Klantarsel

Det här inlägget är helt tillägnat persson som nyligen förlorat sin mobil i en tragisk olycka. Den ligger numera på botten i södra hamn,hahhahahaXD vissa är ju helt enkelt mer otursdrabbade här i livet oc´h jag har alltid tänkt att jag tillhör en av dom men nu kanske jag får tänka om litegranna. Denna mobillösa kvinna toppar nog klantighetslistan överlägset av alla jag känner.
En stor applåd till dig!

HErrå

Morrning

Skriver hära lite snabbt medan jokki gör sig vacker eller borstar tänderna eller vad hon nog gör,haha:) snart ska vi iväg med vespis och se herrarna spela, sen så är det lagfoto+egen träning..sen lagfest ikväll hos den nya anna målvakten. Helt kul ska det bli, första lagfesten med det här laget och förväntningarna är höga som berg,skoooja

lite smått trött idag efter PDOL igår, stått och blivit platt längst fram på håkan hellström..jag menar jag lyssnar ju inte ens på honom. hade jag sagt det högt hade jag antagligen blivit manglad av de galna damerna bakom oss..eller det blev jag ju typ ändå. Jag undrar om jag någonsin kommer att bli så där galen av att se en artist...det skulle opm någon vara RHCP, men oturligt nog för mig så har de ju typ lagt ner allt turnerande..eller dom kommer nog aldrig mer till Sverige och det är ju synd.

Nääe alltså nu känner jag att jag ska stressa henne lite så att vi inte missar hela mtachen,moahahah:)

Ha en bra dag,för det tänker jag!'

Herrå

Ovanor

Jag har en del dåliga ovanor. Jag kom och tänka på det nyss när jag borstade mina tänder. Jag borstar alltid hur länge som helst, men jag är alltid så rädd att jag ska ha glömt någon liten del av en tand som leder till hål. JAg är livrädd för att få hål i någon tand,det har somn aldrig hänt..hujja. Ska snart till tandis och hoppas på glada nyheter.
En annan ovana är att jag har en tendens att äta frukost i en halvtimma innan jag ska till skolan bara för att ja glömmer bort mig och sitter och drömmer litegranna mellan tuggorna. Dessutom så krävs det lite tid innan jag har fått ner den enorma mängd mat som min mage behöver,haha:)
Fundar på andra ovanor....
okej medans jag funderar så kan jag säga en rolig sak som hände innan jag somnade igår eller medans jag sov..det är oklart men hursomhelst så låg jag helt nära väggen men ändå med ryggen mot väggen om ni fattar..sen så skulle jag vända mig om och slog näsan i väggen, haha,eller slog och slog den trycktes iaf upp till ett gristryne..ont gjorde det iaf. Klantarsel är det enda jag har att säga om mig själv..
brb,måste hänga tvätt.

Tvätten hängd..mest träningskläder som hade dragit på sig en konstig lukt sen dt regnade så mycket en träning att allt blev helt blött. jag undrar om något galet har hänt för tyget på insidan av min sporttop hade blivit helt gummiaktigt och så ska det definitivt inte vara. Hoppas att det reder sig när det har torkat och sådära..annars blir man ju lite olycklig.

Jag 'r smått hungrig,grymt sugen på rostat bröd..men jag orkar verkligen inte fixa något att äta nu när jag ändå ska sova snart..får äta frulle ist:D

Smått imponerad är jag av min brors skills i köket..idag bjöd han på pasta med någon slags sås och jag tog med jordgubbar. Sen så har han köpt en så grymt skön sova där kjag gillar att ligga å se Seinfeld<3 Den serien är helt enkelt fulländad! Dock blev cykelturen din ganska knackig med jordgubbarna i cykelkorgen som bara skuttade upp å ner och blev lite halvt platta men det påverkar ju iofs inte smaken som tur är.

(Bilden kändes helt enkelt nödvändig)

3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<33<3<<3<3

'Nu är det snart sova, så fort jag tagit emot alla låtarna från el persson:)

Sov så gott

Herrå

Ibland

Ibland kan jag få såna här ryck när jag sitter och lyssnar på musik vid datorn. "Vad tusan lyssnar jag på"..den här gången var det Rod Stewart...helt dålig låt. Ska inte slösa bort mina öron på ovärdiga saker.

