. det kanske lite nördigt men vi har prov på fredag och det är sjukligt irriterande när man fastnar på något. Det går inte att gå vidare liksom. Må Urban vara snäll och inte sätta dit mig alltför hårt..

Dåliga saker...pastasalladen på matstället. Den fick mig bara att rysa ibland trots att den egentligen inte var så äcklig. Hmm..som Jokki sa: Dom är nog bättre på grill och pizza. MEn är man hungrig så äter man:)

Nu ska jag fortsätta plugga en liten stund, sen ska jag läga mig och se Seinfeld och somna in till det. Åh vad mys!!

Miss you my lööv......

Herrå


Tisdag 20/1

Det är helt sinnes vad tiden går fort ibland. Nu är det bara en vecka och en dag kvar tills jag, Jokki och Persson upptäcker Stockholm tillsammans och ska se Oasis. JAg kan erkänna att jag inte har en häftig crush på deras nya album direkt men jag vill mest att de ska spela gamla godingar. OCkså känns det som bra att verkligen göra något annorlunda för en gångs skull. Annars rullar ju livet bara på som vanligt hela tiden. FASSSEN VAD JAG LÄNGTAR! Vi känns som en oslagbar trio..alla med hyfsat dåligt lokalsinne osv:)

HAr en ganska skön trött känsla i mina ben efter intervallerna på träningen idag, och en väldigt skön känsla i min mage efter besöket på korvgubben. Höhö:D ´Blev inte sådär tvärt äckligt mätt för jag bytte ut hälften av mina pommes mot ett äpple. Det var nästan så att äpplet var godare. Vi har någon helt magisk sort hemma just nu som man kan äta hur mycket som helst av. Skulle just till att beskriva färgen men det var nog som man säger "way to much". Hehe..har som fastnat på uttrycket sen en sa det på TV.

JAg vet inte om jag hade så mycket mer än så på hjärtat. Nu är det dusch, sen ergo fysik och sen SOVA! Ligger på minussidan(igen) HAHA:D

Natti natti

Herrå


Måndag 19/1

Fick en positiv överraskning då de visade sig att inlägge jag skrev igår hade blivit publicerat trots allt. Internetet hakade upp sig så jag var tvungen att stänga ner alltihopa medans det höll påatt laddas upp...alltså trodde jag att allt skrivande hade vart förgäves, men icke!

Dagen har som ändå varit braa.. Började med biologi och våran vikarie fick repetera(igen) för det verkar som om Ricnil inte har hunnit med som vi ska lära oss riktigt. HAr varit på högvarv, iaf de första timmarna innan tröttheten slog till och nu är jag helt seg och död i skallen. Sen fortsatte det med fysik och sen började vi med den första nya kursen, idrottsfysiologi...och lfer nya lär det inte bli heller.

Nu har jag just kommit hem för att trycka lite mat innan det bär iväg till arcus. Var tvungen att kasta av mig jeansen så fort jag kom innanför dörren och sätta på mig något riktigt bekvämt..vilket denna gång råkade bli mammas gamla men ändå oerhört attraktiva fleecebyxor. MEn dom kommer nog hjälpa mig att somna en liten stund. Vill bara lägga mig under ett fett stort täcke och tycka synd om mig själv..varför vet jag inte riktigt. Det är en sån dag helt enkelt....fast imorgon är ju en ny dag och då ser jag nog ljusare på livet,haha. eller nu hände en grej som tog bort dom tankarna. JAg tänker helt enkelt för mycket och det har inget stopp. Om inte folk sa åt mig ibland skulle jag lätt kunna bli en sån som bara sitter instängd och funderar på livets mening mm. Förresten så tror jag att jag inte ska sova nå..jag blir bara trött och arg när jag vaknar så det kanske inte är värt det?

Nog om det:D 

Herrå

Herrå

Söndag 18/1

JAg är lite down på att blogga nuförtiden. Kanske för att det är något jag gör när jag har lite att göra och det har varit en del på sistone:) Eller för att de saker jag tänker skriva är så fruktansvärt tråkiga att jag inte ens farmor skulle det var intressant. OCh hon är annars den mest nyfikna människa jag vet och slurpar i sig information som en svamp. Hon skulle säkert vilja veta Jockes pappas skostorlek..eller njaa..Men ni kanske förstår vad jag vill komma?

Nisse i min klass skrev en grej som jag också har tänkt på: Varför blir man klassad som misslyckad om man är hemma en kväll och har det tråkigt?
JAg känner typ ofta värsta pressen att hitta på något, men i själva verket vill jag typ sitta hemma och se körslaget med mamma och pappa eller bara ligga och sova. Så då är ju frågan: Borde man inte själv bestämma vad som klassas som tråkigt/ett misslyckande? Om man trivs med det man gör, borde inte det vara..lyckat?

