luffaren

Heela dagen har jag gått omkring och känt  mig som en riktig luffare..halvt smutsifa mjukisbyxor, regnjacka som luktar grillad korv, knasigt hår, trött och sliten. Förlåt om jag jämt påpekar att jag r sliten men för det mesta ljuger jag inte. Jag måste börja sova mer! Okej att det finns många många som sover betydligt mindre men det är ju ganska individuellt hur mycket som behövs..så hela dagen har jag gått och längtat efter min fluffiga,UNDERBARA säng..skulle gissa att jag befinner mig där om ca 3 timmar.

Luffarstilen påverkade inte hur dagen blev i alla fall. Först på morgonen lyssnade vi på redovisning om ett projektarbete 2 i laget hade gjort,ganska intressant. Åt en superbt god mandarin och hitade världens minsta sötaste klyfta som typ var lika stor som min lilltånagel. Efter det åter igen redovisningar med allas vår älskade stintan..vår fårgasport gjorde succe(IGEN!),haha skämt åsido så gick det braa. MEn jag blir så fruktansvärt rastlös av att bara sitta och lyssna,en av mina svagheter..Matte-Carina blir ett av mina offer,stackarn. nä,överdrivning till tusen av mig dära. Sen så var dte världens godaste lunch=fiskpinnar<3 Keso var vänlig nog att bjuda oss på rulltårta från gesällen,skuren med en kniv jag stal från matsalen..kan vara det mest rebelliska jag gjort i hela mitt liv. Spelade plump,gick anus..matten börjar..repeterade som en tok inför nacho på fredag. Skolan slut

Jag går hem till mormor,läser aftonbladet,äter litegrann,sover i ca 40 minuter sen så ringer pappa oh säger att han står utanför med bilen. Trapporna tog oändligt lång tid ner..far till träningen. FRUKTANSVÄRT ROLIG TRÄNING!!!:D chill passningsövning, långbollar,+ en massa massa avslut och inlägg..kan inte bli så mycket bättre:D

här är en lista på de bästa tuggumminen:
1. Stimorol ice cool mint
2. Extra white(silver med vit text)
3. Stimorol ice fruit någonting
Tro mig, jag vet vad jag pratar om när det kommer till "toy"..jag överlever inte en dag utan tuggisar

Såg Dirty Daning 1 igår och den är så sjukt bra. MAn kan ju inte annat än att älska den musiken.
Just a fool to believe I am everything she needs.....she's like the wind
- Sylvia?
- Yes Mickey?
- How do you call your lover-boy?
 Och när Lisa(syrran med astjocka svarta ögonbryn) ska tränar på att sjunga och sjunger något obegripligt som man bara kan asgarva åt. Antingen hatar man filmen eller så älskar man den.

Egentligen har jag tömt migsjälv på ord men jag vill inte vill inte börja plugga. Känns bara segt just nu, men det kanske är dags att ta tag i sitt liv?
Trevvlig kväll

Herrå:P

Kommentarer
Postat av: emmap

jag kan säga att jag är en av dom som älskar den filmen
:D

2008-05-20 @ 13:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0