Eftersom jag inte skriver här så ofta sommartid tänkte jag lista lite bra vs. mindre bra saker som hänt på sistone.

Bra:
Fotbollsuppehållet är slut
Jag ska träffa kusinen imorrn
Det var stekväder igår
Stockholmarna i stugan har varit och underhållt mig i en vecka:O
Cyklingen till Jokkis stuga var kanon!
Jag får nästan aldrig kärringstopp längre
Jag har typ lärt mig att sova länge...eller hyfsat iaf
Jag har badat mycket
Jag och mamma rök inte ihop i Stockholm
Jag skymtar att blåbären har börjat växa...ASGOTT
Lagfest på lördag
Jag har sett halva Saw..sen skulle tv:n slås av. Stjärt

Mindre bra:
Jag ahr inte träffat alla på björx på aaaaslänge
Stockholmarna har farit hem:(
Jag kan inte avsluta talesättet "En svala...."
Mer än halva sommaren har gått
Det regnar
Det är kallt om fötterna
Alla bor så långt bort
Jag måste gå på toa

Allt för idag

Herrå

Morgonstund

Vad gör jag uppe nu? Klockan är 06.40, okristligt tidigt ocg jag har varit uppe i två timmar redan. Flyget som mor och jag skulle ta blev 3 timmar försenat,yess:) Så vi for hem och väntade..tänkte bara passa på att kolla mejl och sån skit..inget nytt..min annars så trogne mejlare Roland har varit ovanligt tyst,haha

Äh,sova nu

Herrå

Homie

Nu är jag hemma igen på ett av mina sällsynta besök och denna gång är det för att jag ska på bio med josse och se den andra narnia filmen,haha:) JAg minns inte ens om jag tyckte att ettan var särksilt bra men någonting måste man ju göra.

Jag kan inte riktigt slapna av i magen liksom för det känns som att jag har en del saker på ställen som jag inte vet vars dom finns..ehh,alltså så har jag slarvat bort dom. Den ena saken är mitt headset, inte bra inte bra..kan inte lyssna på musik utan att omgivningen får veta att jag gillar En del av mitt hjärta med Tomas LEdin,haha..Den andra saken jag tappat bort är tyyp värre: MITT LEG! Hujja..jag ahr ingen aning alls om vars det är. JAg har letat i alla jaackfickor och alla väskor...i kylskåpet och under altanen..som bortblåst. Det mystiska är att jag såg det för ett tag sen på et konstigt ställe och tänkte: Oj, här brukar det inte ligga..nu kommer jag ihåg at det finns här så att jag inte tappar bort det. MEn  kommer jag ihåg det? NEEEEEEEEEEEEEj det gör ja inte..Jäkla stjärt. Nu måste jag använda mitt fjortis-pass. Ser ut som en blandning av fjortis och luffare..hur lyckat kan det bli?

Förutom denna känsla så är allt ganska tråkigt när vädret envisas med att vara pissdåligt..kanske ska a kontakt med de högre makterna och säga åt dom at det är juli och inte oktober. Helt seriöst så känns det som att någon där uppe ibland bara är ute efter att retas med mig när dom är uttråkade. Inte snellt!

Ljuset i andra änden av tunneln blir helgen då vi ska cykla till Jokkis stuga några stycken och vara där..grilla, förhoppningsvis bada också.

Idag har jag träffat kossor av ett slag jag aldrig träfat tidigare..det var som i ferdinand när dom springer runt och brölar brunstigt..helt kul. jag gick och log som ett fån när jag gick förbi..om någon sett mig måste dom trott att jag var lika nöjd som björnsson:)


Dt är mitt öde att vara en bort-tappare..eller någon kanske har stulit allt:O Det suger att vara otursdrabbad.det har jag vart sen jag avr kanske 3 år. Känn på den mate!


HErrå


I read yor mind,with no intention

När får man egentligen veta om man valt rätt sak? Ska man baa gå och funda och funda och aldrig få veta, får man veta det när det är försent..eller vad? Less man blir..jag vet inte,men jag ångrar mig nog


RSS 2.0