Nog med filosofi. Helgens bragd måste nog bli att jag vågade mig på Space Bowl på Pite havsbad. JAg brukar ju inte vara feh när det gäller höga höjder och karuseller så jag vet inte vars min rädsla för vattensaker kommer ifrån. Iaf så frågade jag innan jag åkte:
"Jocke, hur landar man?"
"Du landar med fötterna före"
Lugnt tänkte jag och åkte, men när jag närmade mig slutet känner jag att jag börja åka baklänges med arslet före..så jag landade på ryggen. Inte för att det gjorde ont eller så, det var bara värt att nämnas.

Helgens upptäckt måste nog vara att om jag sover mer än 11 timmar blir jag inte pigg. Tror att nio räcker ganska bra för min del:D

Allt för idag

Herråråråråååååååå

Torsdag 15/1

Hahaha, fick nyss dra ett asgarv. Förklarade nyss för Jocke att en gång när han sov trodde jag att han var död för att han var så tyst så jag var tvungen att vara knäpptyst och hålla örat under hans näsa för att höra så att han andades. Så svarade han såhär:
"Haha. tänk hur det hade sett ut om jag vaknade upp helt död"
<3<3

Kom just på att jag måste rusa iväg och packa mina träningsgrejer. All dagens löpning har bara blivit skit för det har avrt så kallt ute. På fotbolls fick vi köra spinnig ist och nu på träningen ska vi springa löpband. BLÄ! JAg hatar alla former av konditionsträning utom vanlig löpning utomhus. Gjorde min dag en naing mörkare....haha

Herrå

Tisdag 13/1

JAg är gode osäker på att jag skrev rätt datum men det kanske funkar ändå:D

Nu är jag den stressade tjejen igen. Det fulaste är att isället för att göra en sak i taget går jag bara runt och tänker på alla och inget händer. Fast jag vet inte ens om jag har mycket att göra..kanske mer att jag behöver komma ihåg och styra upp en massa saker. Och planera! JAg borde typ bli lite mera spontan och ta dagen som den kommer men det är helt enkelt inte min stil att vara så kylig. Jocke sa en rätt kul sak om det där, för han får alltid lyssna när jag klagar på att jag tänker för mycket. "JAg tänker ju typ inte alls....och det har både sina för- och nackdelar". Haha:D

MEn nu hade jag tänkt plugga vidare, får se om jag får så väldans mycket gjort när det är Top model på TV. Det har ju sin charm. Ajja annars tar jag itu med saken hos Ida imörrn, hon är bra på att få saker att hända.

Så har jag en låt på skallen..Closiiing tiiiime, every new beginning is some other beginnings eeeend, YEAH!

Herråråårårårå:D

Måndag 12/1

Mamma har typ överträffat sig själv i att laga GOD mat. Burgundisk köttgryta..hur gott låter det egentlgien? Jag ska inte klaga egentligen för det finns ju dom som inte får någon mat alls men hur kunde hon egentligen komma på det hära? BLÄ!

JAg känner mig typ som en ny människa. Jag ahr blivit värsta bra på att jobba på lektionerna(men då får vi ju se hur länge det håller), jag har färgat håret och gjort ett till hål i örat. På samma dag! Man ser ingen enorm skillnad på mitt hår förutom att det inte är lika råttfärgat och utväxt längre:D Men jag vet inte varför alla frisörer, eller nu lät det fel..fick det att låta som om jag klipper mig jämt. Hur som helst så vill alla krulla mitt hår efter dom har klippt det. "Får jag fixa lite med plattången?" Då tänker jag YES, jag ska få platt hår.men då menar dom att dm vill locka det ist. Hej Tant Elin! JAg säger som Zohan: I want to make it silky smooth..

Jag vet inte vad det är med konditionstest som är så motbjudande. Det är heöt skönt efter för då känner man sig värsta bra, och så är det ju roligt att veta hur man ligger till. MEn medans man springer med alla inre organ i halsen och det känns som att man ska spy så brukar jag fråga mig själv: Varför utsätter jag mig för det här egentligen?

Vi sprang JoJo med laget igår, därför jag kom att tänka på det. Sen så hade vi vanlig trännig på det och då var man gode slut i skallen. MEn sen så hade jag vääärldens bästa avslutning på kvällen. KOm hem och väcte Jockeboy som låg och sov på min säng, såg Jiddra inte med Zohan och åt popcorn, av mig kallat porre corre. Det nya ordet har inte avrit så uppskattat hos dom jag sagt det till: "MEn fy så äckligt det låter!!!" MEn tusiken vad jag garvade åt filmen, sjukt värd sina 19 kronor.


