Lördag 20/6

Hade tänkt skriva feting-inlägget som jag gjorde ibland när jag var ung...men nu har jag en tid att passa så jag tryar to "keep it short".

Midsommar var riktigt trevligt igår. Persson brände hamburgare som aldrig förr, vi spelade kubb, käkade tårta, körde charader och lite galenpanna hemma hos Johanna. Efter 01.00 låg alla som knubbade sälar i soffan och jag bestämde mig för att rulla hem och sova. Pensionären inom mig har talat igen.

Idag ska bli en great dag. Har varit ute och sprungit minst en mil(helt seriöst) innan 10.30 vilket jag tycker är en bedrift, är nu på väg ner till stugan för att mysa med Helmer och bättra på min blekhet. Sedan ska jag hälsa på Söt-Kalle com ligger hemma och hostar i sin ensamhet.

Ha en great dag!

HEjdåååååååå

Onsdag 17/6

Nästan en vecka ahr gått och mycket har hänt..eller jaa...nog har de:)

- Jag har gjort debut på sjukan. Stressigt och extremt långtråkigt om vartannat

- En gubbe som lever kvar i de gamla goda dagarna trodde att 40 kr skulle räcka åt hamburgare till både mig och honom

- Sara har gjort comeback

- Myggen har anlänt till alvik. Helvetesmyggor

- Jag har gjort kulinarisk middag till mig och Kalle

Allt för mig!

Tack för blomman mate:D

Herrå


Torsdag 11/6

Det dåliga samvetet gnager i hjärnan på mig. Jag valde att hoppa över träningen idag för att inte komma sent till avslutningen med klassen. Trodde det var 19.00 och tränigen började 18.30. Så jag skickade ett sms till Kegasus och Marre Larre och sa att jag skulle springa hemma ist(vilket jag också gjort:O). MEn nu fick jag ett meddelande om att vi inte skulle vara på Storsand förrns vid 20.00.....då hade jag kunnat träna och hinna i tid med andra ord. BLÄ! Nu kommer jag tänka på det här helt mycket...
Min enda tröst är att dom sa att det var okej om man inte kunde komma en dag för att göra något med klassen. MEn ändå, stjärtigt av mig.

Ajja, ska släppa det och tagga för kvällen..SOMMARLOV DAMN IT!:D

HERÅÅÅÅ

Måndag 8/6

Något har slagit slint i min skalle. Jag orkar aldrig festa en hel kväll..dvs förfest+utgång. Jäkligt tråkigt egentligen. Nuförtiden är det som om ordet "hemmakväll" lockar betydligt mer. Den här kroniska tröttman går liksom aldrig över..det är en sak som ska åtgärdas under sommarlovet. Eftersom jag jobbar första tiden i Sunderbyn på sjukhuset blir det nog en hel del sov i stugan. Alldeles tyst, märkt och kallt i sovrummet. Blir nästan tårögd när jag tänker på det haha:)

Det är inte bara jag som är inne i en kritisk period. Den har även drabbat min Helmer. Idag har han varit helt gnällig och jobbig på nå vis. Det är helt omöjlit att kolla i kylskåpet utan att en hund försöker ta sig förbi och käka upp all potatis. Ajja, alla kan få ha en dålig dag

Men nog med klagomål..livet förövrigt är helt gr8. Snart är det sommarlov, betygen hittils har vart enligt önskemål, Sara kommer snart hem...Minns inte när jag var såhär glad sist:D Vad deppigt det lät, men jag menar att nu är jag helt överglad!

Now that you're mine.....

HERRÅ

Söndag 7/6

Så har ännu en helg flugit förbi...

Haparandaresan var en riktig upplevelse, haha:D Det blev en riktigt rolig tack..mycket tack vare det otroligt trevliga resesällskapet. Dagens enda brist var min och Perssons brist på huvudräkning om man kan säga så.

Trevlig kväll hos Annepanne med laget:D

Insåg att jag hade bråttom till bussen..därför blev det lite kortfattat, haha

Herrå1

Lördag 6/6

En spännande dag väntar...
Jag och några goda vänner intar Alko för första gången(för mig iaf)
Gert Fylking och Robert Aschberg eller hur det stavas delar ut köttbullar på IKEA. DET VILL VI INTE MISSA!
Lush-Anne fyller 20 år så jag och de adnra "junnisarna" våldgästar. Moahaha

Någonting säger mig att jag behöver ett riktigt ordentligt sov..När vi var och hälsade på hos Emma i hennes nya lägga(väldigt nice) så slutade det med att jag sov i soffan från ca 23.00 och framåt. Hmm..

Nu ska jag göra mig klar för äventyr iaf!

HERRÅ!


Tisdag 2/6

Jag sliter som ett djur med idrottsfysiologin nu. Pluggar nästan skallen av mig. Kom på lite spontant igår att jag ville göra provet imorgon så att jag får behålla min heliga sovmorgon på fredag...något jag kanske ångrar nu, haha:D

Ska nog återvända till helvetet..tog bara en välbehövlig paus för att sätta mig in i det "senaste" som hänt..inte mycket med andra ord.

Tuggumminen gjorde min dag m8...du gör mig glad:D

HERÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


Måndag 1/6

Min uppdatering suger hästballe. Men såhär har helgen sett ut: Jag har badat i stugan Jag har stekt och inte bränt mig:O Vi har förlorat mot åkullsjön:( JAg har ätit Ben and Jerrys Phish food. Fasen i helsikke vad god den var Idag har jag genomlevt helvetet och överlevt. Ormbergsmilen. Jag och Ollan sprang som ena riktiga gaseller runt i alla helvetesbackar. kom i mål på en hyfsat bra tid så jag är nöjd och glad. Så nu blir min reward att äta lunch på stan med Kalle. Eftersom båda känner sig lätt efterblivna då vi aldrig vart på roasters så är det dit vi ska- OHJÄ! Efter det inventering med fotbollsgym på Coop. Ack så fel jag hade när jag trodde att Helmer var rumsren....

RSS 2.0