Dessutom är det här den 12:e dagen utan godis eller läsk för mig..är som en rökare på avvänjning, hehe:D det går lysande med mina nyårslöften:
1. Sluta äta godis och chips
2. Vara snäll

Nu är det arcus på g:D

Herrå


Lördag 10/1

Ska bara sammanfatta det hära lite kort för jag, Jowhäjn och Malin ska och gymma alldeles straxi. Jäklar vad viktig jag lät alltså!

JAg körde inte ihjäl någon på körlektionen, det gick heöt bra faktiskt och roligt var det. En ny hobby, kanske lite dyr om man skulle hålla på med det i längden. HAr nu en massa lektioner bokade och det knns så grymt bra...förhoppnngsvis har jag snart körkort. Jag vet inte men jag gillar inte att fylla år, jo eller jag gillar det men inte heöa grejen med att man blir äldre. Tycker tiden går så grymt fort...för det är väl egentligen nu allt är som roligast? Skulle vilja leva kvar i den hä åldern några år till..eller jag vill nog fylla 18 först, det har ju som sina fördelar:D HEHE

Idag kommer bli en helt great dag tror jag. Gurra ska bjuda på finmiddag i Antnäs så jag ska dit med alla andra antnäsare:) Grymt snällt av henne...förhoppnnigsvis blir det lite spel också och annat roligt.

MEn nu ska jag nog börja vandra in mot staden snart..känner mig hurtig som ska gå:D tror vårat nya program kommer att ge alla i laget en ytterst atletisk look..respektingivande!

HErrå

Torsdag 8/1

Vad händer med min självdiciplin? JAg kan helt enkelt inte få mig själv at gå och lägga mig nuförtiden. Ligger rejält i back på sömnfronten nu, sitter typ och sover hela tiden men ändå går jag aldrig och sover på riktigt..BLÖÖÖ. Får en liten sovis imorgon iaf, börjar egentligen klockan 12 men har min alldeles alldeles första körlektion 9.15. JAg är så fruktansvärt nervös måste jag säga! Allt kommer bara fladdra bort ur skallen och jag kommer få kärringstopp, köra mot rött, glömma sätta på mig bälte eller kanske till och med krocka med någon! Näee jag kommer nog behöva ta någon slags drog om jag ska kunna somna ikväll...

Förutom att jag är nervös så är ja gode mätt också. Morfar fyllde 70 år idag så då var jag inbjuden till ännu en pensionärsfest:D Maten var grym måste jag medge! Mormor kan sina saker. Var hungrig som en gnu för vi hade sprungit helvetesintervaller med laget på udden och gymmat på det sen. Är väldigt positivt överraskad över att det gick så bra att springa med tanke på att jag nästan inte kunnat träna nå under lovet. Så skönt att vara igång att träna, helt magiskt!

Något som inte är riktigt lika nice är att skolan börjat om igen, känns som att man har en lång,tuff tid framför sig.

Men nu ska jag sova på riktigt!

Herrå

Onsdag 7/1

Jag gillar min farfar, eller jag vet inte om jag känner han så bra egentlien men ändå..kanske bara är för att jag känner mormor och morfar för bra som jag tror att jag känner farmor och farfar dåligt. MEn han bryr sig sjukt myckt om mig och Jonas, men han en tendens att visa det genom att ge oss böcker. HAn har helt seriöst för höga tankar om oss(eller mig iaf). Det här är allt jag fått av honom:
* Världsatlas
*Historiskt atlas
*Spanska lexikon
* En samman´fattining över svenskans alla ordklasser som han skrivit själv
*Livets utveckling...handlar om hur allt på jordens skapats, DNA och sånt där

Den sista boken har jag inte fått ännu men han ska beställa den. HAn var helt lyrisk när han visade sitt eget exemplar för mig idag.
Så gillar han att berätta historier...det går inte att få honom att hålla tyst när man dragit igång honom. Råkade göra det misstaget idag men lyckligtvis ropade farmor på honom och då såg jag min chans att smita.

Fult att jag skriver så mycket om honom, men vi var där idag för han fyller 80...jagh var ett trevligt sällskap som låg och sov på soffan halva kvällen. Inventering tar på krafterna må jag säga..

Herrå


Onsdag 7/1

Jag ska upp om 4 timmar. Det är ju helt galet om man tänker efter...särskilt när jag inte har en tanke på att gå och sova ännu. Jag lever enligt min 12-timmars-regel. Måste ha varit vaken i 12 timmar innan jag får gå och sova..annars blir typ hela natten förstörd för att jg bara ligger och vrider mig i sängen tills den blir jättevarm och lakanen tjorviga. Bättre att sitta uppe en stund och att kunna sova länge sen tycker jag. Dessutom ett väldans effektivt sätt att vända tillbaka dygnet på innan skolan börjar. BLÄÄÄÄÄ vad jullovet går fort

Inventering alldeles snart oh jag finner inte ord för hur tråkigt jag tycker det ska bli! BLÄ BLÄ BLÄ

Jag tror att "blä" är mitt nya ord..

Näe om man skulle ta och tänka positivt ist. Det var astrevligt hos ida ikv:D JAg, Jokki, Malin, Amad bakade pizza(tyyp godaste någonsin), spelade kort, mario cart och pratade. Sen efter pizzan kom en Lukas förbi och åt upp resterna och halva idas cheescake, haha:D Och fikade men eftersom jag har lite som nyårslöfte att ta det lugnt med sånt höll jag mig till fruktsallad. Kände mig som en kanin på grönbete.

MEn nu börjar det bli sent för en mogen kvinna som ska upp i grynigen och ut i arbetslivet!

Herrå

Tisdag 6/1

Klockan är efter 2 och mina päron är fortfarande vakna..jag vet inte vart världen är på väg riktigt. Varför kan dom inte bara gå och sova? JAg och Jocke hade tänkt snika ner i köket och sno lite pizza från frysen. MEn det blir inte lika hög mysfaktor på det om pappa ligger och snakrkar i soffan och mamma diggar till mamma mia filmen. Blir trötta och gå och lägg er! Gällde bara mor eftersom far redan sover.

Alla som har sett filmen Yes man verkar ha tyckt att den var hur rolig som helst och jag kan ju inte annat än att hålla med! Tusssiken vad jag skrattade:D:D Sen som vanligt så var dte någon i salongen som hade så fult garv att jag tyckte det också var kul. Påminde typ om en ko: Bröö-hö-hö

Om jag är modig imorgon så kan det hända att jag gör ett till hål i öronen. Lite spontant. Eller det kanske inte räknas som en spontan grej när jag planerat att göra det hela idag?

Nää nu schka jag gå och se tv med min pojk.

PS. jOkki: grym design på fotbollsresan:D

Herrå

Lördag 3/1

Det är spökligt tyst hemma...vet inte riktigt vars mor och far är någerst.

Idag har jag tagit på mig uppgiften att vara det "perfekta barnbarnet". Ringde igårkväll och frågade mormor och morfar om dom ville komma hit idag så skulle jag bjuda på pizza. Jag vet inte riktigt vad det är med mina pizzor men dom två är helt galna i dom...eller det finns en möjlighet att dom säger så bara för att vara snälla, haha:D Jag tycker ju själv ocksp att det MUMS så det var som ingen jobbig grej att göra:D Nu kommer jag till dom intressanta sakerna: Ska testa ny pizzadeg! Asballt! Hehe


Nu kom mo9r och far hem så nu ska jag börja lite smått med maten...eller se tv, för kvinnan är så nyfiken av sig att hon försöker läsa allt jag skriver..hatar det!


Herrå


Fredag 2/1

Sitter och tok-skickar sms till alla i fotbolls om nån som kan jobba den sjunde med lite fantastiskt rolig inventering kl 06.00 på morgonen. Helt sinnesjukt av att 40 personer är det typ 5 som svarar..inom en timme iallafall. Men nu har några vänliga själar(Jennifer och Hjert) offrat sig. + Jag, Jokki och Olivia så det kommer att funka. Känns somm att det blivit lite väl mycket jobb med projektarbetet för min del kanske..men det funkar som bra ändå:) MEn det är förståeligt att jag får skicka sms när dte är jag som har gratis..
Enda minuset är att jag fick avboka min tid hos frisören som också är den dagen...
Nu ringde amat och sa att han också kunde jobba om det behövdes, lugnade ner mitt stressade hjärta.

Ska snart ut och springa..sen till Johanna som fyllt år med en massa andra:D Jag, Persson Emma och Sara har köpt en present med ett oslagbart rim. HAHA, ska dock ibte skriva vad det är

HEHE

HErrå

Torsdag 1/1

Chillarnas chillardag...fy tusan vad skönt alltså!

Igårkvällen var utomordentligt bra! Började hos Elina med lite käk, sen kom alla andra som inte ätit där och då var det helt plötsligt party haha:D, tycker att kvällen gick lite för fort för taxin kom klockan elva och skulle hämta oss och skjutsa oss till stan. MEn vad gör man i stan egentligen som är så speciellt? Man fryser, fyrverkerierna är inte så fantastiska....man fryser! Nej det är ju kul att träffa folk man känner för al del men nästa år har både jag och Jokki bestämt att stan-strejka.

 

Tanken var att en till bild skulle komma men det segade så mycket så jag prkade inte vänta på den:) Så där vackra var jag och Jokkihanna...jag ser typ ut som en hund. HAHA, men man ska bjuda på sig själv...

Nu ska jag plugga lite, hör och häpna:D

Herrå

RSS 2.0